Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in Zundert

Wil je weten welke bedrijven er in Zundert zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Zundert.

In Zundert zoek ik een:

  Dinsdag 10 juli 2018

  Jan van der Borst More Than Sales
  Opgericht in juli 2018

  De onderneming Jan van der Borst More Than Sales is gevestigd op Kleine Heistraat 8a te Wernhout en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

  Zundert » Wernhout » Verspreide huizen Wernhout » 4884ME
  J. de Bruijn Installatiewerken
  Opgericht in juli 2018

  De onderneming J. de Bruijn Installatiewerken is gevestigd op Katerstraat 27a te Zundert en is actief in de branche Loodgieters- en fitterswerk; installatie van sanitair.

  Zundert » Zundert » Zundert » 4881AP
  Maas Snoijs B.V.
  Opgericht in juni 2018

  De besloten vennootschap Maas Snoijs B.V. is gevestigd op Prof H van der Hoevenstr 10b te KLEIN ZUNDERT en is actief in de branche Financiële holdings.

  Zundert » Klein - Zundert » Verspreide huizen Klein-Zundert » 4882JE
  Nature's Gold Specialties B.V.
  Opgericht in juni 2018

  De besloten vennootschap Nature's Gold Specialties B.V. is gevestigd op Meirseweg 37BEDR te Zundert en is actief in de branche Teelt van groenten en wortel- en knolgewassen.

  Zundert » Zundert » Verspreide huizen Zundert » 4881MJ
  Holland Sensor Innovations B.V.
  Opgericht in juni 2018

  De besloten vennootschap Holland Sensor Innovations B.V. is gevestigd op Raamloopweg 9 te KLEIN ZUNDERT en is actief in de branche Technisch speur- en ontwikkelingswerk.

  Zundert » Klein - Zundert » Verspreide huizen Klein-Zundert » 4882NT
  D-vermeulen auto's
  Opgericht in juni 2018

  De onderneming D-vermeulen auto's is gevestigd op Wernhoutseweg 117 te Wernhout en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s (geen import van nieuwe).

  Zundert » Wernhout » Verspreide huizen Wernhout » 4884AS
  Adriaensen Beheer B.V.
  Opgericht in juni 2018

  De besloten vennootschap Adriaensen Beheer B.V. is gevestigd op Hertogstraat 24 te Zundert en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

  Zundert » Zundert » Zundert » 4881CC

  Vrijdag 22 juni 2018

  Kneuvels advocate
  Opgericht in juni 2018

  De onderneming Kneuvels advocate is gevestigd op Terweijdehoef 3 te Rijsbergen en is actief in de branche Advocatenkantoren.

  Zundert » Rijsbergen » Rijsbergen » 4891NJ
  LMJ B.V.
  Opgericht in mei 2018

  De besloten vennootschap LMJ B.V. is gevestigd op Veldstraat 48 te Zundert en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

  Zundert » Zundert » Zundert » 4881BC

  Woensdag 23 mei 2018

  Peter Aerts Klusbedrijf
  Opgericht in mei 2018

  De onderneming Peter Aerts Klusbedrijf is gevestigd op Breedschotsestraat 10a te Rijsbergen en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

  Zundert » Rijsbergen » Verspreide huizen in het Oosten » 4891PL
  Meijer Allround Klusbedrijf
  Opgericht in mei 2018

  De onderneming Meijer Allround Klusbedrijf is gevestigd op Breedschotsestraat 10a te Rijsbergen en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

  Zundert » Rijsbergen » Verspreide huizen in het Oosten » 4891PL
  Helmut Fietstechniek
  Opgericht in mei 2018

  De onderneming Helmut Fietstechniek is gevestigd op Kerkakkerstraat 48 te Rijsbergen en is actief in de branche Reparatie van overige consumentenartikelen.

  Zundert » Rijsbergen » Rijsbergen » 4891AH
  Gastouderopvang het Buitenbijtje
  Opgericht in mei 2018

  De onderneming Gastouderopvang het Buitenbijtje is gevestigd op Hulsdonkstraat 8 te KLEIN ZUNDERT en is actief in de branche Kinderopvang en peuterspeelzaalwerk.

  Zundert » Klein - Zundert » Verspreide huizen Klein-Zundert » 4882JM
  Active Lifestyle Club Zundert
  Opgericht in mei 2018

  De onderneming Active Lifestyle Club Zundert is gevestigd op Hofdreef 2 te Zundert en is actief in de branche Preventieve gezondheidszorg (geen arbobegeleiding).

  Zundert » Zundert » Zundert » 4881DR

  Zaterdag 14 april 2018

  A. Janssen Schilderwerken
  Opgericht in april 2018

  De onderneming A. Janssen Schilderwerken is gevestigd op Kleine Heistraat 16K022 te Wernhout en is actief in de branche Schilderen en glaszetten.

  Zundert » Wernhout » Verspreide huizen Wernhout » 4884ME
  Vof de manne
  Opgericht in april 2018

  De vennootschap onder firma Vof de manne is gevestigd op Wernhoutseweg 40 te WERNHOUT en is actief in de branche Restaurants.

  Zundert » Zundert » Zundert » 4884AW
  Van Staal
  Opgericht in april 2018

  De vennootschap onder firma Van Staal is gevestigd op Molenstraat 100c te Zundert en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  Zundert » Zundert » Zundert » 4881CT

  Vrijdag 13 april 2018

  Jan Aarts Management en Advies
  Opgericht in april 2018

  De onderneming Jan Aarts Management en Advies is gevestigd op Hoefstraat 6 te Rijsbergen en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

  Zundert » Rijsbergen » Rijsbergen » 4891ZE

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Zundert

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  Oozo.nl is een product van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158

  © 2012 - 2018 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?