Bedrijven in centrumgebied 's-Gravenzande

Wil je weten welke bedrijven er in centrumgebied 's-Gravenzande zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in centrumgebied 's-Gravenzande.

Filter Filter

Donderdag 10 november 2022

Nails & Jewelry by Michelle
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Nails & Jewelry by Michelle is gevestigd op Hoflaan 5 te 's-Gravenzande en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

Vrijdag 7 oktober 2022

WP WASTO Benelux B.V.
Opgericht in September 2022

De besloten vennootschap WP WASTO Benelux B.V. is gevestigd op van Geeststraat 27 te 's-Gravenzande en is actief in de branche Groothandel in overige machines, apparaten en toebehoren voor industrie en handel n.e.g..

Dinsdag 13 september 2022

Kawa Beton- en Vlechtwerken
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Kawa Beton- en Vlechtwerken is gevestigd op Zandeveltplein 28 te 's-Gravenzande en is actief in de branche Vlechten van betonstaal.

Joeri Hoogendoorn PT
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Joeri Hoogendoorn PT is gevestigd op Sand-Ambachtstraat 52 te 's-Gravenzande en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

Boxx Streetfood
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Boxx Streetfood is gevestigd op Graaf Florisplein 20 te 's-Gravenzande en is actief in de branche Cafetaria’s, lunchrooms, snackbars, eetkramen e.d..

Woensdag 31 augustus 2022

Hajder Klussenbedrijf
Opgericht in Juli 2022

De onderneming Hajder Klussenbedrijf is gevestigd op Zeestraat 92 te 's-Gravenzande en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Caf? de Beurs
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Caf? de Beurs is gevestigd op Vaartplein 16 te 's-Gravenzande en is actief in de branche cafés.

Content Tandtechniek B.V.
Opgericht in November 2018

De besloten vennootschap Content Tandtechniek B.V. is gevestigd op van de Kasteelestraat 34 te 's-Gravenzande en is actief in de branche Tandtechnische bedrijven.

Donderdag 4 augustus 2022

Lumenos
Opgericht in Juli 2022

De onderneming Lumenos is gevestigd op van Geeststraat 1 te 's-Gravenzande en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Dinsdag 12 juli 2022

Broodjes Huijs B.V.
Opgericht in Juni 2022

De besloten vennootschap Broodjes Huijs B.V. is gevestigd op Graaf Willem II straat 2 te 's-Gravenzande en is actief in de branche Winkels in brood en banket.

Vrijdag 10 juni 2022

Chris Voois
Opgericht in Mei 2022

De onderneming Chris Voois is gevestigd op Langestraat 114 te 's-Gravenzande en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Zorg & Ontzorg
Opgericht in Mei 2022

De onderneming Zorg & Ontzorg is gevestigd op Molenstraat 44 te 's-Gravenzande en is actief in de branche Ambulante jeugdzorg.

Rockin Ram Creations
Opgericht in Maart 2022

De onderneming Rockin Ram Creations is gevestigd op Zeestraat 27 te 's-Gravenzande en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

Beautywinkel B.V.
Opgericht in April 2022

De besloten vennootschap Beautywinkel B.V. is gevestigd op Pieter Heusstraat 18 te 's-Gravenzande en is actief in de branche Webportals.

Raymond van der Valk
Opgericht in Mei 2022

De onderneming Raymond van der Valk is gevestigd op Noordwind 1 te 's-Gravenzande en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

 

Meer nieuws in centrumgebied 's-Gravenzande

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent