Bedrijven in Zuidoost

Wil je weten welke bedrijven er in Zuidoost zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Zuidoost.

Filter Filter

Donderdag 10 november 2022

Andante Meerwerk
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Andante Meerwerk is gevestigd op Marterlaan 25 te Veenendaal en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Sema's daycare
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Sema's daycare is gevestigd op De Palmen Grift 249 te Veenendaal en is actief in de branche Kinderopvang en peuterspeelzaalwerk.

DAG fietsverkoop
Opgericht in November 2022

De onderneming DAG fietsverkoop is gevestigd op Ambachtsstraat 25 te Veenendaal en is actief in de branche Winkels in tweedehands goederen (geen kleding).

MB Communicatieadvies
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming MB Communicatieadvies is gevestigd op Mina Krusemansingel 64 te Veenendaal en is actief in de branche Public relationsbureaus.

Hanvat B.V.
Opgericht in Maart 2011

De besloten vennootschap Hanvat B.V. is gevestigd op De Smalle Zijde 45 te Veenendaal.

Jewels24 B.V.
Opgericht in April 1923

De besloten vennootschap Jewels24 B.V. is gevestigd op Wageningselaan 6 te Veenendaal.

Stichting Expect More
Opgericht in Oktober 2022

De stichting Stichting Expect More is gevestigd op De Brinken 49 te Veenendaal en is actief in de branche Overige ideële organisaties n.e.g..

Explora Care & Wellbeing B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap Explora Care & Wellbeing B.V. is gevestigd op Peermos 2 te Veenendaal en is actief in de branche Financiële holdings.

Stomphorst Truck Service V.O.F.
Opgericht in Januari 2022

De vennootschap onder firma Stomphorst Truck Service V.O.F. is gevestigd op De Riethoek 6 te Veenendaal en is actief in de branche Handel in en reparatie van zwaardere bedrijfsauto’s (geen import van nieuwe).

SeMaJa
Opgericht in September 2022

De onderneming SeMaJa is gevestigd op Hermelijnlaan 26 te Veenendaal en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

Skopos Group B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap Skopos Group B.V. is gevestigd op Grebbeweg 19B te Veenendaal en is actief in de branche Financiële holdings.

H.S. Bogdanov Service
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming H.S. Bogdanov Service is gevestigd op De Tinneweide 140 te Veenendaal en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

de Heerlyckheid - Patisserie & Boulangerie
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming de Heerlyckheid - Patisserie & Boulangerie is gevestigd op Cavansalaan 3 te Veenendaal en is actief in de branche Vervaardiging van brood en vers banketbakkerswerk.

DoMPol Klussenbedrijf
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming DoMPol Klussenbedrijf is gevestigd op De Tinneweide 132 te Veenendaal en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Kofferstunter B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap Kofferstunter B.V. is gevestigd op Wageningselaan 2 te Veenendaal en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

 

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent