Bedrijven in Bedrijventerrein Wateringen

Wil je weten welke bedrijven er in Bedrijventerrein Wateringen zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Bedrijventerrein Wateringen.

Filter Filter

Dinsdag 14 maart 2023

V.v.E. Opslagboxen Breda aan Riethil 14 te Breda
Opgericht in Maart 2023

De vereniging V.v.E. Opslagboxen Breda aan Riethil 14 te Breda is gevestigd op Stoelmatter 50 te Wateringen en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

?nal Holding B.V.
Opgericht in Februari 2023

De besloten vennootschap ?nal Holding B.V. is gevestigd op Linnewever 38 te Wateringen en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Optima Totaal Projecten
Opgericht in September 2020

De vennootschap onder firma Optima Totaal Projecten is gevestigd op Stoelmatter 7B te Wateringen en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Dinsdag 28 februari 2023

Parvin Products
Opgericht in Februari 2023

De onderneming Parvin Products is gevestigd op Sylvain Poonsstraat 30 te Wateringen en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Planttotaal
Opgericht in December 2022

De vennootschap onder firma Planttotaal is gevestigd op Naaldwijkseweg 61 te Wateringen en is actief in de branche Groothandel in bloemen en planten.

A&S Data
Opgericht in Februari 2023

De vennootschap onder firma A&S Data is gevestigd op Monsterseweg 35 te Wateringen en is actief in de branche Leggen van elektriciteits- en telecommunicatiekabels.

Dinsdag 14 februari 2023

Ersin Ali
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Ersin Ali is gevestigd op De Lierseweg 15 te Wateringen en is actief in de branche Brede administratieve dienstverlening.

Donderdag 2 februari 2023

Schildersbedrijf LPJ Lipman
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Schildersbedrijf LPJ Lipman is gevestigd op Monsterseweg 19 te Wateringen en is actief in de branche Schilderen en glaszetten.

AZ Trucks B.V.
Opgericht in Juni 2020

De besloten vennootschap AZ Trucks B.V. is gevestigd op Klopperman 51 te Wateringen en is actief in de branche Handel in en reparatie van zwaardere bedrijfsauto’s (geen import van nieuwe).

Talent Team Legal B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap Talent Team Legal B.V. is gevestigd op 's-Gravenzandseweg 4A te Wateringen en is actief in de branche Bedrijfsopleiding en -training.

A Trucks Holding B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap A Trucks Holding B.V. is gevestigd op Klopperman 51 te Wateringen en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Slingshot Beheer B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap Slingshot Beheer B.V. is gevestigd op 's-Gravenzandseweg 4A te Wateringen en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

VAN IDEE TOT OPLEVERING (VITO) B.V.
Opgericht in Mei 2017

De besloten vennootschap VAN IDEE TOT OPLEVERING (VITO) B.V. is gevestigd op Maasdijkseweg 128 te Wateringen en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Bayram Holding B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap Bayram Holding B.V. is gevestigd op Naaldwijkseweg 80 te Wateringen en is actief in de branche Financiële holdings.

Bayram Bouwbedrijf B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap Bayram Bouwbedrijf B.V. is gevestigd op Naaldwijkseweg 80 te Wateringen en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

 

Meer nieuws in Bedrijventerrein Wateringen

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent