Bedrijfspanden in de wijk Zuid

Meer weten over een bepaald bedrijfspand? Vind hier alle bedrijfspanden bij jou in Zuid en kom er achter of deze te huur of te koop is.

Maandag 10 juni 2024

Bedrijfsruimte Karel Doormanweg 33 Schiedam

Dit bedrijfspand op het adres Karel Doormanweg 33 te Schiedam is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2011. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet en pantry. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 1.190 m² (in units vanaf 950 m²) en bestaat uit 2 bouwlagen.

Zaterdag 11 mei 2024

Bedrijfsruimte Willemskade 5A Schiedam

Dit bedrijfspand op het adres Willemskade 5A te Schiedam is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1979. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren, betonvloer, toilet, pantry en inbouwarmaturen. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 810 m² (in units vanaf 1 m²) en bestaat uit 1 bouwlaag.

Zaterdag 30 maart 2024

Kantoorruimte Karel Doormanweg 48 Schiedam

Dit bedrijfspand op het adres Karel Doormanweg 48 te Schiedam is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2003. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder mechanische ventilatie, topkoeling, inbouwarmaturen, liften, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry en verwarming. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 2.197 m² en bestaat uit 4 bouwlagen.

Zondag 17 maart 2024

Kantoorruimte Karel Doormanweg 48- 66 Schiedam

Dit bedrijfspand op het adres Karel Doormanweg 48- 66 te Schiedam is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2003 met energielabel A++. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder mechanische ventilatie, topkoeling, inbouwarmaturen, liften, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry en verwarming. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 8.830 m² (in units vanaf 670 m²) en bestaat uit 12 bouwlagen.

Vrijdag 6 oktober 2023

Bedrijfsruimte Adriaen Banckertstraat 5A Schiedam

Dit bedrijfspand op het adres Adriaen Banckertstraat 5A te Schiedam is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2000. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder betonvloer. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 110 m².

Bedrijfsruimte Admiraal De Ruyterstraat 14 - 16a Schiedam

Dit bedrijfspand op het adres Admiraal De Ruyterstraat 14 - 16a te Schiedam is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2008 met energielabel B. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet, pantry, airconditioning en te openen ramen. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 352 m² en bestaat uit 2 bouwlagen.

Vrijdag 7 juli 2023

Kantoorruimte Karel Doormanweg 9D Schiedam

Dit bedrijfspand op het adres Karel Doormanweg 9D te Schiedam is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2020. Een energielabel is niet beschikbaar. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 165 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Bedrijfsruimte Jan van Galenstraat 27B Schiedam

Dit bedrijfspand op het adres Jan van Galenstraat 27B te Schiedam is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2001. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder mechanische ventilatie, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, toilet en pantry. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 166 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Donderdag 9 maart 2023

Kantoorruimte Havenstraat 23 Schiedam

Dit bedrijfspand op het adres Havenstraat 23 te Schiedam is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2013 met energielabel A. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder inbouwarmaturen, liften, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry en verwarming. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 930 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Donderdag 22 december 2022

Bedrijfsruimte Admiraal De Ruyterstraat 24 Schiedam

Dit bedrijfspand op het adres Admiraal De Ruyterstraat 24 te Schiedam is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1950. Een energielabel is niet beschikbaar. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 1.266 m².

Donderdag 10 november 2022

Kantoorruimte Havenstraat 18 Schiedam

Dit bedrijfspand op het adres Havenstraat 18 te Schiedam is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1987 met energielabel A. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 400 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Bedrijfsruimte Jan van Galenstraat 31A Schiedam

Dit bedrijfspand op het adres Jan van Galenstraat 31A te Schiedam is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2003. Een energielabel is niet beschikbaar. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 285.000 euro. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet en pantry. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 166 m².

Woensdag 5 oktober 2022

Bedrijfsruimte Adriaen Banckertstraat 10 Schiedam

Dit bedrijfspand op het adres Adriaen Banckertstraat 10 te Schiedam is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1998 met energielabel A. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, toilet, airconditioning en inbouwarmaturen. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 154 m² en bestaat uit 2 bouwlagen.

Dinsdag 17 mei 2022

Beleggingsobject Groenelaan 71 Schiedam

Dit bedrijfspand op het adres Groenelaan 71 te Schiedam heeft Beleggingsobject als hoofdfunctie. Het betreft hier bestaande bouw uit 1900 met energielabel G. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 250.000 euro. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 140 m².

Bedrijfsruimte Jan van Galenstraat 25 Schiedam

Dit bedrijfspand op het adres Jan van Galenstraat 25 te Schiedam is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2002. Een energielabel is niet beschikbaar. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 2.900.000 euro. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder lichtstraten, overheaddeuren, betonvloer, toilet, liften en te openen ramen. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 2.182 m² en bestaat uit 5 bouwlagen.

Meer nieuws in Zuid

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement