Bedrijven in 't Hoorntje

Wil je weten welke bedrijven er in 't Hoorntje zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in 't Hoorntje.

Filter Filter

Donderdag 10 november 2022

HighPerformanceElectric
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming HighPerformanceElectric is gevestigd op J.P.C. Leinweberstraat 48 te Veenendaal en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

Rise Up Now Stichting
Opgericht in Oktober 2022

De stichting Rise Up Now Stichting is gevestigd op Julianastraat 2B te Veenendaal en is actief in de branche Steunfondsen (niet op het gebied van welzijnszorg).

van Dijk Agency
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming van Dijk Agency is gevestigd op Julianastraat 50A te Veenendaal en is actief in de branche Public relationsbureaus.

Flower Explosion
Opgericht in November 2010

De vennootschap onder firma Flower Explosion is gevestigd op Davidsplein 11 te Veenendaal en is actief in de branche Winkels in bloemen en planten, zaden en tuinbenodigdheden.

Annelyse
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Annelyse is gevestigd op Julianastraat 55 te Veenendaal en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

Geel Bouw en Advies
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Geel Bouw en Advies is gevestigd op Narcisstraat 12 te Veenendaal en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

Reda Freelance ICT
Opgericht in September 2022

De onderneming Reda Freelance ICT is gevestigd op Gladiolenstraat 82 te Veenendaal en is actief in de branche Beheer van computerfaciliteiten.

Vrijdag 7 oktober 2022

Ellisande Digital
Opgericht in September 2022

De onderneming Ellisande Digital is gevestigd op Veldjesgraaf 13 te Veenendaal en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

Dinsdag 13 september 2022

CamRide
Opgericht in Juli 2022

De onderneming CamRide is gevestigd op J.P.C. Leinweberstraat 4E te Veenendaal en is actief in de branche Productie van films (geen televisiefilms).

Erica Heij
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Erica Heij is gevestigd op Holleweg 39 te Veenendaal en is actief in de branche Thuiszorg.

DANIQUE Theatre Design
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming DANIQUE Theatre Design is gevestigd op Dahliastraat 40 te Veenendaal en is actief in de branche Dienstverlening voor uitvoerende kunst.

Woensdag 31 augustus 2022

ABV dienstverlening
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming ABV dienstverlening is gevestigd op Narcisstraat 33 te Veenendaal en is actief in de branche Dienstverlening voor vervoer over land.

Elefantis
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Elefantis is gevestigd op Munnikenweg 49 te Veenendaal en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

Donderdag 25 augustus 2022

I. Noordmans
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming I. Noordmans is gevestigd op Zandstraat 88-01 te Veenendaal en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Donderdag 4 augustus 2022

Van de J Glasvezel
Opgericht in Juli 2022

De onderneming Van de J Glasvezel is gevestigd op Willem de Zwijgerstraat 34 te Veenendaal en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

 

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent