Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in Lobith

Wil je weten welke bedrijven er in Lobith zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Lobith.

In Lobith zoek ik een:

  Maandag 15 oktober 2018

  Autobedrijf Lobith
  Opgericht in oktober 2018

  De onderneming Autobedrijf Lobith is gevestigd op Industrieweg 7 te Lobith en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s (geen import van nieuwe).

  Rijnwaarden » Herwen en Aerdt » Lobith » 6915SH
  R&M Bouwservice
  Opgericht in september 2018

  De onderneming R&M Bouwservice is gevestigd op Korenbloemstraat 29 te Lobith en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

  Rijnwaarden » Herwen en Aerdt » Lobith » 6915VJ
  Ed en die Ander
  Opgericht in september 2018

  De vennootschap onder firma Ed en die Ander is gevestigd op Dorpsdijk 52 te Lobith en is actief in de branche Cafetaria’s, lunchrooms, snackbars, eetkramen e.d..

  Rijnwaarden » Herwen en Aerdt » Lobith » 6915AE
  Pathology Plus
  Opgericht in augustus 2018

  De onderneming Pathology Plus is gevestigd op Dorpsdijk 6a te Lobith en is actief in de branche Groothandel in medische en tandheelkundige instrumenten, verpleeg- en orthopedische artikelen en lab.

  Rijnwaarden » Herwen en Aerdt » Lobith » 6915AD

  Vrijdag 24 augustus 2018

  DENITECH
  Opgericht in juli 2018

  De onderneming DENITECH is gevestigd op Koningshof 10 te Lobith en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

  Rijnwaarden » Herwen en Aerdt » Lobith » 6915TX
  Mieke van der Steen Makelaardij en Taxaties
  Opgericht in juli 2018

  De onderneming Mieke van der Steen Makelaardij en Taxaties is gevestigd op Walhof 2 te Lobith en is actief in de branche Bemiddeling bij handel, huur of verhuur van onroerend goed.

  Rijnwaarden » Herwen en Aerdt » Lobith » 6915AV
  B&B Madame
  Opgericht in juli 2018

  De onderneming B&B Madame is gevestigd op Transeedijk 6 te Lobith en is actief in de branche Hotels (geen hotel-restaurants), pensions en conferentie-oorden.

  Rijnwaarden » Herwen en Aerdt » Lobith » 6915XX

  Vrijdag 27 oktober 2017

  Boo Bay
  Opgericht in oktober 2017

  De vennootschap onder firma Boo Bay is gevestigd op Dahliastraat 24 te Lobith en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  Rijnwaarden » Herwen en Aerdt » Lobith » 6915SV

  Maandag 18 september 2017

  Histoserve Nederland B.V.
  Opgericht in augustus 2017

  De besloten vennootschap Histoserve Nederland B.V. is gevestigd op Dorpsdijk 6a te Lobith en is actief in de branche Groothandel in medische en tandheelkundige instrumenten, verpleeg- en orthopedische artikelen en lab.

  Rijnwaarden » Herwen en Aerdt » Lobith » 6915AD
  Bloemenatelier sylvia
  Opgericht in augustus 2017

  De onderneming Bloemenatelier sylvia is gevestigd op Klaproosstraat 24 te Lobith en is actief in de branche Winkels in bloemen en planten, zaden en tuinbenodigdheden.

  Rijnwaarden » Herwen en Aerdt » Lobith » 6915VE

  Zaterdag 19 augustus 2017

  Capie B.V.
  Opgericht in juli 2017

  De besloten vennootschap Capie B.V. is gevestigd op Dorpsdijk 6a te Lobith en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

  Rijnwaarden » Herwen en Aerdt » Lobith » 6915AD
  102GO B.V.
  Opgericht in juli 2017

  De besloten vennootschap 102GO B.V. is gevestigd op Halve Maan 6 te Lobith en is actief in de branche Beleggingsinstellingen met beperkte toetreding.

  Rijnwaarden » Herwen en Aerdt » Lobith » 6915SW
  FB-Techniek
  Opgericht in juli 2017

  De onderneming FB-Techniek is gevestigd op Wilgenstraat 80 te Lobith en is actief in de branche Elektrotechnische bouwinstallatie.

  Rijnwaarden » Herwen en Aerdt » Lobith » 6915BB

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Lobith

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?