Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in Transwijk-Noord

Wil je weten welke bedrijven er in Transwijk-Noord zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Transwijk-Noord.

In Transwijk-Noord zoek ik een:

  Dinsdag 5 februari 2019

  STT Utrecht
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming STT Utrecht is gevestigd op Van Vollenhovenlaan 31 te Utrecht en is actief in de branche Vervaardiging van niet-elektrische huishoudapparaten.

  Utrecht » Zuidwest » Transwijk-Noord » 3527JA
  Payitaht Dienstverlening
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming Payitaht Dienstverlening is gevestigd op Van Vollenhovenlaan 220 te Utrecht en is actief in de branche Koeriers.

  Utrecht » Zuidwest » Transwijk-Noord » 3527JX
  Punkto Communicatie
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming Punkto Communicatie is gevestigd op Van Eysingalaan 144 te Utrecht en is actief in de branche Reclamebureaus.

  Utrecht » Zuidwest » Transwijk-Noord » 3527VP

  Woensdag 7 november 2018

  Retina Operatie Centrum Utrecht B.V.
  Opgericht in oktober 2018

  De besloten vennootschap Retina Operatie Centrum Utrecht B.V. is gevestigd op Koningin Wilhelminalaan 3 te Utrecht en is actief in de branche Praktijken van medisch specialisten en medische dagbehandelcentra (geen tandheelkunde of psychiatrie.

  Utrecht » Zuidwest » Transwijk-Noord » 3527LA
  Medisch Centrum Utrecht B.V.
  Opgericht in oktober 2018

  De besloten vennootschap Medisch Centrum Utrecht B.V. is gevestigd op Koningin Wilhelminalaan 3 te Utrecht en is actief in de branche Algemene ziekenhuizen.

  Utrecht » Zuidwest » Transwijk-Noord » 3527LA

  Maandag 15 oktober 2018

  Your MindMoves
  Opgericht in oktober 2018

  De onderneming Your MindMoves is gevestigd op Van Eysingalaan 46 te Utrecht en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

  Utrecht » Zuidwest » Transwijk-Noord » 3527VL
  Studio Dimashqi
  Opgericht in oktober 2018

  De onderneming Studio Dimashqi is gevestigd op Raoul Wallenberglaan 76 te Utrecht en is actief in de branche Architecten.

  Utrecht » Zuidwest » Transwijk-Noord » 3527WP
  Sindhu's Academy
  Opgericht in september 2018

  De onderneming Sindhu's Academy is gevestigd op Van Vollenhovenlaan 282 te Utrecht en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

  Utrecht » Zuidwest » Transwijk-Noord » 3527JZ
  Smarten Up
  Opgericht in september 2018

  De onderneming Smarten Up is gevestigd op Van Weerden Poelmanlaan 96 te Utrecht en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

  Utrecht » Zuidwest » Transwijk-Noord » 3527KR

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Transwijk-Noord

  Instellen

  Buurten in Zuidwest

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?