Bedrijven in Suydervelt

Wil je weten welke bedrijven er in Suydervelt zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Suydervelt.

Filter Filter

Donderdag 24 augustus 2023

Verschoor advies voor mens en organisatie
Opgericht in Juli 2023

De onderneming Verschoor advies voor mens en organisatie is gevestigd op Kamrad 2 te Wateringen en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Woensdag 23 augustus 2023

HozeeHozee
Opgericht in Juli 2023

De onderneming HozeeHozee is gevestigd op Voorzoom 15 te Wateringen en is actief in de branche Maatschappelijk werk.

Dinsdag 25 juli 2023

Enzet Holding B.V.
Opgericht in Juni 2023

De besloten vennootschap Enzet Holding B.V. is gevestigd op Mosveen 55 te Wateringen en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Kerklaan Companies B.V.
Opgericht in Juni 2023

De besloten vennootschap Kerklaan Companies B.V. is gevestigd op Windpeluw 7 te Wateringen en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

My Wimpers
Opgericht in Juli 2023

De onderneming My Wimpers is gevestigd op Blauwveen 2 te Wateringen en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

Care by My
Opgericht in Juli 2023

De onderneming Care by My is gevestigd op Lange Spruit 17 te Wateringen en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

W.A.M. van der Meer Holding B.V.
Opgericht in Juni 2023

De besloten vennootschap W.A.M. van der Meer Holding B.V. is gevestigd op Kruisbalk 12 te Wateringen en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Maandag 10 juli 2023

Van Dam Ship Supply
Opgericht in Juni 2023

De onderneming Van Dam Ship Supply is gevestigd op Wiek 2 te Wateringen en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

Dorpzicht Financieel Advies
Opgericht in Juni 2023

De onderneming Dorpzicht Financieel Advies is gevestigd op Dorpskade 47 te Wateringen en is actief in de branche assurantietussenpersonen.

Donderdag 15 juni 2023

A.H Y?ng?l
Opgericht in Mei 2023

De onderneming A.H Y?ng?l is gevestigd op Kruisbalk 3 te Wateringen en is actief in de branche Gespecialiseerde reiniging van gebouwen en industriële reiniging.

Overdevest Holding B.V.
Opgericht in Mei 2023

De besloten vennootschap Overdevest Holding B.V. is gevestigd op Heulweg 32 te Wateringen en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Ruben de Niet
Opgericht in Mei 2023

De onderneming Ruben de Niet is gevestigd op Woudveen 25 te Wateringen en is actief in de branche Informatieverstrekking op het gebied van toerisme en reserveringsbureaus.

Dinsdag 23 mei 2023

KFE Zorg
Opgericht in April 2023

De onderneming KFE Zorg is gevestigd op Voorzoom 10 te Wateringen en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

J van der scheer totaal onderhoud
Opgericht in November 2020

De onderneming J van der scheer totaal onderhoud is gevestigd op Windmolen 104 te Wateringen en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

NursePeggy
Opgericht in April 2023

De onderneming NursePeggy is gevestigd op Windmolen 100 te Wateringen en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Meer nieuws in Suydervelt

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent