Bedrijven in Tholen

Wil je weten welke bedrijven er in Tholen zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Tholen.

Filter Filter

Donderdag 10 november 2022

Artur Monteur Kozijnen
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Artur Monteur Kozijnen is gevestigd op Abraham Crijnssenstraat 63 te Tholen en is actief in de branche Bouwtimmeren.

Vereniging van eigenaars Veilingweg 20 a tot en met e te Sint-Annaland
Opgericht in September 2022

De vereniging Vereniging van eigenaars Veilingweg 20 a tot en met e te Sint-Annaland is gevestigd op Schelde-Rijnweg 52 te Tholen en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

Bram Polak
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Bram Polak is gevestigd op Klinket 12 te Tholen en is actief in de branche Preventieve gezondheidszorg (geen arbobegeleiding).

OTG Engineering
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming OTG Engineering is gevestigd op Windsingel 7 te Tholen en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

Steenpoorte installatie
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Steenpoorte installatie is gevestigd op Rosarium 27 te Tholen en is actief in de branche Elektrotechnische bouwinstallatie.

Kasia Lashes
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Kasia Lashes is gevestigd op Kuipersdreef 53 te Tholen en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

Hennes B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap Hennes B.V. is gevestigd op Slabbecoornweg 31 te Tholen en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Trading Card Games
Opgericht in September 2022

De onderneming Trading Card Games is gevestigd op Dalemsestraat 11 te Tholen en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

WebbX
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming WebbX is gevestigd op Dilt 18 te Tholen en is actief in de branche Bedrijfsopleiding en -training.

Thoolse Courant II B.V.
Opgericht in September 2022

De besloten vennootschap Thoolse Courant II B.V. is gevestigd op Oudelandsepoort 16 te Tholen en is actief in de branche Financiële holdings.

ratnamvisuals
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming ratnamvisuals is gevestigd op Touwslagersdreef 33 te Tholen en is actief in de branche Productie van films (geen televisiefilms).

Airco Tholen
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Airco Tholen is gevestigd op Ten Ankerweg 1b te Tholen en is actief in de branche Installatie van verwarmings- en luchtbehandelingsapparatuur.

B & Z Media II B.V.
Opgericht in September 2022

De besloten vennootschap B & Z Media II B.V. is gevestigd op Oudelandsepoort 16 te Tholen en is actief in de branche Financiële holdings.

Botani Klusbedrijf
Opgericht in Juli 2021

De onderneming Botani Klusbedrijf is gevestigd op Stevinweg 24-24 te Tholen en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

A.Y.A zorg
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming A.Y.A zorg is gevestigd op Machteld van Gelrestraat 61 te Tholen en is actief in de branche Ondersteuning en begeleiding van gehandicapten.

 

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent