Bedrijven in Noordwest

Wil je weten welke bedrijven er in Noordwest zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Noordwest.

In Noordwest zoek ik een:

  Donderdag 9 juli 2020

  Hill Fashion
  Opgericht in juni 2020

  De onderneming Hill Fashion is gevestigd op Munnikenweg 39B te Veenendaal en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  Veenendaal > Noordwest > 't Hoorntje > 3905MD
  DistinctBouw
  Opgericht in juni 2020

  De onderneming DistinctBouw is gevestigd op Vendelseweg 67 te Veenendaal en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

  Veenendaal > Noordwest > 't Hoorntje > 3905LC
  InVerbinding
  Opgericht in juni 2020

  De onderneming InVerbinding is gevestigd op Bessenvlinderstraat 12 te Veenendaal en is actief in de branche Praktijken van psychotherapeuten en psychologen.

  Veenendaal > Noordwest > De Gelderse blom > 3905KJ
  Mother & Daughter
  Opgericht in juni 2020

  De onderneming Mother & Daughter is gevestigd op Pr Willem-Alexanderpark 415 te Veenendaal en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  Veenendaal > Noordwest > Molenbrug > 3905CM
  Slagmoolen Beheer B.V.
  Opgericht in juni 2020

  De besloten vennootschap Slagmoolen Beheer B.V. is gevestigd op Ravelijn 15 te Veenendaal en is actief in de branche Financiële holdings.

  Veenendaal > Noordwest > De Batterijen > 3905NT
  Stichting Lokale Verwarming Installateurs Nederland (LVI Nederland)
  Opgericht in juni 2020

  De stichting Stichting Lokale Verwarming Installateurs Nederland (LVI Nederland) is gevestigd op Plesmanstraat 59-23 te Veenendaal en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

  Veenendaal > Noordwest > De Compagnie > 3905KZ
  Vallei Campers B.V.
  Opgericht in juni 2020

  De besloten vennootschap Vallei Campers B.V. is gevestigd op Ravelijn 15 te Veenendaal en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s (geen import van nieuwe).

  Veenendaal > Noordwest > De Batterijen > 3905NT
  DijkIT
  Opgericht in juni 2020

  De onderneming DijkIT is gevestigd op Stadhouderslaan 22 te Veenendaal en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

  Veenendaal > Noordwest > De Pol > 3905HD
  Backto
  Opgericht in juni 2020

  De onderneming Backto is gevestigd op Buurtlaan west 91 te Veenendaal en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  Veenendaal > Noordwest > De Gelderse blom > 3905JN
  FVW Loevestein Vastgoed B.V.
  Opgericht in juni 2020

  De besloten vennootschap FVW Loevestein Vastgoed B.V. is gevestigd op Lunet 1 te Veenendaal en is actief in de branche Projectontwikkeling.

  Veenendaal > Noordwest > De Batterijen > 3905NW
  MCV techniek
  Opgericht in juni 2020

  De onderneming MCV techniek is gevestigd op Mulderslaan 42 te Veenendaal en is actief in de branche Reparatie en onderhoud van machines voor algemeen gebruik en machine-onderdelen (geen gereedschap).

  Veenendaal > Noordwest > De Pol > 3905GC

  Woensdag 17 juni 2020

  WZR Solutions
  Opgericht in april 2020

  De onderneming WZR Solutions is gevestigd op Markiezenhof 1 te Veenendaal en is actief in de branche Groothandel in overige consumentenartikelen (non-food) n.e.g..

  Veenendaal > Noordwest > De Pol > 3905HL
  RBvandePol
  Opgericht in mei 2020

  De onderneming RBvandePol is gevestigd op Zandstraat 72 te Veenendaal en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  Veenendaal > Noordwest > 't Hoorntje > 3905ED

  Vrijdag 5 juni 2020

  MI Occasions
  Opgericht in mei 2020

  De onderneming MI Occasions is gevestigd op Willem de Zwijgerstraat 32 te Veenendaal en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s (geen import van nieuwe).

  Veenendaal > Noordwest > 't Hoorntje > 3905EP
  K. Kuijper Dienstverlening V.O.F.
  Opgericht in mei 2020

  De vennootschap onder firma K. Kuijper Dienstverlening V.O.F. is gevestigd op Nieuweweg 131 te Veenendaal en is actief in de branche Overige reiniging.

  Veenendaal > Noordwest > 't Hoorntje > 3905LJ

  © 2012 - 2020 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement