Bedrijven in Rutten-landelijk gebied

Wil je weten welke bedrijven er in Rutten-landelijk gebied zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Rutten-landelijk gebied.

Filter Filter

Dinsdag 11 juni 2024

Plomp Vastgoed B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap Plomp Vastgoed B.V. is gevestigd op Noordermeerweg 45 te Rutten en is actief in de branche Verhuur van onroerend goed (niet van woonruimte).

Erik Feddes Beheer B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap Erik Feddes Beheer B.V. is gevestigd op Lemsterweg 27 te Rutten en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

G.A. Plomp Holding B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap G.A. Plomp Holding B.V. is gevestigd op Noordermeerweg 43 te Rutten en is actief in de branche Financiële holdings.

N. Plomp Holding B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap N. Plomp Holding B.V. is gevestigd op Noordermeerweg 45 te Rutten en is actief in de branche Financiële holdings.

Groot Koerkamp Tulpen B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap Groot Koerkamp Tulpen B.V. is gevestigd op Noordermeerweg 51 te Rutten en is actief in de branche Financiële holdings.

Kotare by Lisa
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Kotare by Lisa is gevestigd op Veneweg 6B te Rutten en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Klein Boszicht
Opgericht in April 2024

De onderneming Klein Boszicht is gevestigd op Lemsterweg 16 te Rutten en is actief in de branche Hotels (geen hotel-restaurants), pensions en conferentie-oorden.

Maandag 18 maart 2024

Pxri Projects
Opgericht in Februari 2024

De onderneming Pxri Projects is gevestigd op Hopweg 42C te Rutten en is actief in de branche Dienstverlening voor uitvoerende kunst.

LM De Polderworm
Opgericht in Januari 2024

De vennootschap onder firma LM De Polderworm is gevestigd op IJzerpad 7 te Rutten en is actief in de branche Fokken en houden van overige dieren.

Kaasboerderij Poldergenot B.V.
Opgericht in Juli 2001

De besloten vennootschap Kaasboerderij Poldergenot B.V. is gevestigd op Gemaalweg 10 te Rutten en is actief in de branche Vervaardiging van zuivelproducten (geen consumptie-ijs).

Melkveehouderij Bosma B.V.
Opgericht in Januari 1998

De besloten vennootschap Melkveehouderij Bosma B.V. is gevestigd op Gemaalweg 10 te Rutten en is actief in de branche Vervaardiging van kleding van leer.

Donderdag 1 februari 2024

Kris Interieur
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Kris Interieur is gevestigd op Lemsterweg 40 te Rutten en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

Dinsdag 23 januari 2024

Bosma Dairy Holding B.V.
Opgericht in December 2023

De besloten vennootschap Bosma Dairy Holding B.V. is gevestigd op Gemaalweg 10 te Rutten en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Donderdag 11 januari 2024

Van Girl Yuka
Opgericht in December 2023

De onderneming Van Girl Yuka is gevestigd op Lemsterweg 44 te Rutten en is actief in de branche Productie van films (geen televisiefilms).

Kaasboerderij Poldergenot
Opgericht in Juli 2001

De onderneming Kaasboerderij Poldergenot is gevestigd op Gemaalweg 10 te Rutten en is actief in de branche Vervaardiging van zuivelproducten (geen consumptie-ijs).

Meer nieuws in Rutten-landelijk gebied

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement