Bedrijven in Simpelveld

Wil je weten welke bedrijven er in Simpelveld zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Simpelveld.

Filter Filter

Dinsdag 14 maart 2023

MerxAgro B.V.
Opgericht in Februari 2023

De besloten vennootschap MerxAgro B.V. is gevestigd op Groeneweg 58 te Bocholtz en is actief in de branche Gespecialiseerde groothandel in overige voedings- en genotmiddelen n.e.g..

OvdB work
Opgericht in Februari 2023

De onderneming OvdB work is gevestigd op Schiffelderstraat 18a te Simpelveld en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

Anke ZorgtvoorU
Opgericht in Februari 2023

De onderneming Anke ZorgtvoorU is gevestigd op Irmstraat 28 te Simpelveld en is actief in de branche Ondersteuning en begeleiding van gehandicapten.

Floris Ramakers
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Floris Ramakers is gevestigd op Verzetstraat 20 te Simpelveld en is actief in de branche Commissionairs en makelaars in effecten, beleggingsadviseurs e.d..

Souren Akkerbouw B.V.
Opgericht in Februari 2023

De besloten vennootschap Souren Akkerbouw B.V. is gevestigd op Oude Molenstraat 7 te Simpelveld en is actief in de branche Teelt van groenten en wortel- en knolgewassen.

Dinsdag 28 februari 2023

Stichting de Crea Hoeskamer
Opgericht in Februari 2023

De stichting Stichting de Crea Hoeskamer is gevestigd op Scheelenstraat 139 te Simpelveld en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

Aether & Aeden
Opgericht in Februari 2023

De vennootschap onder firma Aether & Aeden is gevestigd op Kloosterstraat 68-1.04 te Simpelveld en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

Deco @ Home
Opgericht in Februari 2023

De onderneming Deco @ Home is gevestigd op Julianastraat 42 te Bocholtz en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Honings Vastgoed
Opgericht in April 2011

De onderneming Honings Vastgoed is gevestigd op Dr. Nolensstraat 6 te Bocholtz en is actief in de branche Bemiddeling bij handel, huur of verhuur van onroerend goed.

Dinsdag 14 februari 2023

Great Care For You
Opgericht in Februari 2023

De onderneming Great Care For You is gevestigd op Bouwerweg 12 te Simpelveld en is actief in de branche Maatschappelijk werk.

Maandag 13 februari 2023

Modanik
Opgericht in Januari 2023

De vennootschap onder firma Modanik is gevestigd op De Pomerio 27 te Bocholtz en is actief in de branche Public relationsbureaus.

Zingendebroeder
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Zingendebroeder is gevestigd op Verzetstraat 24 te Simpelveld en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

De Sjutswei
Opgericht in Augustus 1980

De vereniging De Sjutswei is gevestigd op Hinsbrig 34 te Bocholtz en is actief in de branche Gezelligheidsverenigingen.

Donderdag 2 februari 2023

2Zeven
Opgericht in Januari 2023

De onderneming 2Zeven is gevestigd op Irmstraat 27 te Simpelveld en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

M. Vermijs
Opgericht in Januari 2023

De onderneming M. Vermijs is gevestigd op Molt 30 te Simpelveld en is actief in de branche Ondersteuning en begeleiding van gehandicapten.

 

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent