Bedrijven in Oud-Vossemeer

Wil je weten welke bedrijven er in Oud-Vossemeer zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Oud-Vossemeer.

Filter Filter

Donderdag 10 november 2022

Van den Bergh Entertainment
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Van den Bergh Entertainment is gevestigd op Molenstraat 17 te Oud-Vossemeer en is actief in de branche Beoefening van podiumkunst.

JvdWSupport
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming JvdWSupport is gevestigd op Cornelis Frankenstraat 26 te Oud-Vossemeer en is actief in de branche Landschapsverzorging.

Focus Webdesign
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Focus Webdesign is gevestigd op Quartier 5 te Oud-Vossemeer en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

Pawsibility
Opgericht in Augustus 2021

De vennootschap onder firma Pawsibility is gevestigd op Cornelis Frankenstraat 28 te Oud-Vossemeer en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

AberGreen B.V.
Opgericht in September 2022

De besloten vennootschap AberGreen B.V. is gevestigd op Van Zeylstraat 21 te Oud-Vossemeer en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

DouwSports
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming DouwSports is gevestigd op Hofstraat 33 te Oud-Vossemeer en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

Maandag 26 september 2022

JJP Bouw
Opgericht in September 2022

De onderneming JJP Bouw is gevestigd op Hollaereweg 11 te Oud-Vossemeer en is actief in de branche Metselen en voegen.

Talos Bouw
Opgericht in September 2022

De onderneming Talos Bouw is gevestigd op Ring 33a te Oud-Vossemeer en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Woensdag 31 augustus 2022

Buurt Bouw
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Buurt Bouw is gevestigd op Veerstraat 6 te Oud-Vossemeer en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

JdB Tekst & Advies
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming JdB Tekst & Advies is gevestigd op Hofstraat 29 te Oud-Vossemeer en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst.

Donderdag 4 augustus 2022

Welzijn&Sa?de
Opgericht in Juli 2022

De onderneming Welzijn&Sa?de is gevestigd op Rijkebuurtseweg 4 te Oud-Vossemeer en is actief in de branche Maatschappelijk werk.

ProQien
Opgericht in Juli 2022

De onderneming ProQien is gevestigd op Langeweg 3 te Oud-Vossemeer en is actief in de branche Groothandel in ruwe plantaardige en dierlijke oliën en vetten en oliehoudende grondstoffen.

Dinsdag 14 juni 2022

Coppens E-commerce
Opgericht in Mei 2022

De onderneming Coppens E-commerce is gevestigd op Veerstraat 2 te Oud-Vossemeer en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Vrijdag 10 juni 2022

Gastouderopvang
Opgericht in Mei 2022

De onderneming Gastouderopvang "Het kleine Vosje" is gevestigd op Molenstraat 55 te Oud-Vossemeer en is actief in de branche Kinderopvang en peuterspeelzaalwerk.

Maandag 25 april 2022

M. van den Engel Zink- en dakwerken
Opgericht in April 2022

De onderneming M. van den Engel Zink- en dakwerken is gevestigd op Molenweg 9 te Oud-Vossemeer en is actief in de branche Loodgieters- en fitterswerk; installatie van sanitair.

 

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent