Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in Zundert

Wil je weten welke bedrijven er in Zundert zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Zundert.

In Zundert zoek ik een:

  Zaterdag 14 april 2018

  A. Janssen Schilderwerken
  Opgericht in april 2018

  De onderneming A. Janssen Schilderwerken is gevestigd op Kleine Heistraat 16K022 te Wernhout en is actief in de branche Schilderen en glaszetten.

  Zundert » Wernhout » Verspreide huizen Wernhout » 4884ME
  Vof de manne
  Opgericht in april 2018

  De vennootschap onder firma Vof de manne is gevestigd op Wernhoutseweg 40 te WERNHOUT en is actief in de branche Restaurants.

  Zundert » Zundert » Zundert » 4884AW
  Van Staal
  Opgericht in april 2018

  De vennootschap onder firma Van Staal is gevestigd op Molenstraat 100c te Zundert en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  Zundert » Zundert » Zundert » 4881CT

  Vrijdag 13 april 2018

  Jan Aarts Management en Advies
  Opgericht in april 2018

  De onderneming Jan Aarts Management en Advies is gevestigd op Hoefstraat 6 te Rijsbergen en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

  Zundert » Rijsbergen » Rijsbergen » 4891ZE
  Daadkracht Interim Solutions (DIS)
  Opgericht in april 2018

  De onderneming Daadkracht Interim Solutions (DIS) is gevestigd op Sint Bavostraat 56 te Rijsbergen en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

  Zundert » Rijsbergen » Rijsbergen » 4891CJ
  Richie's collection
  Opgericht in maart 2018

  De onderneming Richie's collection is gevestigd op Bredaseweg 21 te Zundert en is actief in de branche Niet-gespecialiseerde groothandel in consumentenartikelen.

  Zundert » Zundert » Verspreide huizen Zundert » 4881DC

  Woensdag 4 april 2018

  Maikel Janssen Holding B.V.
  Opgericht in maart 2018

  De besloten vennootschap Maikel Janssen Holding B.V. is gevestigd op Ettenseweg 81 te Rijsbergen en is actief in de branche Financiële holdings.

  Zundert » Rijsbergen » Rijsbergen » 4891XT
  de Taalderij
  Opgericht in maart 2018

  De onderneming de Taalderij is gevestigd op Bredaseweg 48 te KLEIN ZUNDERT en is actief in de branche Bedrijfsopleiding en -training.

  Zundert » Klein - Zundert » Verspreide huizen Klein-Zundert » 4882DG
  Anneloes Schoenmakers
  Opgericht in maart 2018

  De onderneming Anneloes Schoenmakers is gevestigd op Sint Bavostraat 23a te Rijsbergen en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

  Zundert » Rijsbergen » Rijsbergen » 4891CG
  MG Retail advies & ondersteuning
  Opgericht in maart 2018

  De onderneming MG Retail advies & ondersteuning is gevestigd op Helstraat 8a te Achtmaal en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

  Zundert » Achtmaal » Verspreide huizen Achtmaal » 4885KG

  Dinsdag 20 maart 2018

  WisWas Dienstverlening
  Opgericht in maart 2018

  De onderneming WisWas Dienstverlening is gevestigd op Nachtegaalstraat 39 te Zundert en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

  Zundert » Zundert » Zundert » 4881VD
  Varmi
  Opgericht in maart 2018

  De onderneming Varmi is gevestigd op Slikstraatje 3 te Rijsbergen en is actief in de branche Dienstverlening voor het fokken en houden van dieren.

  Zundert » Rijsbergen » Verspreide huizen in het Oosten » 4891RH
  Ron van Hooijdonk
  Opgericht in maart 2018

  De onderneming Ron van Hooijdonk is gevestigd op de Tuintjes 22 te Zundert en is actief in de branche Algemene metaalbewerking.

  Zundert » Zundert » Zundert » 4881ES
  Mijnerfenis.nl B.V.
  Opgericht in februari 2018

  De besloten vennootschap Mijnerfenis.nl B.V. is gevestigd op Meirseweg 13b te Zundert en is actief in de branche Brede administratieve dienstverlening.

  Zundert » Zundert » Zundert » 4881DH
  Hans Geveling Zundert B.V.
  Opgericht in februari 2018

  De besloten vennootschap Hans Geveling Zundert B.V. is gevestigd op Molenstraat 58 te Zundert en is actief in de branche supermarkten.

  Zundert » Zundert » Zundert » 4881CT
  Trading and Haking Beheer B.V.
  Opgericht in februari 2018

  De besloten vennootschap Trading and Haking Beheer B.V. is gevestigd op Kleine Heistraat 16k 112 te Wernhout en is actief in de branche Financiële holdings.

  Zundert » Wernhout » Verspreide huizen Wernhout » 4884ME
  Trading and Haking B.V.
  Opgericht in februari 2018

  De besloten vennootschap Trading and Haking B.V. is gevestigd op Kleine Heistraat 16k 112 te Wernhout en is actief in de branche Beleggingsinstellingen in financiële activa.

  Zundert » Wernhout » Verspreide huizen Wernhout » 4884ME
  Dusseldorf Rolling Beheer B.V.
  Opgericht in februari 2018

  De besloten vennootschap Dusseldorf Rolling Beheer B.V. is gevestigd op Kleine Heistraat 16k 112 te Wernhout en is actief in de branche Financiële holdings.

  Zundert » Wernhout » Verspreide huizen Wernhout » 4884ME

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Zundert

  Instellen

  Oozo.nl is een product van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158

  © 2012 - 2018 OOZO.nl - info@oozo.nl - Helpdesk