Bedrijven in Urmond ten oosten van Julianakanaal

Wil je weten welke bedrijven er in Urmond ten oosten van Julianakanaal zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Urmond ten oosten van Julianakanaal.

Filter Filter

Woensdag 3 juli 2024

Schoonheidssalon Belana
Opgericht in Juni 2024

De onderneming Schoonheidssalon Belana is gevestigd op Kanaalboulevard 10 te Urmond en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

Woensdag 24 april 2024

825574 Holding B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap 825574 Holding B.V. is gevestigd op Mauritslaan 49 te Urmond en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

MSW Company B.V.
Opgericht in December 2017

De besloten vennootschap MSW Company B.V. is gevestigd op Mauritslaan 49-5.1.30 te Urmond en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

Dorssers Waarnemingen
Opgericht in April 2024

De onderneming Dorssers Waarnemingen is gevestigd op Belikstraat 12 te Urmond en is actief in de branche huisartsen.

Garage B. de Winter B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap Garage B. de Winter B.V. is gevestigd op Heirstraat 10 te Urmond en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s (geen import van nieuwe).

De Winter Holding B.V.
Opgericht in Januari 2020

De besloten vennootschap De Winter Holding B.V. is gevestigd op Heirstraat 10 te Urmond en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s (geen import van nieuwe).

Blendtwentyfour Hair
Opgericht in Februari 2024

De onderneming Blendtwentyfour Hair is gevestigd op Graetheidelaan 33 te Urmond en is actief in de branche Haarverzorging.

Les Pannenshop
Opgericht in Maart 2024

De onderneming Les Pannenshop is gevestigd op Hoogaers 1 te Urmond en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Grieks Restaurant Medusa
Opgericht in December 2020

De vennootschap onder firma Grieks Restaurant Medusa is gevestigd op Sint Antoniusplein 5 te Urmond en is actief in de branche Restaurants.

Woensdag 10 april 2024

RD Development
Opgericht in Maart 2024

De onderneming RD Development is gevestigd op Belikstraat 30 te Urmond en is actief in de branche Technisch speur- en ontwikkelingswerk.

S.Y. Clean
Opgericht in Februari 2024

De onderneming S.Y. Clean is gevestigd op Mauritslaan 49 te Urmond en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

Blendtwentyfour
Opgericht in Februari 2024

De vennootschap onder firma Blendtwentyfour is gevestigd op Graetheidelaan 33 te Urmond en is actief in de branche Winkels in parfums en cosmetica.

Maandag 18 maart 2024

Tony Herman
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Tony Herman is gevestigd op Mauritslaan 49 te Urmond en is actief in de branche Biotechnologisch speur- en ontwikkelingswerk op het gebied van medische producten en farmaceutische.

Beauty- & Massagesalon Tessa
Opgericht in November 2020

De onderneming Beauty- & Massagesalon Tessa is gevestigd op Staakijzerstraat 25 te Urmond en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

Selbo design
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Selbo design is gevestigd op Graetheidelaan 76 te Urmond en is actief in de branche Reclamebureaus.

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement