Bedrijven in 's-Gravenzande

Wil je weten welke bedrijven er in 's-Gravenzande zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in 's-Gravenzande.

Filter Filter

Donderdag 10 november 2022

S-AES Holding B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap S-AES Holding B.V. is gevestigd op Woutersweg 13 te 's-Gravenzande en is actief in de branche Financiƫle holdings.

Westlandse Vatenhandel
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Westlandse Vatenhandel is gevestigd op Nobelstraat 7BU5 te 's-Gravenzande en is actief in de branche Vervaardiging van overige meubels.

Nails & Jewelry by Michelle
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Nails & Jewelry by Michelle is gevestigd op Hoflaan 5 te 's-Gravenzande en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

Uptime Data
Opgericht in September 2022

De vennootschap onder firma Uptime Data is gevestigd op Eikenlaan 61 te 's-Gravenzande en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

Jonah van den Beukel
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Jonah van den Beukel is gevestigd op Zeestraat 132 te 's-Gravenzande en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

Van Velden Producties
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Van Velden Producties is gevestigd op Maasdijk 120 te 's-Gravenzande en is actief in de branche Productie van films (geen televisiefilms).

GoldMar
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming GoldMar is gevestigd op Prof. van Arkelstraat 55 te 's-Gravenzande en is actief in de branche Dienstverlening voor de akker- en/of tuinbouw.

Passage- 's-Gravenzande
Opgericht in Oktober 2022

De vereniging Passage- 's-Gravenzande is gevestigd op van den Binckhorststraat 24 te 's-Gravenzande en is actief in de branche Religieuze organisaties.

Voskuil Food
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Voskuil Food is gevestigd op Larixstraat 17 te 's-Gravenzande en is actief in de branche Eventcatering.

Plan mijn Pensioen
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Plan mijn Pensioen is gevestigd op Poelkade 10 te 's-Gravenzande en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

Jar-S Renovatie
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Jar-S Renovatie is gevestigd op Heenweg 82 te 's-Gravenzande en is actief in de branche Bouwtimmeren.

Snoepie Store V.O.F.
Opgericht in Juli 2022

De vennootschap onder firma Snoepie Store V.O.F. is gevestigd op Artsen zonder Grenzenln 4 te 's-Gravenzande en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

ZorgbijTessa
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming ZorgbijTessa is gevestigd op Amandelpad 7 te 's-Gravenzande en is actief in de branche Thuiszorg.

Personal Holistic Care
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Personal Holistic Care is gevestigd op Grote Vos 22 te 's-Gravenzande en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

New Infra
Opgericht in Oktober 2022

De vennootschap onder firma New Infra is gevestigd op Noordlandseweg 57A te 's-Gravenzande en is actief in de branche Leggen van rioleringen, buizen en pijpleidingen; aanleg van bronbemaling.

 

Meer nieuws in 's-Gravenzande

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent