Bedrijven in 's-Gravenzande

Wil je weten welke bedrijven er in 's-Gravenzande zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in 's-Gravenzande.

Filter Filter

Woensdag 10 april 2024

FEET & NAILS by Maaike
Opgericht in Maart 2024

De onderneming FEET & NAILS by Maaike is gevestigd op Granaat 11 te 's-Gravenzande en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

Fabian Sales & Advice
Opgericht in Maart 2024

De onderneming Fabian Sales & Advice is gevestigd op Fluwijn 88 te 's-Gravenzande en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

BeeVision Advies B.V.
Opgericht in Februari 2024

De besloten vennootschap BeeVision Advies B.V. is gevestigd op Flothuisstraat 11 te 's-Gravenzande en is actief in de branche Belastingconsulenten.

BeeVision Beheer B.V.
Opgericht in Februari 2024

De besloten vennootschap BeeVision Beheer B.V. is gevestigd op Flothuisstraat 11 te 's-Gravenzande en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

In?s Bernal
Opgericht in November 2020

De onderneming In?s Bernal is gevestigd op Vuurvlinder 13 te 's-Gravenzande en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

Y.E.M. Care
Opgericht in Februari 2024

De onderneming Y.E.M. Care is gevestigd op Pijperplein 20 te 's-Gravenzande en is actief in de branche Thuiszorg.

Robin de Vos
Opgericht in Februari 2024

De onderneming Robin de Vos is gevestigd op Fluwijn 133 te 's-Gravenzande en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

T. Groenewegen Holding B.V.
Opgericht in Februari 2024

De besloten vennootschap T. Groenewegen Holding B.V. is gevestigd op Heenweg 35 te 's-Gravenzande en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Ittex Investments B.V.
Opgericht in Februari 2024

De besloten vennootschap Ittex Investments B.V. is gevestigd op Heenweg 35 te 's-Gravenzande en is actief in de branche Niet-gespecialiseerde handelsbemiddeling.

BS-Support
Opgericht in Februari 2024

De onderneming BS-Support is gevestigd op van de Kasteelestraat 3 te 's-Gravenzande en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

SERBIL BOUW
Opgericht in Februari 2024

De onderneming SERBIL BOUW is gevestigd op 't Louwtje 10 te 's-Gravenzande en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Sydor Dienstverlening
Opgericht in Maart 2024

De onderneming Sydor Dienstverlening is gevestigd op Langestraat 36 te 's-Gravenzande en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Haftax
Opgericht in Februari 2024

De onderneming Haftax is gevestigd op Kastanjestraat 7 te 's-Gravenzande en is actief in de branche Vervoer per taxi.

Pelvetskyy Bouw
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Pelvetskyy Bouw is gevestigd op Langestraat 36 te 's-Gravenzande en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Poenaru Petrisor
Opgericht in Februari 2024

De onderneming Poenaru Petrisor is gevestigd op Maasdijk 7 te 's-Gravenzande en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Meer nieuws in 's-Gravenzande

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement