Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Bedrijven in Pierik

Wil je weten welke bedrijven er in Pierik zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Pierik.

In Pierik zoek ik een:

  Berebu B.V.
  december 2017

  De besloten vennootschap Berebu B.V. is gevestigd op Hortensiastraat 92 te Zwolle en is actief in de branche Financiƫle holdings.

  8013AGZwolleAssendorpPierik
  Nathalie Muller
  november 2017

  De onderneming Nathalie Muller is gevestigd op Lavendelstraat 20 te Zwolle en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst.

  8013SLZwolleAssendorpPierik
  Ondersteuning aan de orde
  september 2017

  De onderneming Ondersteuning aan de orde is gevestigd op Goudenregenstraat 42 te Zwolle en is actief in de branche Thuiszorg.

  8013TDZwolleAssendorpPierik
  De Brouwerij
  september 2017

  De onderneming De Brouwerij is gevestigd op Seringenstraat 67 te Zwolle en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

  8013SXZwolleAssendorpPierik
  S-Klussenbedrijf
  augustus 2017

  De onderneming S-Klussenbedrijf is gevestigd op Mimosastraat 38 te Zwolle en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

  8013SCZwolleAssendorpPierik
  Game Sense
  juli 2017

  De onderneming Game Sense is gevestigd op Mimosastraat 153 te Zwolle en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

  8013SHZwolleAssendorpPierik
  DuLac Cardiologie B.V.
  juli 2017

  De besloten vennootschap DuLac Cardiologie B.V. is gevestigd op Narcisstraat 10 te Zwolle en is actief in de branche Praktijken van medisch specialisten en medische dagbehandelcentra (geen tandheelkunde of psychiatrie.

  8013XTZwolleAssendorpPierik
  Stefs tuinen
  juli 2017

  De onderneming Stefs tuinen is gevestigd op Campanulastraat 20 te Zwolle en is actief in de branche Landschapsverzorging.

  8013TXZwolleAssendorpPierik
  Demas Consultancy
  juni 2017

  De onderneming Demas Consultancy is gevestigd op Campanulastraat 32 te Zwolle en is actief in de branche Colportage.

  8013TXZwolleAssendorpPierik
  Praktijk Heemstra
  juni 2017

  De onderneming Praktijk Heemstra is gevestigd op Campanulastraat 30 te Zwolle en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

  8013TXZwolleAssendorpPierik
  @Zorg
  mei 2017

  De onderneming @Zorg is gevestigd op Meidoornplein 26 te Zwolle en is actief in de branche Maatschappelijk werk.

  8013TSZwolleAssendorpPierik
  SI Sales
  mei 2017

  De onderneming SI Sales is gevestigd op Ranonkelstraat 23 te Zwolle en is actief in de branche Niet-gespecialiseerde groothandel in consumentenartikelen.

  8013SKZwolleAssendorpPierik
  Spookfish Media
  februari 2017

  De onderneming Spookfish Media is gevestigd op Geraniumstraat 19 te Zwolle en is actief in de branche Productie van films (geen televisiefilms).

  8013TJZwolleAssendorpPierik
  ARZ Art Visual Zwolle
  februari 2017

  De onderneming ARZ Art Visual Zwolle is gevestigd op Ranonkelstraat 25 te Zwolle en is actief in de branche Fotografie.

  8013SKZwolleAssendorpPierik
  Vlot Holding B.V.
  maart 2017

  De besloten vennootschap Vlot Holding B.V. is gevestigd op Meidoornplein 2 te Zwolle en is actief in de branche Financiƫle holdings.

  8013TRZwolleAssendorpPierik
  Jina tolk & vertaler
  september 2016

  De onderneming Jina tolk & vertaler is gevestigd op Violierenstraat 19 te ZWOLLE en is actief in de branche Vertalers en tolken.

  8013TTZwolleAssendorpPierik
  Voedingvitaalleven
  september 2016

  De onderneming Voedingvitaalleven is gevestigd op Goudenregenstraat 60 te ZWOLLE en is actief in de branche Gespecialiseerde winkels in overige voedings- en genotmiddelen n.e.g..

  8013TDZwolleAssendorpPierik
  Snaketraders
  juni 2016

  De onderneming Snaketraders is gevestigd op Primulastraat 14 te ZWOLLE en is actief in de branche Handel in advertentieruimte en -tijd.

  8013XGZwolleAssendorpPierik
  plant & sudder
  januari 2016

  De onderneming plant & sudder is gevestigd op Mimosastraat 71 te ZWOLLE en is actief in de branche Kunstzinnige vorming van amateurs (geen dansscholen).

  8013SEZwolleAssendorpPierik
  Springstof Buro voor verbeelding
  januari 2016

  De maatschap Springstof Buro voor verbeelding is gevestigd op Mimosastraat 1m1 te ZWOLLE en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

  8013SBZwolleAssendorpPierik

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Pierik

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  Oozo.nl is een product van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158

  © 2012 - 2018 OOZO.nl - info@oozo.nl - Helpdesk