Bedrijven in Wateringen

Wil je weten welke bedrijven er in Wateringen zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Wateringen.

Filter Filter

Donderdag 10 november 2022

L. Kuiper Holding B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap L. Kuiper Holding B.V. is gevestigd op Aardbeienstraat 14 te Wateringen en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

DuBat Holding B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap DuBat Holding B.V. is gevestigd op Middenweg 11A te Wateringen en is actief in de branche Overige specialistische zakelijke dienstverlening.

Guangsha Investment B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap Guangsha Investment B.V. is gevestigd op Abrikozenplein 10 te Wateringen en is actief in de branche Financiële holdings.

Flink Coaching & Advies
Opgericht in November 2022

De onderneming Flink Coaching & Advies is gevestigd op Erasmusweg 2014 te Wateringen en is actief in de branche Overig maatschappelijk advies, gemeenschapshuizen en samenwerkingsorganen op het gebied van welzijn.

VOF BC Basecamp
Opgericht in Oktober 2022

De vennootschap onder firma VOF BC Basecamp is gevestigd op Stoelmatter 16 te Wateringen en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Van Holstein installatie en montage
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Van Holstein installatie en montage is gevestigd op Prins Hendrikstraat 51 te Wateringen en is actief in de branche Elektrotechnische bouwinstallatie.

Dutch Transport Group B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap Dutch Transport Group B.V. is gevestigd op Prins Clausstraat 230 te Wateringen en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

Novada Holding B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap Novada Holding B.V. is gevestigd op Prins Clausstraat 230 te Wateringen en is actief in de branche Financiële holdings.

Vereniging van Eigenaars Herenstraat 14/16 te Wateringen
Opgericht in Oktober 2003

De vereniging Vereniging van Eigenaars Herenstraat 14/16 te Wateringen is gevestigd op Herenstraat 14 te Wateringen en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

Opdam Graphic Support
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Opdam Graphic Support is gevestigd op Boetersstraat 6 te Wateringen en is actief in de branche Overige drukkerijen n.e.g..

Autobedrijf Houtwijk Wateringen B.V.
Opgericht in November 2010

De besloten vennootschap Autobedrijf Houtwijk Wateringen B.V. is gevestigd op 's-Gravenzandseweg 68B te Wateringen.

Stichting Community Service Rotary Club Wateringen
Opgericht in Oktober 2022

De stichting Stichting Community Service Rotary Club Wateringen is gevestigd op Verhoevenstraat 37 te Wateringen en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

JVDP Beheer B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap JVDP Beheer B.V. is gevestigd op Bakkershof 28 te Wateringen en is actief in de branche Financiële holdings.

Prefix PC
Opgericht in April 1998

De onderneming Prefix PC is gevestigd op Herenstraat 86 te Wateringen en is actief in de branche Winkels in computers, randapparatuur en software.

S & S Beton Holding B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap S & S Beton Holding B.V. is gevestigd op Duijvesteijnstraat 2 te Wateringen en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

 

Meer nieuws in Wateringen

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent