Bedrijven in Nijverkamp

Wil je weten welke bedrijven er in Nijverkamp zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Nijverkamp.

Filter Filter

Donderdag 10 november 2022

Hanvat B.V.
Opgericht in Maart 2011

De besloten vennootschap Hanvat B.V. is gevestigd op De Smalle Zijde 45 te Veenendaal.

Jewels24 B.V.
Opgericht in April 1923

De besloten vennootschap Jewels24 B.V. is gevestigd op Wageningselaan 6 te Veenendaal.

Kofferstunter B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap Kofferstunter B.V. is gevestigd op Wageningselaan 2 te Veenendaal en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

WGL18 B.V.
Opgericht in September 2022

De besloten vennootschap WGL18 B.V. is gevestigd op Wageningselaan 18 te Veenendaal en is actief in de branche Beheer van onroerend goed.

Maandag 26 september 2022

Varex B.V.
Opgericht in September 2022

De besloten vennootschap Varex B.V. is gevestigd op Kernreactorstraat 11C te Veenendaal en is actief in de branche Niet-gespecialiseerde groothandel in consumentenartikelen.

Dinsdag 13 september 2022

EM Holding B.V.
Opgericht in Augustus 2022

De besloten vennootschap EM Holding B.V. is gevestigd op Wageningselaan 66 te Veenendaal en is actief in de branche Financiële holdings.

Maandag 12 september 2022

Chef Rosso
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Chef Rosso is gevestigd op Middelbuurtseweg 5D te Veenendaal en is actief in de branche Eventcatering.

Piet van Dijk Schildersbedrijf
Opgericht in September 2022

De onderneming Piet van Dijk Schildersbedrijf is gevestigd op Groeneveldselaan 43 te Veenendaal en is actief in de branche Schilderen en glaszetten.

Beukenhoeve Beheer C B.V.
Opgericht in Juni 2022

De besloten vennootschap Beukenhoeve Beheer C B.V. is gevestigd op Wageningselaan 6 te Veenendaal en is actief in de branche Financiële holdings.

Beukenhoeve Beheer D B.V.
Opgericht in Juni 2022

De besloten vennootschap Beukenhoeve Beheer D B.V. is gevestigd op Wageningselaan 6 te Veenendaal en is actief in de branche Financiële holdings.

Beuekenhoeve Beheer B B.V.
Opgericht in Juni 2022

De besloten vennootschap Beuekenhoeve Beheer B B.V. is gevestigd op Wageningselaan 6 te Veenendaal en is actief in de branche Financiële holdings.

Voetbalvereniging Veenendaal (V.V. Veenendaal)
Opgericht in Juni 1972

De vereniging Voetbalvereniging Veenendaal (V.V. Veenendaal) is gevestigd op Groeneveldselaan 15 te Veenendaal en is actief in de branche Veldvoetbal.

Masugro ICT zuid B.V.
Opgericht in Juni 2022

De besloten vennootschap Masugro ICT zuid B.V. is gevestigd op Kernreactorstraat 9B te Veenendaal en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

Dinsdag 28 juni 2022

Gebr. Van den Bosch Vastgoed B.V.
Opgericht in Mei 2022

De besloten vennootschap Gebr. Van den Bosch Vastgoed B.V. is gevestigd op De Smalle Zijde 20 te Veenendaal en is actief in de branche Beheer van onroerend goed.

Dinsdag 14 juni 2022

HHW-Trading B.V.
Opgericht in Mei 2022

De besloten vennootschap HHW-Trading B.V. is gevestigd op Bobinestraat 5 te Veenendaal en is actief in de branche Handelsbemiddeling in hout, vlakglas, sanitair en bouwmaterialen.

 

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent