Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Bedrijven in Bagijneweide

Wil je weten welke bedrijven er in Bagijneweide zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Bagijneweide.

In Bagijneweide zoek ik een:

  RS Motorcycle
  februari 2018

  De onderneming RS Motorcycle is gevestigd op Vechtstraat 33A te Zwolle en is actief in de branche Detailhandel in en reparatie van motorfietsen en onderdelen daarvan.

  8021ASZwolleDiezerpoortBagijneweide
  038Marketing
  februari 2018

  De onderneming 038Marketing is gevestigd op Thomas a Kempisstraat 58 te Zwolle en is actief in de branche Overige dienstverlenende activiteiten op het gebied van informatietechnologie.

  8021BDZwolleDiezerpoortBagijneweide
  Probus Vrouwen Zwolle en omstreken I
  januari 2018

  De vereniging Probus Vrouwen Zwolle en omstreken I is gevestigd op Brink 13-202 te Zwolle en is actief in de branche Gezelligheidsverenigingen.

  8021APZwolleDiezerpoortBagijneweide
  Melda Boutique
  oktober 2017

  De onderneming Melda Boutique is gevestigd op Thomas a Kempisstraat 46 te Zwolle en is actief in de branche Winkels in dameskleding.

  8021BCZwolleDiezerpoortBagijneweide
  Rosa Visser
  oktober 2017

  De onderneming Rosa Visser is gevestigd op Thomas a Kempisstraat 56 te Zwolle en is actief in de branche Grafische afwerking en overige activiteiten verwant aan de drukkerij.

  8021BDZwolleDiezerpoortBagijneweide
  Tweewielercentrum Zwolle
  september 2017

  De naamloze vennootschap Tweewielercentrum Zwolle is gevestigd op Vechtstraat 26 te Zwolle en is actief in de branche Winkels in fietsen en bromfietsen.

  8021AXZwolleDiezerpoortBagijneweide
  Margoatir
  augustus 2017

  De onderneming Margoatir is gevestigd op Thomas a Kempisstraat 48B te Zwolle en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

  8021BDZwolleDiezerpoortBagijneweide
  Stefano van Rossem
  juli 2017

  De onderneming Stefano van Rossem is gevestigd op Thomas a Kempisstraat 50-3 te Zwolle en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst.

  8021BDZwolleDiezerpoortBagijneweide
  Stichting Tigerclub Zwolle
  mei 2017

  De stichting Stichting Tigerclub Zwolle is gevestigd op Koewegje 10 te Zwolle en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

  8021AGZwolleDiezerpoortBagijneweide
  Stg. Aloshikha Brandwondencentrum
  maart 2017

  De stichting Stg. Aloshikha Brandwondencentrum is gevestigd op Rhijnvis Feithlaan 40 te Zwolle en is actief in de branche Overige ideële organisaties n.e.g..

  8021ALZwolleDiezerpoortBagijneweide
  Vine Court Capital B.V.
  maart 2017

  De besloten vennootschap Vine Court Capital B.V. is gevestigd op Bagijnesingel 29 te Zwolle en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

  8021ADZwolleDiezerpoortBagijneweide
  Wilderness Holding B.V.
  maart 2017

  De besloten vennootschap Wilderness Holding B.V. is gevestigd op Bagijnesingel 29 te Zwolle en is actief in de branche Financiële holdings.

  8021ADZwolleDiezerpoortBagijneweide
  Schoonmaak Today
  februari 2017

  De onderneming Schoonmaak Today is gevestigd op Thomas a Kempisstraat 52 te Zwolle en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

  8021BDZwolleDiezerpoortBagijneweide
  Martin Coers trouwambtenaar
  februari 2017

  De onderneming Martin Coers trouwambtenaar is gevestigd op Blekerswegje 19 te Zwolle en is actief in de branche Beoefening van podiumkunst.

  8021AHZwolleDiezerpoortBagijneweide
  TwentyOne
  juli 2016

  De onderneming TwentyOne is gevestigd op Rhijnvis Feithlaan 64 te ZWOLLE en is actief in de branche Overige specialistische zakelijke dienstverlening.

  8021AMZwolleDiezerpoortBagijneweide
  Klompjan Adviesbureau
  juni 2016

  De onderneming Klompjan Adviesbureau is gevestigd op Blekerswegje 17 te ZWOLLE en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

  8021AHZwolleDiezerpoortBagijneweide
  van Limbeek advies & consultancy
  maart 2016

  De onderneming van Limbeek advies & consultancy is gevestigd op Thomas a Kempisstraat 50-2 te ZWOLLE en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

  8021BDZwolleDiezerpoortBagijneweide
  Spath Filippinska Trading
  januari 2016

  De vennootschap onder firma Spath Filippinska Trading is gevestigd op Thomas a Kempisstraat 64 te ZWOLLE en is actief in de branche Groothandel in voedings- en genotmiddelen algemeen assortiment.

  8021BDZwolleDiezerpoortBagijneweide
  Modderman Schilderijen
  januari 2016

  De onderneming Modderman Schilderijen is gevestigd op Koewegje 4 te ZWOLLE en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst.

  8021AGZwolleDiezerpoortBagijneweide
  Guido Roorda Music
  januari 2016

  De onderneming Guido Roorda Music is gevestigd op Bagijnesingel 37 te ZWOLLE en is actief in de branche Beoefening van podiumkunst.

  8021AEZwolleDiezerpoortBagijneweide

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Bagijneweide

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  Oozo.nl is een product van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158

  © 2012 - 2018 OOZO.nl - info@oozo.nl - Helpdesk