Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Bedrijven in Assendorp

Wil je weten welke bedrijven er in Assendorp zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Assendorp.

In Assendorp zoek ik een:

  ResortNet Hospitality B.V.
  november 2017

  De besloten vennootschap ResortNet Hospitality B.V. is gevestigd op Hanzelaan 351 te Zwolle en is actief in de branche Verhuur van vakantiehuisjes en appartementen.

  8017JMZwolleAssendorpHanzeland
  Resort Capital Fund Management B.V.
  november 2017

  De besloten vennootschap Resort Capital Fund Management B.V. is gevestigd op Hanzelaan 351 te Zwolle en is actief in de branche Financiële holdings.

  8017JMZwolleAssendorpHanzeland
  Nathalie Muller
  november 2017

  De onderneming Nathalie Muller is gevestigd op Lavendelstraat 20 te Zwolle en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst.

  8013SLZwolleAssendorpPierik
  Kirsten Bothoff
  oktober 2017

  De onderneming Kirsten Bothoff is gevestigd op Oostzeelaan 6-25 te Zwolle en is actief in de branche Beoefening van podiumkunst.

  8017JTZwolleAssendorpHanzeland
  Gewoon Peet- Fotografie,Vormgeving en Koken
  oktober 2017

  De onderneming Gewoon Peet- Fotografie,Vormgeving en Koken is gevestigd op Stockholmstraat 66 te Zwolle en is actief in de branche Fotografie.

  8017JBZwolleAssendorpHanzeland
  Cynthia en Mathilda
  oktober 2017

  De vennootschap onder firma Cynthia en Mathilda is gevestigd op Lindestraat 58 te Zwolle en is actief in de branche Winkels gespecialiseerd in overige artikelen n.e.g..

  8012VTZwolleAssendorpOud-Assendorp
  Yornik Onstenk - Theater & Educatie
  oktober 2017

  De onderneming Yornik Onstenk - Theater & Educatie is gevestigd op Molenweg 37 te Zwolle en is actief in de branche Beoefening van podiumkunst.

  8012WBZwolleAssendorpOud-Assendorp
  Fundion Holding B.V.
  oktober 2017

  De besloten vennootschap Fundion Holding B.V. is gevestigd op Zuiderzeelaan 23 te Zwolle en is actief in de branche Financiële holdings.

  8017JVZwolleAssendorpHanzeland
  Fundion Servicing B.V.
  oktober 2017

  De besloten vennootschap Fundion Servicing B.V. is gevestigd op Zuiderzeelaan 23 te Zwolle en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

  8017JVZwolleAssendorpHanzeland
  Fundion Origination B.V.
  oktober 2017

  De besloten vennootschap Fundion Origination B.V. is gevestigd op Zuiderzeelaan 23 te Zwolle en is actief in de branche Hypotheek- en kredietbemiddeling, geldwisselkantoren, bank- en spaaragentschappen e.d..

  8017JVZwolleAssendorpHanzeland
  Muziekles H?ctor
  oktober 2017

  De onderneming Muziekles H?ctor is gevestigd op Assendorperplein 7P te Zwolle en is actief in de branche Kunstzinnige vorming van amateurs (geen dansscholen).

  8012TWZwolleAssendorpOud-Assendorp
  Silja - Sings
  oktober 2017

  De onderneming Silja - Sings is gevestigd op Van Nagellstraat 8A te Zwolle en is actief in de branche Beoefening van podiumkunst.

  8011EBZwolleAssendorpStationsbuurt
  Dialicious
  oktober 2017

  De vennootschap onder firma Dialicious is gevestigd op Leliestraat 151 te Zwolle en is actief in de branche Fotografie.

  8012BPZwolleAssendorpNieuw-Assendorp
  Hannah Thiel
  oktober 2017

  De onderneming Hannah Thiel is gevestigd op Groenestraat 7 te Zwolle en is actief in de branche Maatschappelijk werk.

  8012VJZwolleAssendorpOud-Assendorp
  Wouter Hidding
  oktober 2017

  De onderneming Wouter Hidding is gevestigd op Oosterlaan 10 te Zwolle en is actief in de branche Kunstzinnige vorming van amateurs (geen dansscholen).

  8011GAZwolleAssendorpStationsbuurt
  De Pyp (Proud Young Professionals)
  oktober 2017

  De vennootschap onder firma De Pyp (Proud Young Professionals) is gevestigd op Hortensiastraat 131 te Zwolle en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

  8013ADZwolleAssendorpNieuw-Assendorp
  RiDasImp V.O.F.
  september 2017

  De vennootschap onder firma RiDasImp V.O.F. is gevestigd op Oosterstraat 15A te Zwolle en is actief in de branche Winkels in chocolade en suikerwerk.

  8011GMZwolleAssendorpStationsbuurt
  Core Creation B.V.
  september 2017

  De besloten vennootschap Core Creation B.V. is gevestigd op Van der Laenstraat 117 te Zwolle en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

  8012TBZwolleAssendorpOud-Assendorp
  Ondersteuning aan de orde
  september 2017

  De onderneming Ondersteuning aan de orde is gevestigd op Goudenregenstraat 42 te Zwolle en is actief in de branche Thuiszorg.

  8013TDZwolleAssendorpPierik
  Waarneming Dubbelaar
  september 2017

  De onderneming Waarneming Dubbelaar is gevestigd op Van Ittersumstraat 71 te Zwolle en is actief in de branche huisartsen.

  8012TJZwolleAssendorpOud-Assendorp

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Assendorp

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  Oozo.nl is een product van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158

  © 2012 - 2017 OOZO.nl - info@oozo.nl - Helpdesk