Bedrijven in Noordwest

Wil je weten welke bedrijven er in Noordwest zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Noordwest.

Filter Filter

Donderdag 10 november 2022

HighPerformanceElectric
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming HighPerformanceElectric is gevestigd op J.P.C. Leinweberstraat 48 te Veenendaal en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

Jorick Schoeman
Opgericht in September 2022

De onderneming Jorick Schoeman is gevestigd op Maartvlinderstraat 41 te Veenendaal en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

Sassen Engineering
Opgericht in November 2022

De onderneming Sassen Engineering is gevestigd op Stadhouderslaan 87A te Veenendaal en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

Woon- en zorgvoorziening Dennenhorst B.V.
Opgericht in Februari 2009

De besloten vennootschap Woon- en zorgvoorziening Dennenhorst B.V. is gevestigd op Stationsstraat 23 te Veenendaal en is actief in de branche Huizen en dagverblijven voor verstandelijk gehandicapten en psychiatrische cliënten.

NHA Finance
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming NHA Finance is gevestigd op Pr Willem-Alexanderpark 230A te Veenendaal en is actief in de branche Boekhoudkantoren.

Sense21
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Sense21 is gevestigd op Storkstraat 43 te Veenendaal en is actief in de branche Technisch speur- en ontwikkelingswerk.

Wien Zorgt
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Wien Zorgt is gevestigd op Molenstraat 42 te Veenendaal en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Beaunt
Opgericht in Oktober 2022

De vennootschap onder firma Beaunt is gevestigd op Stadhouderslaan 46 te Veenendaal en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

AW Traffic B.V.
Opgericht in November 2020

De besloten vennootschap AW Traffic B.V. is gevestigd op Kazemat 9 te Veenendaal en is actief in de branche Dienstverlening voor vervoer over land.

Van der Welle technisch advies
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Van der Welle technisch advies is gevestigd op Regentesselaan 47 te Veenendaal en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

Rise Up Now Stichting
Opgericht in Oktober 2022

De stichting Rise Up Now Stichting is gevestigd op Julianastraat 2B te Veenendaal en is actief in de branche Steunfondsen (niet op het gebied van welzijnszorg).

Vereniging van Eigenaars Inductorstraat 55 01 tot en met 55 22 te Veenendaal
Opgericht in Oktober 2022

De vereniging Vereniging van Eigenaars Inductorstraat 55 01 tot en met 55 22 te Veenendaal is gevestigd op Plesmanstraat 58 te Veenendaal en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

van Dijk Agency
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming van Dijk Agency is gevestigd op Julianastraat 50A te Veenendaal en is actief in de branche Public relationsbureaus.

Philip Figlarz Holding B.V.
Opgericht in September 2022

De besloten vennootschap Philip Figlarz Holding B.V. is gevestigd op Emmalaan 80 te Veenendaal en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Figlarz Schilders B.V.
Opgericht in September 2022

De besloten vennootschap Figlarz Schilders B.V. is gevestigd op Arsenaal 15 te Veenendaal en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

 

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent