Bedrijven in Petenbos

Wil je weten welke bedrijven er in Petenbos zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Petenbos.

Filter Filter

Donderdag 10 november 2022

Andante Meerwerk
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Andante Meerwerk is gevestigd op Marterlaan 25 te Veenendaal en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

MB Communicatieadvies
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming MB Communicatieadvies is gevestigd op Mina Krusemansingel 64 te Veenendaal en is actief in de branche Public relationsbureaus.

Explora Care & Wellbeing B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap Explora Care & Wellbeing B.V. is gevestigd op Peermos 2 te Veenendaal en is actief in de branche Financiƫle holdings.

SeMaJa
Opgericht in September 2022

De onderneming SeMaJa is gevestigd op Hermelijnlaan 26 te Veenendaal en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

O.L. Watches
Opgericht in Oktober 2022

De vennootschap onder firma O.L. Watches is gevestigd op Abraham Heetveldlaan 6 te Veenendaal en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Van Swieten Zwerfschaapjes
Opgericht in September 2022

De onderneming Van Swieten Zwerfschaapjes is gevestigd op Verwierdelaan 33 te Veenendaal en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst.

Vrijdag 7 oktober 2022

UltimateFit Investments B.V.
Opgericht in September 2022

De besloten vennootschap UltimateFit Investments B.V. is gevestigd op Uilenbosweg 28 te Veenendaal en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

Maandag 26 september 2022

Fastgoed Beheer
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Fastgoed Beheer is gevestigd op Kerkewijk 261 te Veenendaal en is actief in de branche Beheer van onroerend goed.

Impact coaching
Opgericht in September 2022

De onderneming Impact coaching is gevestigd op Bosmuislaan 36 te Veenendaal en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

NiVaLe
Opgericht in September 2022

De onderneming NiVaLe is gevestigd op Moerasmos 6 te Veenendaal en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

ESWR Advisory
Opgericht in Juli 2022

De onderneming ESWR Advisory is gevestigd op Kerkewijk 195 te Veenendaal en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Donderdag 25 augustus 2022

Verzekeringvooruwbedrijf
Opgericht in Juli 2022

De vennootschap onder firma Verzekeringvooruwbedrijf is gevestigd op Kantmos 84 te Veenendaal en is actief in de branche assurantietussenpersonen.

De weg naar je kern
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming De weg naar je kern is gevestigd op Houtvesterlaan 19 te Veenendaal en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

Zaitony
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Zaitony is gevestigd op Veldmuislaan 22 te Veenendaal en is actief in de branche Gespecialiseerde groothandel in overige voedings- en genotmiddelen n.e.g..

MML Products
Opgericht in Juli 2022

De onderneming MML Products is gevestigd op Eekhoornlaan 9 te Veenendaal en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

 

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent