Bedrijven in Ten Boer

Wil je weten welke bedrijven er in Ten Boer zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Ten Boer.

Filter

Maandag 26 september 2022

DN&M
Opgericht in September 2022

De onderneming DN&M is gevestigd op Verlaatweg 24 te Ten Boer en is actief in de branche Afwerking van vloeren en wanden.

klus service alex
Opgericht in September 2022

De onderneming klus service alex is gevestigd op Bovenrijgerweg 3 te Ten Boer en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s (geen import van nieuwe).

JW Entertainment
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming JW Entertainment is gevestigd op Stafpad 18 te Ten Boer en is actief in de branche Beoefening van podiumkunst.

Dinsdag 13 september 2022

Schaap Security en Safety
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Schaap Security en Safety is gevestigd op Fivelstraat 7 te Ten Boer en is actief in de branche Particuliere beveiliging.

Woensdag 31 augustus 2022

Jieles 3.0
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Jieles 3.0 is gevestigd op Johan Rengersstraat 4 te Ten Post en is actief in de branche Eventcatering.

B@tz Tegelwerken
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming B@tz Tegelwerken is gevestigd op Bakkerstraat 4 te Thesinge en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

M.T. Steigerbouw
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming M.T. Steigerbouw is gevestigd op Ommelanderstraat 59 te Ten Boer en is actief in de branche Overige gespecialiseerde werkzaamheden in de bouw n.e.g..

EMG Beheer B.V. i.o.
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming EMG Beheer B.V. i.o. is gevestigd op Roggeneed 6 te Ten Boer en is actief in de branche Financiële holdings.

Tesiyane
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Tesiyane is gevestigd op Standwerker 21 te Ten Boer en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

La Santa Maria
Opgericht in Juli 2014

De vennootschap onder firma La Santa Maria is gevestigd op Burg Triezenbergstraat 35a te Ten Boer en is actief in de branche Restaurants.

Carnelian Consulting
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Carnelian Consulting is gevestigd op Boswal 3 te Ten Boer en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

Donderdag 25 augustus 2022

De Brute Truuk
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming De Brute Truuk is gevestigd op Jannes de Vriesstraat 20 te Ten Boer en is actief in de branche Cafetaria’s, lunchrooms, snackbars, eetkramen e.d..

Ubels
Opgericht in Juli 2022

De onderneming Ubels is gevestigd op L van der Veenstraat 4 te Garmerwolde en is actief in de branche Slopen van bouwwerken.

Nvvg
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Nvvg is gevestigd op Johan Rengersstraat 9 te Ten Post en is actief in de branche Dienstverlening voor vervoer over water.

Roos Mezach Training & Coaching
Opgericht in Juli 2022

De onderneming Roos Mezach Training & Coaching is gevestigd op Kwartelpad 5 te Ten Boer en is actief in de branche Arbeidsbemiddeling.

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent