Bedrijven in De Gelderse blom

Wil je weten welke bedrijven er in De Gelderse blom zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in De Gelderse blom.

Filter Filter

Donderdag 10 november 2022

Jorick Schoeman
Opgericht in September 2022

De onderneming Jorick Schoeman is gevestigd op Maartvlinderstraat 41 te Veenendaal en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

Woon- en zorgvoorziening Dennenhorst B.V.
Opgericht in Februari 2009

De besloten vennootschap Woon- en zorgvoorziening Dennenhorst B.V. is gevestigd op Stationsstraat 23 te Veenendaal en is actief in de branche Huizen en dagverblijven voor verstandelijk gehandicapten en psychiatrische cliënten.

Vrijdag 7 oktober 2022

GCM Design
Opgericht in September 2022

De onderneming GCM Design is gevestigd op Nachtpauwooglaan 2 te Veenendaal en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

Maandag 26 september 2022

RosanneM
Opgericht in September 2022

De onderneming RosanneM is gevestigd op Vuurvlinderronde 5 te Veenendaal en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

RM Quality Services
Opgericht in September 2022

De onderneming RM Quality Services is gevestigd op Bessenvlinderstraat 18 te Veenendaal en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

VECA B.V.
Opgericht in September 2022

De besloten vennootschap VECA B.V. is gevestigd op Maartvlinderstraat 18 te Veenendaal en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Donderdag 4 augustus 2022

GB Trading
Opgericht in Juli 2022

De onderneming GB Trading is gevestigd op Citroenvlinderstraat 27 te Veenendaal en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Anlero Holding B.V.
Opgericht in Juli 2022

De besloten vennootschap Anlero Holding B.V. is gevestigd op Vuurvlinderronde 9 te Veenendaal en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Dinsdag 14 juni 2022

Bvtglasvezeltechniek
Opgericht in Mei 2022

De onderneming Bvtglasvezeltechniek is gevestigd op Aardbeivlinderstraat 28 te Veenendaal en is actief in de branche Leggen van elektriciteits- en telecommunicatiekabels.

Woensdag 13 april 2022

Arrie's Holding B.V.
Opgericht in Maart 2022

De besloten vennootschap Arrie's Holding B.V. is gevestigd op Meivlinderstraat 3 te Veenendaal en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Villa-kidswear
Opgericht in Maart 2022

De vennootschap onder firma Villa-kidswear is gevestigd op Bisschop Davidlaan 6 te Veenendaal en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Vrijdag 25 februari 2022

CUVIS advies
Opgericht in Februari 2022

De onderneming CUVIS advies is gevestigd op Nieuweweg 208 te Veenendaal en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Hart voor de Zorg Heuvelrug
Opgericht in Januari 2022

De onderneming Hart voor de Zorg Heuvelrug is gevestigd op Vlindertuin 39 te Veenendaal en is actief in de branche Thuiszorg.

Boutique AN.
Opgericht in Januari 2022

De onderneming Boutique AN. is gevestigd op Nieuweweg 58 te Veenendaal en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Maandag 24 januari 2022

Kemkri Beheer B.V.
Opgericht in December 2021

De besloten vennootschap Kemkri Beheer B.V. is gevestigd op Bisschop Davidlaan 5 te Veenendaal en is actief in de branche Registeraccountants.

 

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent