Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Bedrijven in Oud-Assendorp

Wil je weten welke bedrijven er in Oud-Assendorp zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Oud-Assendorp.

In Oud-Assendorp zoek ik een:

  Cynthia en Mathilda
  oktober 2017

  De vennootschap onder firma Cynthia en Mathilda is gevestigd op Lindestraat 58 te Zwolle en is actief in de branche Winkels gespecialiseerd in overige artikelen n.e.g..

  8012VTZwolleAssendorpOud-Assendorp
  Yornik Onstenk - Theater & Educatie
  oktober 2017

  De onderneming Yornik Onstenk - Theater & Educatie is gevestigd op Molenweg 37 te Zwolle en is actief in de branche Beoefening van podiumkunst.

  8012WBZwolleAssendorpOud-Assendorp
  Muziekles H?ctor
  oktober 2017

  De onderneming Muziekles H?ctor is gevestigd op Assendorperplein 7P te Zwolle en is actief in de branche Kunstzinnige vorming van amateurs (geen dansscholen).

  8012TWZwolleAssendorpOud-Assendorp
  Hannah Thiel
  oktober 2017

  De onderneming Hannah Thiel is gevestigd op Groenestraat 7 te Zwolle en is actief in de branche Maatschappelijk werk.

  8012VJZwolleAssendorpOud-Assendorp
  Core Creation B.V.
  september 2017

  De besloten vennootschap Core Creation B.V. is gevestigd op Van der Laenstraat 117 te Zwolle en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

  8012TBZwolleAssendorpOud-Assendorp
  Waarneming Dubbelaar
  september 2017

  De onderneming Waarneming Dubbelaar is gevestigd op Van Ittersumstraat 71 te Zwolle en is actief in de branche huisartsen.

  8012TJZwolleAssendorpOud-Assendorp
  Fit by Cathleen
  september 2017

  De onderneming Fit by Cathleen is gevestigd op Groenestraat 36 te Zwolle en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

  8012VLZwolleAssendorpOud-Assendorp
  Hair by Christine
  september 2017

  De onderneming Hair by Christine is gevestigd op Assendorperstraat 8 te Zwolle en is actief in de branche Haarverzorging.

  8011KAZwolleAssendorpOud-Assendorp
  Lettervermichelli
  september 2017

  De onderneming Lettervermichelli is gevestigd op Van Ittersumstraat 32 te Zwolle en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst.

  8011JPZwolleAssendorpOud-Assendorp
  Cobussen Acquisitie Nederland
  september 2017

  De onderneming Cobussen Acquisitie Nederland is gevestigd op Molenweg 2G te Zwolle en is actief in de branche Markt- en opinieonderzoekbureaus.

  8012WKZwolleAssendorpOud-Assendorp
  Studio Ravenna Buijs
  september 2017

  De onderneming Studio Ravenna Buijs is gevestigd op Molenweg 111 te Zwolle en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

  8012WDZwolleAssendorpOud-Assendorp
  Global Mind Step
  augustus 2017

  De onderneming Global Mind Step is gevestigd op Tweede Weidjesstraat 5 te Zwolle en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

  8012WXZwolleAssendorpOud-Assendorp
  Vlirt Geeft Vorm
  augustus 2017

  De onderneming Vlirt Geeft Vorm is gevestigd op Molenweg 117 te Zwolle en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

  8012WDZwolleAssendorpOud-Assendorp
  KONJANAN Install
  augustus 2017

  De onderneming KONJANAN Install is gevestigd op Molenweg 92 te Zwolle en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

  8012WNZwolleAssendorpOud-Assendorp
  Harm Bekkema Interim
  augustus 2017

  De onderneming Harm Bekkema Interim is gevestigd op Van Ittersumstraat 102 te Zwolle en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

  8012TMZwolleAssendorpOud-Assendorp
  The Food Experience
  juli 2017

  De onderneming The Food Experience is gevestigd op Resedastraat 6 te Zwolle en is actief in de branche Cafetaria’s, lunchrooms, snackbars, eetkramen e.d..

  8012DSZwolleAssendorpOud-Assendorp
  Drenth Sales
  juli 2017

  De onderneming Drenth Sales is gevestigd op Lindestraat 82A te Zwolle en is actief in de branche Callcenters.

  8012VTZwolleAssendorpOud-Assendorp
  Grapelovers.nl
  juli 2017

  De onderneming Grapelovers.nl is gevestigd op Eendrachtstraat 70 te Zwolle en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  8012VZZwolleAssendorpOud-Assendorp
  D. Bakker Medical B.V.
  mei 2017

  De besloten vennootschap D. Bakker Medical B.V. is gevestigd op Enkstraat 38 te Zwolle en is actief in de branche Praktijken van medisch specialisten en medische dagbehandelcentra (geen tandheelkunde of psychiatrie.

  8012TXZwolleAssendorpOud-Assendorp
  Haga & Haga Training en Coaching
  mei 2017

  De vennootschap onder firma Haga & Haga Training en Coaching is gevestigd op Verenigingstraat 30 te Zwolle en is actief in de branche Bedrijfsopleiding en -training.

  8012BCZwolleAssendorpOud-Assendorp

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Oud-Assendorp

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  Oozo.nl is een product van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158

  © 2012 - 2017 OOZO.nl - info@oozo.nl - Helpdesk