Bedrijven in Bedrijventerrein Wateringen

Wil je weten welke bedrijven er in Bedrijventerrein Wateringen zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Bedrijventerrein Wateringen.

Filter Filter

Woensdag 24 april 2024

Syuleyman Agro
Opgericht in April 2024

De onderneming Syuleyman Agro is gevestigd op De Lierseweg 15 te Wateringen en is actief in de branche Dienstverlening voor de akker- en/of tuinbouw.

Tatarciuc Agro
Opgericht in April 2024

De onderneming Tatarciuc Agro is gevestigd op De Lierseweg 15 te Wateringen en is actief in de branche Dienstverlening voor de akker- en/of tuinbouw.

Fossa Holding B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap Fossa Holding B.V. is gevestigd op Turfschipper 79 te Wateringen en is actief in de branche Financiële holdings.

Atanasov Agro
Opgericht in April 2024

De onderneming Atanasov Agro is gevestigd op De Lierseweg 15 te Wateringen en is actief in de branche Dienstverlening voor de akker- en/of tuinbouw.

Mutlu Agro
Opgericht in April 2024

De onderneming Mutlu Agro is gevestigd op De Lierseweg 15 te Wateringen en is actief in de branche Dienstverlening voor de akker- en/of tuinbouw.

Keskin Agrarisch Loonbedrijf
Opgericht in April 2024

De onderneming Keskin Agrarisch Loonbedrijf is gevestigd op De Lierseweg 15 te Wateringen en is actief in de branche Dienstverlening voor de akker- en/of tuinbouw.

Voltacell B.V.
Opgericht in Juli 2021

De besloten vennootschap Voltacell B.V. is gevestigd op 's-Gravenzandseweg 20J te Wateringen en is actief in de branche Markthandel in overige goederen.

Z. Yan Holding B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap Z. Yan Holding B.V. is gevestigd op 's-Gravenzandseweg 20J te Wateringen en is actief in de branche Financiële holdings.

Vman77
Opgericht in Maart 2024

De onderneming Vman77 is gevestigd op De Lierseweg 15 te Wateringen en is actief in de branche Dienstverlening voor de akker- en/of tuinbouw.

Mushaf77
Opgericht in Maart 2024

De onderneming Mushaf77 is gevestigd op De Lierseweg 15 te Wateringen en is actief in de branche Dienstverlening voor de akker- en/of tuinbouw.

HeDeJa Holding B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap HeDeJa Holding B.V. is gevestigd op Stoelmatter 13A te Wateringen en is actief in de branche Financiële holdings.

Maxxy Housing B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap Maxxy Housing B.V. is gevestigd op Maaslandseweg 5 te Wateringen en is actief in de branche Beheer van onroerend goed.

Sevie Loonbedrijf
Opgericht in Februari 2024

De onderneming Sevie Loonbedrijf is gevestigd op De Lierseweg 15 te Wateringen en is actief in de branche Dienstverlening voor de akker- en/of tuinbouw.

Iz Agrarisch Loonbedrijf
Opgericht in Maart 2024

De onderneming Iz Agrarisch Loonbedrijf is gevestigd op De Lierseweg 15 te Wateringen en is actief in de branche Dienstverlening voor de akker- en/of tuinbouw.

Novum Corporate Investments B.V.
Opgericht in Oktober 2012

De besloten vennootschap Novum Corporate Investments B.V. is gevestigd op De Lierseweg 15 te Wateringen.

Meer nieuws in Bedrijventerrein Wateringen

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement