Bedrijven in Koudum

Wil je weten welke bedrijven er in Koudum zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Koudum.

Filter Filter

Woensdag 24 mei 2023

TECNED Holding B.V.
Opgericht in April 2023

De besloten vennootschap TECNED Holding B.V. is gevestigd op Barchjeblom 21 te Koudum en is actief in de branche Financiële holdings.

JF de Vries Molkfee B.V.
Opgericht in April 2023

De besloten vennootschap JF de Vries Molkfee B.V. is gevestigd op Feandyk 1 te IT HEIDENSKIP en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Ursula B.V.
Opgericht in April 2023

De besloten vennootschap Ursula B.V. is gevestigd op Ursuladyk 2 te IT HEIDENSKIP en is actief in de branche Financiële holdings.

AndreNest
Opgericht in April 2023

De onderneming AndreNest is gevestigd op Galamadammen 4 te Koudum en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

BODOPROST Family
Opgericht in April 2023

De onderneming BODOPROST Family is gevestigd op Galamadammen 4 te Koudum en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Renema Dairy Development
Opgericht in April 2023

De onderneming Renema Dairy Development is gevestigd op Heidenskipsterdyk 28G te IT HEIDENSKIP en is actief in de branche Dienstverlening voor het fokken en houden van dieren.

Vrijdag 21 april 2023

ParfumDeo.nl B.V.
Opgericht in Februari 2011

De besloten vennootschap ParfumDeo.nl B.V. is gevestigd op Symkewal 17 te Koudum en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

silavintus
Opgericht in Maart 2023

De onderneming silavintus is gevestigd op Smidsweg 15 te Koudum en is actief in de branche Maken en uitgeven van geluidsopnamen.

schapenhouderij Schraa
Opgericht in April 2023

De onderneming schapenhouderij Schraa is gevestigd op Ursuladyk 3 te IT HEIDENSKIP en is actief in de branche Fokken en houden van schapen en geiten.

Vocwaarland
Opgericht in Oktober 2013

De vennootschap onder firma Vocwaarland is gevestigd op Barchjeblom 4 te Koudum en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

ParfumDeo Beheer B.V.
Opgericht in Maart 2023

De besloten vennootschap ParfumDeo Beheer B.V. is gevestigd op Symkewal 17 te Koudum en is actief in de branche Financiële holdings.

Atelier Proprio
Opgericht in Maart 2023

De onderneming Atelier Proprio is gevestigd op Grimspole 2 te Molkwerum en is actief in de branche Architecten.

ParfumDeo.nl Personeel B.V.
Opgericht in Maart 2023

De besloten vennootschap ParfumDeo.nl Personeel B.V. is gevestigd op Symkewal 17 te Koudum en is actief in de branche Uitleenbureaus.

Reaskuorre Kalfsvlees
Opgericht in September 2012

De vennootschap onder firma Reaskuorre Kalfsvlees is gevestigd op Heidenskipsterdyk 42 te IT HEIDENSKIP en is actief in de branche Fokken en houden van runderen (geen melkvee).

Maandag 3 april 2023

Prima-Detailing
Opgericht in Maart 2023

De onderneming Prima-Detailing is gevestigd op Galamadammen 4 te Koudum en is actief in de branche Overige gespecialiseerde reparatie en slepen van auto’s.

Buurten in Koudum

Meer nieuws in Koudum

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent