Bedrijven in De Pol

Wil je weten welke bedrijven er in De Pol zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in De Pol.

Filter Filter

Donderdag 10 november 2022

Sassen Engineering
Opgericht in November 2022

De onderneming Sassen Engineering is gevestigd op Stadhouderslaan 87A te Veenendaal en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

Beaunt
Opgericht in Oktober 2022

De vennootschap onder firma Beaunt is gevestigd op Stadhouderslaan 46 te Veenendaal en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Van der Welle technisch advies
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Van der Welle technisch advies is gevestigd op Regentesselaan 47 te Veenendaal en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

Philip Figlarz Holding B.V.
Opgericht in September 2022

De besloten vennootschap Philip Figlarz Holding B.V. is gevestigd op Emmalaan 80 te Veenendaal en is actief in de branche Holdings (geen financiƫle).

Bouwbedrijf Wouter van Vulpen
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Bouwbedrijf Wouter van Vulpen is gevestigd op Buurtlaan west 112 te Veenendaal en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

AMN Koeriersdiensten
Opgericht in September 2022

De onderneming AMN Koeriersdiensten is gevestigd op Emmalaan 63 te Veenendaal en is actief in de branche Koeriers.

Maandag 26 september 2022

RomanoT
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming RomanoT is gevestigd op Mulderslaan 18 te Veenendaal en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Woensdag 31 augustus 2022

Ellen van Beek Fotografie
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Ellen van Beek Fotografie is gevestigd op Prinsesselaan 20 te Veenendaal en is actief in de branche Fotografie.

Donderdag 25 augustus 2022

Lien&jij
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Lien&jij is gevestigd op Nieuweweg 12 te Veenendaal en is actief in de branche Kinderopvang en peuterspeelzaalwerk.

W.H Electronics
Opgericht in Juli 2022

De onderneming W.H Electronics is gevestigd op Mulderslaan 10 te Veenendaal en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Dinsdag 12 juli 2022

Lucid Finance
Opgericht in Juli 2022

De onderneming Lucid Finance is gevestigd op Mulderslaan 15 te Veenendaal en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

JZJ Trading
Opgericht in Juni 2022

De onderneming JZJ Trading is gevestigd op Mulderslaan 8 te Veenendaal en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Dinsdag 14 juni 2022

3Dimensional Coaching
Opgericht in Juni 2022

De onderneming 3Dimensional Coaching is gevestigd op Stadhouderslaan 17 te Veenendaal en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Vrijdag 10 juni 2022

ARA?A - Alpaca fashion
Opgericht in December 1990

De onderneming ARA?A - Alpaca fashion is gevestigd op Mulderslaan 17 te Veenendaal en is actief in de branche Groothandel in textielwaren algemeen assortiment.

Jorienfotografie
Opgericht in April 2022

De onderneming Jorienfotografie is gevestigd op Mulderslaan 4D te Veenendaal en is actief in de branche Fotografie.

 

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent