Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Bedrijven in Diezerpoort

Wil je weten welke bedrijven er in Diezerpoort zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Diezerpoort.

In Diezerpoort zoek ik een:

  038Marketing
  februari 2018

  De onderneming 038Marketing is gevestigd op Thomas a Kempisstraat 58 te Zwolle en is actief in de branche Overige dienstverlenende activiteiten op het gebied van informatietechnologie.

  8021BDZwolleDiezerpoortBagijneweide
  Super Telecom
  januari 2018

  De onderneming Super Telecom is gevestigd op Borneostraat 65 te Zwolle en is actief in de branche Markthandel in overige goederen.

  8022PCZwolleDiezerpoortIndischebuurt
  Rosalie Prins-Fieten
  januari 2018

  De onderneming Rosalie Prins-Fieten is gevestigd op Sumatrastraat 57 te Zwolle en is actief in de branche Ondersteuning en begeleiding van gehandicapten.

  8022PHZwolleDiezerpoortIndischebuurt
  Wessel-Elektrotechniek
  januari 2018

  De onderneming Wessel-Elektrotechniek is gevestigd op Hogenkampsweg 195 te Zwolle en is actief in de branche Elektrotechnische bouwinstallatie.

  8022DEZwolleDiezerpoortHogenkamp
  Marco Bloem Communicatie
  januari 2018

  De onderneming Marco Bloem Communicatie is gevestigd op Diezerkade 5D te Zwolle en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst.

  8021CWZwolleDiezerpoortDieze-Centrum
  Ducks Classics
  januari 2018

  De onderneming Ducks Classics is gevestigd op Meppelerstraatweg 356 te Zwolle en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s (geen import van nieuwe).

  8022ARZwolleDiezerpoortMeppelerstraatweg-Zuid
  C.T. Fotografie
  januari 2018

  De onderneming C.T. Fotografie is gevestigd op Talentenplein 294 te Zwolle en is actief in de branche Fotografie.

  8021EZZwolleDiezerpoortHet Noorden
  T.A. van den Born Holding B.V.
  februari 2018

  De besloten vennootschap T.A. van den Born Holding B.V. is gevestigd op Rembrandtlaan 11I te Zwolle en is actief in de branche Financiële holdings.

  8021DCZwolleDiezerpoortHet Noorden
  Taru van den Born B.V.
  februari 2018

  De besloten vennootschap Taru van den Born B.V. is gevestigd op Rembrandtlaan 11I te Zwolle en is actief in de branche Maatschappelijk werk.

  8021DCZwolleDiezerpoortHet Noorden
  The Fantasy Realm B.V.
  februari 2018

  De besloten vennootschap The Fantasy Realm B.V. is gevestigd op Rembrandtlaan 11I te Zwolle en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  8021DCZwolleDiezerpoortHet Noorden
  Scaggy B.V.
  januari 2018

  De besloten vennootschap Scaggy B.V. is gevestigd op Ruysdaelstraat 36 te Zwolle en is actief in de branche Financiële holdings.

  8021DRZwolleDiezerpoortHet Noorden
  Probus Vrouwen Zwolle en omstreken I
  januari 2018

  De vereniging Probus Vrouwen Zwolle en omstreken I is gevestigd op Brink 13-202 te Zwolle en is actief in de branche Gezelligheidsverenigingen.

  8021APZwolleDiezerpoortBagijneweide
  Stichting Jazz in Zwolle
  januari 2018

  De stichting Stichting Jazz in Zwolle is gevestigd op Ruysdaelstraat 100 te Zwolle en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

  8021DSZwolleDiezerpoortHet Noorden
  The Bed Company B.V.
  december 2017

  De besloten vennootschap The Bed Company B.V. is gevestigd op Populierenstraat 13 te Zwolle en is actief in de branche Groothandel in huismeubilair.

  8021ZAZwolleDiezerpoortBollebieste
  Stichting De Nieuwe Hanze Unie
  december 2017

  De stichting Stichting De Nieuwe Hanze Unie is gevestigd op Govert Flinckstraat 1 te Zwolle en is actief in de branche Overkoepelende organen en samenwerkings- en adviesorganen (niet op het gebied van gezondheids- en we.

  8021ETZwolleDiezerpoortHet Noorden
  Bonder Exotics
  november 2017

  De onderneming Bonder Exotics is gevestigd op Sumatrastraat 59 te Zwolle en is actief in de branche Winkels in dieren, dierbenodigdheden en hengelsportartikelen.

  8022PJZwolleDiezerpoortIndischebuurt
  Stichting Allemaal Zwolle
  november 2017

  De stichting Stichting Allemaal Zwolle is gevestigd op Eikenstraat 20 te Zwolle en is actief in de branche Overige recreatie n.e.g.(geen jachthavens).

  8021WXZwolleDiezerpoortBollebieste
  Stichting Vrienden van de Welters
  november 2017

  De stichting Stichting Vrienden van de Welters is gevestigd op Seramstraat 24 te Zwolle en is actief in de branche Steunfondsen (niet op het gebied van welzijnszorg).

  8022NNZwolleDiezerpoortBedrijventerrein Floresstraat
  Thomas Couperus Music
  november 2017

  De onderneming Thomas Couperus Music is gevestigd op Populierenstraat 46 te Zwolle en is actief in de branche Kunstzinnige vorming van amateurs (geen dansscholen).

  8021ZBZwolleDiezerpoortBollebieste
  THAS Group B.V.
  oktober 2017

  De besloten vennootschap THAS Group B.V. is gevestigd op Rembrandtlaan 11 te Zwolle en is actief in de branche Winkels in buitenlandse voedingsmiddelen.

  8021DCZwolleDiezerpoortHet Noorden

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Diezerpoort

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  Oozo.nl is een product van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158

  © 2012 - 2018 OOZO.nl - info@oozo.nl - Helpdesk