Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Nieuws over Noordereiland

Blijf 24 uur per dag op de hoogte van het laatste politie nieuws over Noordereiland. Dit overzicht wordt continu bijgewerkt met de laatste nieuwsberichten van politie en andere instanties van Justitie.

Filter nieuwsberichten over Noordereiland op onderwerp:

  Woensdag 12 oktober 2016

  Man aangehouden voor overval
  Politienieuws
  Woensdag 12 oktober 2016 om 08:14

  Zwolle - Dinsdagmiddag 11 oktober kreeg de politie een melding van een gewapende overval in een winkel aan de Kleine A in het centrum van Zwolle. Agenten hebben dinsdagavond een 24-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden.

  Zwolle » Binnenstad » Noordereiland

  Vrijdag 26 augustus 2016

  Man aangehouden voor brandstichting, getuigen gezocht!
  Politienieuws
  Vrijdag 26 augustus 2016 om 10:42

  Zwolle - Op donderdagavond rond 25 september rond 21.45 uur werd op de Spinhuisbrug een 38-jarige Zwollenaar aangehouden op verdenking van brandstichting. De man wordt er van verdacht meerdere (kleine) brandjes te hebben gesticht in en rond het centrum van Zwolle.

  Zwolle » Binnenstad » Noordereiland

  Donderdag 28 januari 2016

  Man aangehouden
  Politienieuws
  Donderdag 28 januari 2016 om 13:21

  Zwolle - Agenten hebben woensdagavond 27 januari een 24-jarige man uit Zwolle aangehouden. Hij wordt er van verdacht dat hij twee Buitengewoon Opsporingsambtenaren (BOA’s) wilde aanrijden.

  Zwolle » Binnenstad » Noordereiland

  Maandag 22 december 2014

  Verdachte aangehouden voor overval tankstation
  Politienieuws
  Maandag 22 december 2014 om 19:04

  Zwolle - Op maandagmiddag 22 december werd een 28-jarige Zwollenaar aangehouden. De man wordt ervan verdacht een tankstation aan de Dijkstraat te hebben overvallen op vrijdagavond 12 december jl. Rond 20.00 uur werd onder bedreiging van een vuurwapen een geldbedrag buitgemaakt. Beelden van de overvaller werden getoond in het opsporingsprogramma Onder de Loep op RTV Oost. De man kon op basis van tips worden aangehouden. De man werd ingesloten op het bureau.

  Zwolle » Binnenstad » Noordereiland
  Gewapende overval benzinestation in Opsporing Verzocht
  Politienieuws
  Maandag 22 december 2014 om 09:26

  Zwolle/Deventer - Op vrijdagavond 12 december rond 20.00 uur werd een gewapende overval gepleegd op een benzinestation aan de Dijkstraat in Zwolle door een onbekende jonge man. Drie kwartier eerder is dezelfde man ook al in de shop van het benzinestation. Bij de overval bedreigt de overvaller de medewerkster met een vuurwapen en loopt daarna met zijn buit de shop weer uit.

  Zwolle » Binnenstad » Noordereiland

  Woensdag 17 december 2014

  Zwolse zaken in Onder de Loep
  Politienieuws
  Woensdag 17 december 2014 om 17:04

  Zwolle - Onderstaande Zwolse onderwerpen worden morgenavond (donderdag 18 december) behandeld in Onder de Loep op RTV Oost. De eerste uitzending start om 17.09 uur en wordt herhaald om 18.09 en 19.09 uur.

  Zwolle » Binnenstad » Noordereiland

  Zaterdag 13 december 2014

  Overval op bezinestation
  Politienieuws
  Zaterdag 13 december 2014 om 11:21

  Zwolle - Op vrijdagavond 12 december rond 20.00 uur werd een benzinestation aan de Dijkstraat overvallen door een onbekende man. De man bedreigde het personeel met een wapen en ging er met een onbekend geldbedrag lopend vandoor.

  Zwolle » Binnenstad » Noordereiland

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Noordereiland

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?