Bedrijven in Artiestenbuurt

Wil je weten welke bedrijven er in Artiestenbuurt zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Artiestenbuurt.

Filter Filter

Woensdag 24 mei 2023

Ramkisoensing Holding B.V.
Opgericht in Mei 2023

De besloten vennootschap Ramkisoensing Holding B.V. is gevestigd op Steenvoordelaan 472 te Rijswijk en is actief in de branche Holdings (geen financiƫle).

Blueprint Analytics B.V.
Opgericht in Mei 2023

De besloten vennootschap Blueprint Analytics B.V. is gevestigd op Steenvoordelaan 472 te Rijswijk en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

Miss Cleaning
Opgericht in Mei 2023

De onderneming Miss Cleaning is gevestigd op Willem Royaardsstraat 37 te Rijswijk en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

Care by Gin
Opgericht in Mei 2023

De onderneming Care by Gin is gevestigd op Steenvoordelaan 359 te Rijswijk en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Dinsdag 23 mei 2023

Khaled Transport
Opgericht in September 2019

De onderneming Khaled Transport is gevestigd op Buziaulaan 57 te Rijswijk en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

Alsheik Bouw
Opgericht in April 2023

De onderneming Alsheik Bouw is gevestigd op Henri ter Hallsingel 104 te Rijswijk en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Vrijdag 21 april 2023

Tabernarius B.V.
Opgericht in April 2023

De besloten vennootschap Tabernarius B.V. is gevestigd op Bogaardplein 50 te Rijswijk en is actief in de branche Restaurants.

Castellanus B.V.
Opgericht in April 2023

De besloten vennootschap Castellanus B.V. is gevestigd op Bogaardplein 50 te Rijswijk en is actief in de branche Restaurants.

Liniarius B.V.
Opgericht in April 2023

De besloten vennootschap Liniarius B.V. is gevestigd op Bogaardplein 50 te Rijswijk en is actief in de branche Financiƫle holdings.

Overflow Company
Opgericht in Februari 2023

De onderneming Overflow Company is gevestigd op Wethouder Hillenaarplnts 14 te Rijswijk en is actief in de branche Arbeidsbemiddeling.

Stichting Summer BeachLife
Opgericht in Maart 2023

De stichting Stichting Summer BeachLife is gevestigd op Henri ter Hallsingel 26 te Rijswijk en is actief in de branche Lokaal welzijnswerk.

M.B.A Logistics
Opgericht in April 2023

De onderneming M.B.A Logistics is gevestigd op Wethouder Hillenaarplnts 144 te Rijswijk en is actief in de branche Reparatie van schoenen en lederwaren.

MEV Infra
Opgericht in Februari 2023

De onderneming MEV Infra is gevestigd op Generaal Spoorlaan 485a F048 te Rijswijk en is actief in de branche Leggen van elektriciteits- en telecommunicatiekabels.

Maandag 3 april 2023

Kibrom Gebrihiwet
Opgericht in Maart 2023

De onderneming Kibrom Gebrihiwet is gevestigd op Hoogkamerlaan 82 te Rijswijk en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

Altijd Schoon Met Dominika
Opgericht in Maart 2023

De onderneming Altijd Schoon Met Dominika is gevestigd op Generaal Spoorlaan 485a F076 te Rijswijk en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent