Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Bedrijven in Diezerpoort

Wil je weten welke bedrijven er in Diezerpoort zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Diezerpoort.

In Diezerpoort zoek ik een:

  Bonder Exotics
  november 2017

  De onderneming Bonder Exotics is gevestigd op Sumatrastraat 59 te Zwolle en is actief in de branche Winkels in dieren, dierbenodigdheden en hengelsportartikelen.

  8022PJZwolleDiezerpoortIndischebuurt
  Stichting Allemaal Zwolle
  november 2017

  De stichting Stichting Allemaal Zwolle is gevestigd op Eikenstraat 20 te Zwolle en is actief in de branche Overige recreatie n.e.g.(geen jachthavens).

  8021WXZwolleDiezerpoortBollebieste
  Stichting Vrienden van de Welters
  november 2017

  De stichting Stichting Vrienden van de Welters is gevestigd op Seramstraat 24 te Zwolle en is actief in de branche Steunfondsen (niet op het gebied van welzijnszorg).

  8022NNZwolleDiezerpoortBedrijventerrein Floresstraat
  Thomas Couperus Music
  november 2017

  De onderneming Thomas Couperus Music is gevestigd op Populierenstraat 46 te Zwolle en is actief in de branche Kunstzinnige vorming van amateurs (geen dansscholen).

  8021ZBZwolleDiezerpoortBollebieste
  THAS Group B.V.
  oktober 2017

  De besloten vennootschap THAS Group B.V. is gevestigd op Rembrandtlaan 11 te Zwolle en is actief in de branche Winkels in buitenlandse voedingsmiddelen.

  8021DCZwolleDiezerpoortHet Noorden
  Ymte Koekkoek
  oktober 2017

  De onderneming Ymte Koekkoek is gevestigd op Sumatrastraat 34 te Zwolle en is actief in de branche Reparatie en onderhoud van machines voor een specifieke bedrijfstak.

  8022PLZwolleDiezerpoortIndischebuurt
  BB UITZENDTECHNIEK B.V.
  oktober 2017

  De besloten vennootschap BB UITZENDTECHNIEK B.V. is gevestigd op Floresstraat 22 te Zwolle en is actief in de branche Uitzendbureaus.

  8022ADZwolleDiezerpoortBedrijventerrein Floresstraat
  Tapijtstunter
  oktober 2017

  De onderneming Tapijtstunter is gevestigd op Regelandisstraat 59 te Zwolle en is actief in de branche Winkels in vloerbedekking en gordijnen.

  8022BPZwolleDiezerpoortHogenkamp
  Anne Hoekstra Producties
  oktober 2017

  De onderneming Anne Hoekstra Producties is gevestigd op Ruusbroecstraat 35 te Zwolle en is actief in de branche Beoefening van podiumkunst.

  8022EAZwolleDiezerpoortHogenkamp
  Melda Boutique
  oktober 2017

  De onderneming Melda Boutique is gevestigd op Thomas a Kempisstraat 46 te Zwolle en is actief in de branche Winkels in dameskleding.

  8021BCZwolleDiezerpoortBagijneweide
  Vick
  oktober 2017

  De onderneming Vick is gevestigd op Langenholterweg 43A te Zwolle en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst.

  8021CCZwolleDiezerpoortDieze-Centrum
  Anna Kindt Animator
  oktober 2017

  De onderneming Anna Kindt Animator is gevestigd op Sint Michaelstraat 22 te Zwolle en is actief in de branche Productie van films (geen televisiefilms).

  8021VMZwolleDiezerpoortBollebieste
  Kalouyan zorgdiensten
  oktober 2017

  De onderneming Kalouyan zorgdiensten is gevestigd op Pieter Steynstraat 8 te Zwolle en is actief in de branche Thuiszorg.

  8022TMZwolleDiezerpoortHogenkamp
  Rosa Visser
  oktober 2017

  De onderneming Rosa Visser is gevestigd op Thomas a Kempisstraat 56 te Zwolle en is actief in de branche Grafische afwerking en overige activiteiten verwant aan de drukkerij.

  8021BDZwolleDiezerpoortBagijneweide
  Flex Koerier B.V.
  september 2017

  De besloten vennootschap Flex Koerier B.V. is gevestigd op Wilgenstraat 59 te Zwolle en is actief in de branche Koeriers.

  8021XVZwolleDiezerpoortBollebieste
  Tweewielercentrum Zwolle
  september 2017

  De onderneming Tweewielercentrum Zwolle is gevestigd op Meervalkolk 34 te Zwolle en is actief in de branche Winkels in fietsen en bromfietsen.

  8021AXZwolleDiezerpoortBagijneweide
  NS Delivery
  september 2017

  De vennootschap onder firma NS Delivery is gevestigd op Diezerkade 2 te Zwolle en is actief in de branche Cafetaria’s, lunchrooms, snackbars, eetkramen e.d..

  8021CWZwolleDiezerpoortDieze-Centrum
  ZwolscheZwammen
  september 2017

  De onderneming ZwolscheZwammen is gevestigd op Johan de Wittstraat 13 te Zwolle en is actief in de branche Teelt van groenten en wortel- en knolgewassen.

  8022BBZwolleDiezerpoortHogenkamp
  Altar
  september 2017

  De vennootschap onder firma Altar is gevestigd op Berkumstraat 39 te Zwolle en is actief in de branche Beoefening van podiumkunst.

  8021BPZwolleDiezerpoortDieze-Centrum
  JP-Holding B.V.
  september 2017

  De besloten vennootschap JP-Holding B.V. is gevestigd op Populierenstraat 13 te Zwolle en is actief in de branche Financiële holdings.

  8021ZAZwolleDiezerpoortBollebieste

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Diezerpoort

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  Oozo.nl is een product van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158

  © 2012 - 2017 OOZO.nl - info@oozo.nl - Helpdesk