Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in Oostvoorne

Wil je weten welke bedrijven er in Oostvoorne zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Oostvoorne.

In Oostvoorne zoek ik een:

  Maandag 8 april 2019

  Maurice Kuijt
  Opgericht in maart 2019

  De onderneming Maurice Kuijt is gevestigd op Molenweg 49 te Oostvoorne en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  Westvoorne » Oostvoorne » Oostvoorne » 3233AT
  54 - Tinte - Groen
  Opgericht in maart 2019

  De onderneming 54 - Tinte - Groen is gevestigd op Rietdijk 54 te TINTE en is actief in de branche Hotels (geen hotel-restaurants), pensions en conferentie-oorden.

  Westvoorne » Oostvoorne » Verspreide huizen in het Oosten » 3234KR
  mcvandepolder
  Opgericht in maart 2019

  De onderneming mcvandepolder is gevestigd op Blindeweg 4 te TINTE en is actief in de branche Reparatie en onderhoud van machines voor een specifieke bedrijfstak.

  Westvoorne » Oostvoorne » Verspreide huizen in het Oosten » 3234KL

  Donderdag 28 februari 2019

  Olga Malik
  Opgericht in februari 2019

  De onderneming Olga Malik is gevestigd op Konneweg 10 te TINTE en is actief in de branche Dienstverlening voor de akker- en/of tuinbouw.

  Westvoorne » Oostvoorne » Verspreide huizen in het Oosten » 3234KG
  Creative Sports Group B.V.
  Opgericht in februari 2019

  De besloten vennootschap Creative Sports Group B.V. is gevestigd op Stationsweg 1 te Oostvoorne en is actief in de branche Overige specialistische zakelijke dienstverlening.

  Westvoorne » Oostvoorne » Oostvoorne » 3233CR

  Vrijdag 15 februari 2019

  Daweda B.V.
  Opgericht in januari 2019

  De besloten vennootschap Daweda B.V. is gevestigd op Parklaan 2 te Oostvoorne en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

  Westvoorne » Oostvoorne » Oostvoorne » 3233VH
  Schreuter Holding B.V.
  Opgericht in januari 2019

  De besloten vennootschap Schreuter Holding B.V. is gevestigd op Stationsweg 5a te Oostvoorne en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

  Westvoorne » Oostvoorne » Oostvoorne » 3233CR

  Dinsdag 5 februari 2019

  Martins Piping Solutions
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming Martins Piping Solutions is gevestigd op Binnenhof 3 te Oostvoorne en is actief in de branche Loodgieters- en fitterswerk; installatie van sanitair.

  Westvoorne » Oostvoorne » Oostvoorne » 3233RK
  Paul de Valois Consulting
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming Paul de Valois Consulting is gevestigd op Koekoekslaan 3 te Oostvoorne en is actief in de branche Overige dienstverlenende activiteiten op het gebied van informatietechnologie.

  Westvoorne » Oostvoorne » Vogelenzang » 3233BG

  Woensdag 23 januari 2019

  Erik Tom's Groenten en Fruit
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming Erik Tom's Groenten en Fruit is gevestigd op Beukenblad 41 te Oostvoorne en is actief in de branche Markthandel in aardappelen, groenten en fruit.

  Westvoorne » Oostvoorne » Oostvoorne » 3233SN
  Support Assist Koning
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming Support Assist Koning is gevestigd op Kruisbooglaan 68 te Oostvoorne en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

  Westvoorne » Oostvoorne » Oostvoorne » 3233RE
  Skin Patrol
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming Skin Patrol is gevestigd op Minstreellaan 6 te Oostvoorne en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

  Westvoorne » Oostvoorne » 3233RS
  PleijCar
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming PleijCar is gevestigd op Obalaan 3 te Oostvoorne en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s (geen import van nieuwe).

  Westvoorne » Oostvoorne » Oostvoorne » 3233BL
  Huishoudservice Compleet
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming Huishoudservice Compleet is gevestigd op Iepenblad 52 te Oostvoorne en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

  Westvoorne » Oostvoorne » Oostvoorne » 3233SM

  Maandag 7 januari 2019

  MMN Dienstverlening
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming MMN Dienstverlening is gevestigd op Middellandweg 54 te Oostvoorne en is actief in de branche Overige specialistische zakelijke dienstverlening.

  Westvoorne » Oostvoorne » Goudhoek » 3233TT
  Houweling Staalwerken
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming Houweling Staalwerken is gevestigd op Voorweg 53 te Oostvoorne en is actief in de branche Vervaardiging van overige producten van metaal n.e.g..

  Westvoorne » Oostvoorne » Oostvoorne » 3233SJ

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Oostvoorne

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?