Bedrijven in Zandevelt

Wil je weten welke bedrijven er in Zandevelt zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Zandevelt.

Filter Filter

Dinsdag 14 maart 2023

SVN Klusjes
Opgericht in Maart 2023

De onderneming SVN Klusjes is gevestigd op Obrechtlaan 89 te 's-Gravenzande en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Dinsdag 28 februari 2023

S&S Dienstverlening
Opgericht in Oktober 2020

De onderneming S&S Dienstverlening is gevestigd op Obrechtlaan 76 te 's-Gravenzande en is actief in de branche Elektrotechnische bouwinstallatie.

Dinsdag 14 februari 2023

TogetherWeFit
Opgericht in Februari 2023

De onderneming TogetherWeFit is gevestigd op Viottastraat 1 te 's-Gravenzande en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

Donderdag 2 februari 2023

Kraantje Installatietechniek
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Kraantje Installatietechniek is gevestigd op Brederolaan 43 te 's-Gravenzande en is actief in de branche Elektrotechnische bouwinstallatie.

Green Quality Control
Opgericht in Juni 2014

De onderneming Green Quality Control is gevestigd op Sweelincklaan 32 te 's-Gravenzande en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Tayseer Almasri
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Tayseer Almasri is gevestigd op Andriessenlaan 61 te 's-Gravenzande en is actief in de branche Installatie van verwarmings- en luchtbehandelingsapparatuur.

The Funground
Opgericht in Januari 2023

De onderneming The Funground is gevestigd op Sweelincklaan 98 te 's-Gravenzande en is actief in de branche Overkoepelende organen en samenwerkings- en adviesorganen op het gebied van sport.

Tom Allround
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Tom Allround is gevestigd op Zandeveltweg 110 te 's-Gravenzande en is actief in de branche Dienstverlening voor vervoer over land.

NailsforHair
Opgericht in November 2022

De onderneming NailsforHair is gevestigd op Marnixlaan 34 te 's-Gravenzande en is actief in de branche Haarverzorging.

van Dijk Verduurzaming B.V.
Opgericht in April 2020

De besloten vennootschap van Dijk Verduurzaming B.V. is gevestigd op Marsmanstraat 39 te 's-Gravenzande en is actief in de branche Elektrotechnische bouwinstallatie.

Maandag 30 januari 2023

LVD Holding B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap LVD Holding B.V. is gevestigd op Marsmanstraat 39 te 's-Gravenzande en is actief in de branche Holdings (geen financiƫle).

Woensdag 14 december 2022

Jaap de Jong Holding B.V.
Opgericht in November 2022

De besloten vennootschap Jaap de Jong Holding B.V. is gevestigd op Sweelincklaan 100 te 's-Gravenzande en is actief in de branche Holdings (geen financiƫle).

van Oostenbruggen HRM Advies
Opgericht in November 2022

De onderneming van Oostenbruggen HRM Advies is gevestigd op Andriessenlaan 46 te 's-Gravenzande en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Morris Dokman
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Morris Dokman is gevestigd op Zandeveltweg 152 te 's-Gravenzande en is actief in de branche Bouwtimmeren.

Donderdag 10 november 2022

Jonah van den Beukel
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Jonah van den Beukel is gevestigd op Zeestraat 132 te 's-Gravenzande en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

 

Meer nieuws in Zandevelt

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent