Bedrijven in Zuidwest

Wil je weten welke bedrijven er in Zuidwest zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Zuidwest.

Filter Filter

Woensdag 14 december 2022

Isolatiebedrijf Hounchou
Opgericht in September 2022

De onderneming Isolatiebedrijf Hounchou is gevestigd op Azielaan 114 te Utrecht en is actief in de branche Overige bouwinstallatie.

Boersma Recruitment Consultancy
Opgericht in December 2022

De onderneming Boersma Recruitment Consultancy is gevestigd op Battutalaan 703 te Utrecht en is actief in de branche Arbeidsbemiddeling.

Mandeon Boekhouding
Opgericht in December 2022

De onderneming Mandeon Boekhouding is gevestigd op Overwinningslaan 31 te Utrecht en is actief in de branche Brede administratieve dienstverlening.

Sharona M. Diop
Opgericht in November 2022

De onderneming Sharona M. Diop is gevestigd op Van Starkenborghhof 22 te Utrecht en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst.

SMA99
Opgericht in Oktober 2021

De vennootschap onder firma SMA99 is gevestigd op Rooseveltlaan 568 te Utrecht en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

Kaaij Dental
Opgericht in December 2022

De onderneming Kaaij Dental is gevestigd op Eelderdiephof 126 te Utrecht en is actief in de branche Arbeidsbemiddeling.

Karlijn Niezing
Opgericht in December 2022

De onderneming Karlijn Niezing is gevestigd op De Louterlaan 27 te Utrecht en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

De Jonge Producties
Opgericht in November 2022

De onderneming De Jonge Producties is gevestigd op Azielaan 582 te Utrecht en is actief in de branche Productie van films (geen televisiefilms).

Educator Ippy
Opgericht in November 2022

De onderneming Educator Ippy is gevestigd op Raoul Wallenberglaan 2 te Utrecht en is actief in de branche Praktijken van psychotherapeuten en psychologen.

Maathuis Consultancy
Opgericht in November 2022

De onderneming Maathuis Consultancy is gevestigd op Bernadottelaan 204 te Utrecht en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

M. Pluijmen, Duo leefstijl
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming M. Pluijmen, Duo leefstijl is gevestigd op Wielingenstraat 1 te Utrecht en is actief in de branche Samenwerkingsorganen op het gebied van gezondheidszorg en overige gezondheidszorgondersteunende dien.

Daniq Uniq
Opgericht in November 2022

De onderneming Daniq Uniq is gevestigd op Coornhertstraat 45 te Utrecht en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

MUB Dienstverlening
Opgericht in September 2022

De onderneming MUB Dienstverlening is gevestigd op Pearsonlaan 1 te Utrecht en is actief in de branche Koeriers.

Klussenbedrijf Trustfull
Opgericht in November 2022

De onderneming Klussenbedrijf Trustfull is gevestigd op Marco Pololaan 216 te Utrecht en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Miktizar
Opgericht in November 2019

De vennootschap onder firma Miktizar is gevestigd op Rooseveltlaan 820 te Utrecht en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

 

Buurten in Zuidwest

Meer nieuws in Zuidwest

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent