Bedrijven in Engelenburg

Wil je weten welke bedrijven er in Engelenburg zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Engelenburg.

Filter Filter

Donderdag 10 november 2022

Sema's daycare
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Sema's daycare is gevestigd op De Palmen Grift 249 te Veenendaal en is actief in de branche Kinderopvang en peuterspeelzaalwerk.

Stichting Expect More
Opgericht in Oktober 2022

De stichting Stichting Expect More is gevestigd op De Brinken 49 te Veenendaal en is actief in de branche Overige ideële organisaties n.e.g..

Stomphorst Truck Service V.O.F.
Opgericht in Januari 2022

De vennootschap onder firma Stomphorst Truck Service V.O.F. is gevestigd op De Riethoek 6 te Veenendaal en is actief in de branche Handel in en reparatie van zwaardere bedrijfsauto’s (geen import van nieuwe).

H.S. Bogdanov Service
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming H.S. Bogdanov Service is gevestigd op De Tinneweide 140 te Veenendaal en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

DoMPol Klussenbedrijf
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming DoMPol Klussenbedrijf is gevestigd op De Tinneweide 132 te Veenendaal en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Vrijdag 7 oktober 2022

Arabstyle
Opgericht in September 2022

De onderneming Arabstyle is gevestigd op De Grote Pekken 222 te Veenendaal en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

PCMN Pedadogisch Consulent Midden Nederland
Opgericht in September 2022

De onderneming PCMN Pedadogisch Consulent Midden Nederland is gevestigd op De Grote Pekken 174 te Veenendaal en is actief in de branche Kinderopvang en peuterspeelzaalwerk.

Maandag 26 september 2022

Maxx Security Services
Opgericht in September 2022

De onderneming Maxx Security Services is gevestigd op De Palmen Grift 649 te Veenendaal en is actief in de branche Particuliere beveiliging.

SFE Banden Service & Velgen
Opgericht in September 2022

De onderneming SFE Banden Service & Velgen is gevestigd op De Palmen Grift 273 te Veenendaal en is actief in de branche Detailhandel in auto-onderdelen en -accessoires.

Woensdag 31 augustus 2022

AC Tech
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming AC Tech is gevestigd op Poortjesgoed 31 te Veenendaal en is actief in de branche Reparatie en onderhoud van machines voor een specifieke bedrijfstak.

Donderdag 25 augustus 2022

Sietske Office Support
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Sietske Office Support is gevestigd op De Riethoek 36 te Veenendaal en is actief in de branche Overige specialistische zakelijke dienstverlening.

Careby EO
Opgericht in Juli 2022

De onderneming Careby EO is gevestigd op De Palmen Grift 589 te Veenendaal en is actief in de branche Ondersteuning en begeleiding van gehandicapten.

VBA Drachten Holding B.V.
Opgericht in Juni 2022

De besloten vennootschap VBA Drachten Holding B.V. is gevestigd op De Tinneweide 161 te Veenendaal en is actief in de branche Financiële holdings.

Donderdag 4 augustus 2022

Riani Zorg
Opgericht in Juli 2022

De onderneming Riani Zorg is gevestigd op De Tinneweide 168 te Veenendaal en is actief in de branche Praktijken van psychotherapeuten en psychologen.

Louza care
Opgericht in Juli 2022

De onderneming Louza care is gevestigd op De Grote Pekken 222 te Veenendaal en is actief in de branche Ambulante jeugdzorg.

 

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent