Bedrijven in Uden

Wil je weten welke bedrijven er in Uden zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Uden.

Filter Filter

Woensdag 3 juli 2024

Jawani Services
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Jawani Services is gevestigd op Pianostraat 22 te Uden en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

Vereniging van Eigenaars Wilhelminapark 52 Breda
Opgericht in April 2024

De vereniging Vereniging van Eigenaars Wilhelminapark 52 Breda is gevestigd op Morgenweg 36 te Uden en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

HSH Sales Supplies B.V.
Opgericht in Mei 2024

De besloten vennootschap HSH Sales Supplies B.V. is gevestigd op Runmolen 44 te Uden en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Susanne B.V.
Opgericht in Mei 2024

De besloten vennootschap Susanne B.V. is gevestigd op Kastanjeweg 36 te Uden en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Lavie Kappers Uden B.V.
Opgericht in Mei 2024

De besloten vennootschap Lavie Kappers Uden B.V. is gevestigd op Brabantplein 14 te Uden en is actief in de branche Haarverzorging.

APF Liquid B.V.
Opgericht in Mei 2024

De besloten vennootschap APF Liquid B.V. is gevestigd op Liessentstraat 3 te Uden en is actief in de branche Vervaardiging van industriële gassen.

Lamwep B.V.
Opgericht in Mei 2024

De besloten vennootschap Lamwep B.V. is gevestigd op Loopkantstraat 7 te Uden en is actief in de branche Financiële holdings.

QJ B.V.
Opgericht in Mei 2024

De besloten vennootschap QJ B.V. is gevestigd op Loopkantstraat 7 te Uden en is actief in de branche Financiële holdings.

Gustoso NED B.V.
Opgericht in Mei 2024

De besloten vennootschap Gustoso NED B.V. is gevestigd op Boekelsedijk 2D te Uden en is actief in de branche Financiële holdings.

Stichting Multiculturele Organisatie Uden
Opgericht in Mei 2024

De stichting Stichting Multiculturele Organisatie Uden is gevestigd op Wilhelminastraat 72 te Uden en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

Botox Kliniek Uden
Opgericht in Mei 2024

De maatschap Botox Kliniek Uden is gevestigd op Morgenweg 14 te Uden en is actief in de branche Praktijken van medisch specialisten en medische dagbehandelcentra (geen tandheelkunde of psychiatrie.

Klusbedrijf Washington V.O.F.
Opgericht in Januari 2006

De vennootschap onder firma Klusbedrijf Washington V.O.F. is gevestigd op Schepenhoek 129 te Uden en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Traffic Restaurant & Lounge B.V.
Opgericht in Mei 2024

De besloten vennootschap Traffic Restaurant & Lounge B.V. is gevestigd op Kastanjeweg 36 te Uden en is actief in de branche Restaurants.

Beddenspeciaalzaak Topperzzz
Opgericht in April 2024

De onderneming Beddenspeciaalzaak Topperzzz is gevestigd op Kapelstraat 75L te Uden en is actief in de branche Winkels in meubels.

Derde Psychologische Begeleiding en Onderwijs
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Derde Psychologische Begeleiding en Onderwijs is gevestigd op Burg Thijssenstraat 83 te Uden en is actief in de branche Praktijken van psychotherapeuten en psychologen.

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement