Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in Bollebieste

Wil je weten welke bedrijven er in Bollebieste zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Bollebieste.

In Bollebieste zoek ik een:

  Dinsdag 5 februari 2019

  Amanda Fontes
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming Amanda Fontes is gevestigd op Kastanjestraat 65 te Zwolle en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  Zwolle » Diezerpoort » Bollebieste » 8021XP

  Zondag 9 december 2018

  Nords
  Opgericht in november 2018

  De onderneming Nords is gevestigd op Larixstraat 20 te Zwolle en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

  Zwolle » Diezerpoort » Bollebieste » 8021VX

  Zaterdag 18 november 2017

  Stichting Allemaal Zwolle
  Opgericht in november 2017

  De stichting Stichting Allemaal Zwolle is gevestigd op Eikenstraat 20 te Zwolle en is actief in de branche Overige recreatie n.e.g.(geen jachthavens).

  Zwolle » Diezerpoort » Bollebieste » 8021WX
  Thomas Couperus Music
  Opgericht in november 2017

  De onderneming Thomas Couperus Music is gevestigd op Populierenstraat 46 te Zwolle en is actief in de branche Kunstzinnige vorming van amateurs (geen dansscholen).

  Zwolle » Diezerpoort » Bollebieste » 8021ZB

  Zondag 8 oktober 2017

  JP-Holding B.V.
  Opgericht in september 2017

  De besloten vennootschap JP-Holding B.V. is gevestigd op Populierenstraat 13 te Zwolle en is actief in de branche Financiële holdings.

  Zwolle » Diezerpoort » Bollebieste » 8021ZA

  Zaterdag 19 augustus 2017

  JA Metaal Recycling
  Opgericht in juli 2017

  De onderneming JA Metaal Recycling is gevestigd op Holtenbroekerweg 12 te Zwolle en is actief in de branche Groothandel in ijzer- en staalschroot en oude non-ferrometalen.

  Zwolle » Diezerpoort » Bollebieste » 8021VG
  Sip & Zin
  Opgericht in juli 2017

  De vennootschap onder firma Sip & Zin is gevestigd op Larixstraat 32 te Zwolle en is actief in de branche Winkels in dranken.

  Zwolle » Diezerpoort » Bollebieste » 8021VZ

  Maandag 10 april 2017

  Handelsonderneming HS Zwolle
  Opgericht in april 2017

  De onderneming Handelsonderneming HS Zwolle is gevestigd op Sint Michaelstraat 34 te Zwolle en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s (geen import van nieuwe).

  Zwolle » Diezerpoort » Bollebieste » 8021VM

  Woensdag 14 september 2016

  Gezond Perspectief Zwolle
  Opgericht in augustus 2016

  De onderneming Gezond Perspectief Zwolle is gevestigd op Elzenstraat 27 te ZWOLLE en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

  Zwolle » Diezerpoort » Bollebieste » 8021WC

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Bollebieste

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?