Bedrijven in Kanaleneiland-Noord

Wil je weten welke bedrijven er in Kanaleneiland-Noord zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Kanaleneiland-Noord.

Filter Filter

Woensdag 24 april 2024

TechSure Solutions
Opgericht in April 2024

De onderneming TechSure Solutions is gevestigd op Peltlaan 173 te Utrecht en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

Vakadu Technologies
Opgericht in April 2024

De onderneming Vakadu Technologies is gevestigd op Monnetlaan 97A te Utrecht en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

BRACA HOLDING B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap BRACA HOLDING B.V. is gevestigd op Pearsonhof 10 te Utrecht en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

TECHBRO B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap TECHBRO B.V. is gevestigd op Pearsonhof 10 te Utrecht en is actief in de branche Overige dienstverlenende activiteiten op het gebied van informatietechnologie.

VCC Cultural Productions
Opgericht in April 2024

De onderneming VCC Cultural Productions is gevestigd op Bernadottelaan 16 te Utrecht en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

Rotra Solutions
Opgericht in April 2024

De onderneming Rotra Solutions is gevestigd op Rooseveltlaan 552-42 te Utrecht en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

EDAM Financial Consulting
Opgericht in April 2024

De onderneming EDAM Financial Consulting is gevestigd op Trumanhof 1 te Utrecht en is actief in de branche Brede administratieve dienstverlening.

AchrafBo
Opgericht in April 2024

De onderneming AchrafBo is gevestigd op Van Heuven Goedhartlaan 70 te Utrecht en is actief in de branche Thuiszorg.

SDQ Al-Shibami
Opgericht in April 2024

De onderneming SDQ Al-Shibami is gevestigd op Spaaklaan 226 te Utrecht en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Koptagel Company
Opgericht in April 2024

De onderneming Koptagel Company is gevestigd op Auriollaan 154 te Utrecht en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

BNMO Techniek
Opgericht in April 2024

De onderneming BNMO Techniek is gevestigd op Adenauerlaan 187 te Utrecht en is actief in de branche Grondverzet.

DD & SK Collections B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap DD & SK Collections B.V. is gevestigd op Trumanlaan 46 te Utrecht en is actief in de branche Groothandel in bovenkleding.

Lilyhan
Opgericht in April 2024

De vennootschap onder firma Lilyhan is gevestigd op Eisenhowerlaan 374 te Utrecht en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Adam's flexibility
Opgericht in Maart 2024

De onderneming Adam's flexibility is gevestigd op Adenauerlaan 162 te Utrecht en is actief in de branche Dienstverlening voor de luchtvaart.

Alfandi Flex
Opgericht in Maart 2024

De onderneming Alfandi Flex is gevestigd op Adenauerlaan 162 te Utrecht en is actief in de branche Laad-, los- en overslagactiviteiten niet voor zeevaart.

Buurten in Zuidwest

Meer nieuws in Kanaleneiland-Noord

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement