Bedrijfspanden in de buurt De Compagnie-Oost

Meer weten over een bepaald bedrijfspand? Vind hier alle bedrijfspanden bij jou in De Compagnie-Oost en kom er achter of deze te huur of te koop is.

Vrijdag 13 oktober 2023

Bedrijfsruimte Stationsstraat 72 Veenendaal

Dit bedrijfspand op het adres Stationsstraat 72 te Veenendaal is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2018. Een energielabel is niet verplicht. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 290.000 euro. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder lichtstraten, overheaddeuren, betonvloer, toilet, pantry, inbouwarmaturen en te openen ramen. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 160 m² (in units vanaf 80 m²) en bestaat uit 1 bouwlaag.

Zaterdag 16 september 2023

Kantoorruimte Newtonstraat 28 - 30 Veenendaal

Dit bedrijfspand op het adres Newtonstraat 28 - 30 te Veenendaal is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1999. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder topkoeling, inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 1.261 m² en bestaat uit 3 bouwlagen.

Dinsdag 14 maart 2023

Bedrijfsruimte Newtonstraat 27 Veenendaal

Dit bedrijfspand op het adres Newtonstraat 27 te Veenendaal is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1998. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, toilet en pantry. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 1.626 m².

Vrijdag 19 augustus 2022

Kantoorruimte Einsteinstraat 61 Veenendaal

Dit bedrijfspand op het adres Einsteinstraat 61 te Veenendaal is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1993. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder topkoeling, inbouwarmaturen, liften, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 314 m² en bestaat uit 2 bouwlagen.

Zaterdag 9 april 2022

Bedrijfsruimte Stationsstraat 50A Veenendaal

Dit bedrijfspand op het adres Stationsstraat 50A te Veenendaal is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2006. Een energielabel is niet beschikbaar. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 898.000 euro. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, inbouwarmaturen, liften en te openen ramen. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 172 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Vrijdag 18 februari 2022

Kantoorruimte Newtonstraat 3 Veenendaal

Dit bedrijfspand op het adres Newtonstraat 3 te Veenendaal is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2000. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder airconditioning, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet en pantry. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 400 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent