Bedrijven in Waddinxveen

Wil je weten welke bedrijven er in Waddinxveen zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Waddinxveen.

Filter Filter

Woensdag 24 mei 2023

Borrelplankservice
Opgericht in Mei 2023

De onderneming Borrelplankservice is gevestigd op Tuinbouwweg 7D te Waddinxveen en is actief in de branche Eventcatering.

Logo Center B.V.
Opgericht in Mei 2023

De besloten vennootschap Logo Center B.V. is gevestigd op Vondellaan 52 te Waddinxveen en is actief in de branche Groothandel in overige consumentenartikelen (non-food) n.e.g..

Stichting Brug~dialoog
Opgericht in Mei 2023

De stichting Stichting Brug~dialoog is gevestigd op Nicolaaserf 24 te Waddinxveen en is actief in de branche Lokaal welzijnswerk.

Combilo Food Solutions B.V.
Opgericht in Mei 2023

De besloten vennootschap Combilo Food Solutions B.V. is gevestigd op Transportweg 23 te Waddinxveen en is actief in de branche Verwerking van groente en fruit (niet tot sap en maaltijden).

Toekomst door Taal
Opgericht in Mei 2023

De onderneming Toekomst door Taal is gevestigd op Dorpstraat 164 te Waddinxveen en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

MK Transport & Logistic
Opgericht in Mei 2023

De onderneming MK Transport & Logistic is gevestigd op Buizerdhoek 20 te Waddinxveen en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

Flux d?au
Opgericht in April 2023

De vennootschap onder firma Flux d?au is gevestigd op Kromme Esse 1A te Waddinxveen en is actief in de branche Groothandel in overige machines, apparaten en toebehoren voor industrie en handel n.e.g..

TR Delivery 96
Opgericht in Mei 2023

De onderneming TR Delivery 96 is gevestigd op Burg Trooststraat 69 te Waddinxveen en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

Ward's Lifestyle
Opgericht in Mei 2023

De onderneming Ward's Lifestyle is gevestigd op Schuberthof 28 te Waddinxveen en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

phantasea
Opgericht in Mei 2023

De onderneming phantasea is gevestigd op Wilhelminakade 72 te Waddinxveen en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Vereniging van beheer Begijneweide 8 en 9 te Rijsbergen
Opgericht in Maart 2023

De vereniging Vereniging van beheer Begijneweide 8 en 9 te Rijsbergen is gevestigd op Wilhelminakade 1 te Waddinxveen en is actief in de branche Overige ideƫle organisaties n.e.g..

Herben Tennis& Coaching
Opgericht in April 2023

De onderneming Herben Tennis& Coaching is gevestigd op Marga Klompehoeve 78 te Waddinxveen en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

Made by Florianne
Opgericht in April 2023

De onderneming Made by Florianne is gevestigd op Meidoornstraat 9 te Waddinxveen en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

Dinsdag 23 mei 2023

Supply & Demand Procurement
Opgericht in April 2023

De onderneming Supply & Demand Procurement is gevestigd op Otto-erf 50 te Waddinxveen en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

Hannah's Marktkraam
Opgericht in April 2023

De onderneming Hannah's Marktkraam is gevestigd op Kanaalweg 6 te Waddinxveen en is actief in de branche Markthandel in textiel, kleding en schoenen.

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent