Bedrijven in Kanaleneiland-Zuid

Wil je weten welke bedrijven er in Kanaleneiland-Zuid zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Kanaleneiland-Zuid.

Filter Filter

Woensdag 14 december 2022

Isolatiebedrijf Hounchou
Opgericht in September 2022

De onderneming Isolatiebedrijf Hounchou is gevestigd op Azielaan 114 te Utrecht en is actief in de branche Overige bouwinstallatie.

Boersma Recruitment Consultancy
Opgericht in December 2022

De onderneming Boersma Recruitment Consultancy is gevestigd op Battutalaan 703 te Utrecht en is actief in de branche Arbeidsbemiddeling.

SMA99
Opgericht in Oktober 2021

De vennootschap onder firma SMA99 is gevestigd op Rooseveltlaan 568 te Utrecht en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

De Jonge Producties
Opgericht in November 2022

De onderneming De Jonge Producties is gevestigd op Azielaan 582 te Utrecht en is actief in de branche Productie van films (geen televisiefilms).

Klussenbedrijf Trustfull
Opgericht in November 2022

De onderneming Klussenbedrijf Trustfull is gevestigd op Marco Pololaan 216 te Utrecht en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Miktizar
Opgericht in November 2019

De vennootschap onder firma Miktizar is gevestigd op Rooseveltlaan 820 te Utrecht en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

DMR Service
Opgericht in November 2022

De onderneming DMR Service is gevestigd op Amerikalaan 707 te Utrecht en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

Solar Elements
Opgericht in November 2022

De onderneming Solar Elements is gevestigd op Marco Pololaan 24 te Utrecht en is actief in de branche Installatie van verwarmings- en luchtbehandelingsapparatuur.

Wonderklas
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Wonderklas is gevestigd op Rooseveltlaan 609 te Utrecht en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

Daycare by C.J
Opgericht in November 2022

De onderneming Daycare by C.J is gevestigd op Amerikalaan 35 te Utrecht en is actief in de branche Kinderopvang en peuterspeelzaalwerk.

Bima Commerce
Opgericht in November 2022

De onderneming Bima Commerce is gevestigd op Rooseveltlaan 723 te Utrecht en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Onderwijstopper Belhadi
Opgericht in November 2022

De onderneming Onderwijstopper Belhadi is gevestigd op Stanleylaan 18 te Utrecht en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

Davinci services
Opgericht in November 2022

De onderneming Davinci services is gevestigd op Columbuslaan 405 te Utrecht en is actief in de branche Koeriers.

Jacuzy Records
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Jacuzy Records is gevestigd op Livingstonelaan 342 te Utrecht en is actief in de branche Beoefening van podiumkunst.

Zakaria's Zorghulp
Opgericht in November 2022

De onderneming Zakaria's Zorghulp is gevestigd op Alexander de Grotelaan 269 te Utrecht en is actief in de branche Ondersteuning en begeleiding van gehandicapten.

 

Buurten in Zuidwest

Meer nieuws in Kanaleneiland-Zuid

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent