Bedrijven in Nijefurd

Wil je weten welke bedrijven er in Nijefurd zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Nijefurd.

Filter

Maandag 26 september 2022

Tillema HR & Recruitment
Opgericht in September 2022

De onderneming Tillema HR & Recruitment is gevestigd op Sietze Gorterstrjitte 16 te Workum en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Stalling Workum van der Wal
Opgericht in September 2022

De vennootschap onder firma Stalling Workum van der Wal is gevestigd op Lutswei 3B te Workum en is actief in de branche Dienstverlening voor vervoer over land.

Dinsdag 13 september 2022

Natuurvol Tuinen B.V.
Opgericht in Augustus 2022

De besloten vennootschap Natuurvol Tuinen B.V. is gevestigd op Slinkewei 19 te WORKUM en is actief in de branche Landschapsverzorging.

Maandag 12 september 2022

JEVE Tools B.V.
Opgericht in Juli 2013

De besloten vennootschap JEVE Tools B.V. is gevestigd op Noard 200 te Workum.

Woensdag 31 augustus 2022

Roekie Snoek Dienstverlening
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Roekie Snoek Dienstverlening is gevestigd op Hearewei 62 te Workum en is actief in de branche Reparatie en onderhoud van schepen.

Kapper Vitalii
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Kapper Vitalii is gevestigd op Noard 37 te Workum en is actief in de branche Haarverzorging.

Leonid Osadchyi
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Leonid Osadchyi is gevestigd op Noard 37 te Workum en is actief in de branche Overige sportactiviteiten n.e.g..

Vereniging van Eigenaars Strandappartementen Soal Beach Resort Workum
Opgericht in Augustus 2022

De vereniging Vereniging van Eigenaars Strandappartementen Soal Beach Resort Workum is gevestigd op Suderseleane 27 te WORKUM en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

Donderdag 25 augustus 2022

Klussen bedrijf Terpstra
Opgericht in Juli 2022

De onderneming Klussen bedrijf Terpstra is gevestigd op Pothuswyk 10 te Workum en is actief in de branche Afwerking van vloeren en wanden.

Gerrit Folkertsma Klus & Montage Bedrijf
Opgericht in Juli 2022

De onderneming Gerrit Folkertsma Klus & Montage Bedrijf is gevestigd op Sud 69 te Workum en is actief in de branche Bouwtimmeren.

Sicks
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Sicks is gevestigd op Balkfinne 8 te Workum en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

Workum Maritiem B.V.
Opgericht in Juli 2022

De besloten vennootschap Workum Maritiem B.V. is gevestigd op Kampwei 10 te WORKUM en is actief in de branche Financiële holdings.

SF Advies & Projectmanagement
Opgericht in Januari 2022

De onderneming SF Advies & Projectmanagement is gevestigd op Schuilenburg 3 te HINDELOOPEN en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

Menno Hazekamp
Opgericht in Juli 2022

De onderneming Menno Hazekamp is gevestigd op Dwarsnoard 71 te Workum en is actief in de branche Particuliere beveiliging.

Toplocaties Appartement Verhuur
Opgericht in Januari 2022

De vennootschap onder firma Toplocaties Appartement Verhuur is gevestigd op Schuilenburg 3 te HINDELOOPEN en is actief in de branche Verhuur van vakantiehuisjes en appartementen.

Buurten in Nijefurd

Meer nieuws in Nijefurd

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent