Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in Indischebuurt

Wil je weten welke bedrijven er in Indischebuurt zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Indischebuurt.

In Indischebuurt zoek ik een:

  Maandag 5 november 2018

  Kniestep.nu
  Opgericht in oktober 2018

  De onderneming Kniestep.nu is gevestigd op Javastraat 20 te Zwolle en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  Zwolle » Diezerpoort » Indischebuurt » 8022PX

  Vrijdag 13 april 2018

  Emile de Nijs
  Opgericht in april 2018

  De onderneming Emile de Nijs is gevestigd op Borneostraat 78 te Zwolle en is actief in de branche Hypotheek- en kredietbemiddeling, geldwisselkantoren, bank- en spaaragentschappen e.d..

  Zwolle » Diezerpoort » Indischebuurt » 8022PE
  Strakt Holding B.V.
  Opgericht in maart 2018

  De besloten vennootschap Strakt Holding B.V. is gevestigd op Binnengasthuisstraat 24 te Zwolle en is actief in de branche Financiële holdings.

  Zwolle » Diezerpoort » Indischebuurt » 8022NJ

  Zaterdag 18 november 2017

  Bonder Exotics
  Opgericht in november 2017

  De onderneming Bonder Exotics is gevestigd op Sumatrastraat 59 te Zwolle en is actief in de branche Winkels in dieren, dierbenodigdheden en hengelsportartikelen.

  Zwolle » Diezerpoort » Indischebuurt » 8022PJ
  Ymte Koekkoek
  Opgericht in oktober 2017

  De onderneming Ymte Koekkoek is gevestigd op Sumatrastraat 34 te Zwolle en is actief in de branche Reparatie en onderhoud van machines voor een specifieke bedrijfstak.

  Zwolle » Diezerpoort » Indischebuurt » 8022PL
  Mobiele Autoservice Carfix
  Opgericht in september 2017

  De onderneming Mobiele Autoservice Carfix is gevestigd op Javastraat 45 te Zwolle en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s (geen import van nieuwe).

  Zwolle » Diezerpoort » Indischebuurt » 8022PW

  Dinsdag 28 maart 2017

  ShineBright!
  Opgericht in maart 2017

  De onderneming ShineBright! is gevestigd op Bankastraat 2C te Zwolle en is actief in de branche Praktijken van psychotherapeuten en psychologen.

  Zwolle » Diezerpoort » Indischebuurt » 8022PV
  Esther Sipma
  Opgericht in februari 2017

  De onderneming Esther Sipma is gevestigd op Borneostraat 36 te Zwolle en is actief in de branche Overig maatschappelijk advies, gemeenschapshuizen en samenwerkingsorganen op het gebied van welzijn.

  Zwolle » Diezerpoort » Indischebuurt » 8022PD

  Donderdag 27 oktober 2016

  Deltha Maas
  Opgericht in september 2016

  De onderneming Deltha Maas is gevestigd op Borneostraat 29 te ZWOLLE en is actief in de branche Markthandel in overige voedings- en genotmiddelen.

  Zwolle » Diezerpoort » Indischebuurt » 8022PA

  Woensdag 14 september 2016

  R&M Recycling
  Opgericht in juni 2016

  De onderneming R&M Recycling is gevestigd op Sumatrastraat 69 te ZWOLLE en is actief in de branche Groothandel in ijzer- en staalschroot en oude non-ferrometalen.

  Zwolle » Diezerpoort » Indischebuurt » 8022PJ
  Whitney Marcial
  Opgericht in juni 2016

  De onderneming Whitney Marcial is gevestigd op Madurastraat 8 te ZWOLLE en is actief in de branche Overige specialistische zakelijke dienstverlening.

  Zwolle » Diezerpoort » Indischebuurt » 8022PR

  Dinsdag 13 september 2016

  Zuvart Holding B.V.
  Opgericht in februari 2016

  De besloten vennootschap Zuvart Holding B.V. is gevestigd op Borneostraat 27 te ZWOLLE en is actief in de branche Financiële holdings.

  Zwolle » Diezerpoort » Indischebuurt » 8022PA
  Deborah Slijkhuis
  Opgericht in februari 2016

  De onderneming Deborah Slijkhuis is gevestigd op Thomas a Kempisstraat 94A te ZWOLLE en is actief in de branche Kunstzinnige vorming van amateurs (geen dansscholen).

  Zwolle » Diezerpoort » Indischebuurt » 8022AB
  Autoservice Elroy de Jong
  Opgericht in januari 2016

  De onderneming Autoservice Elroy de Jong is gevestigd op Borneostraat 73 te ZWOLLE en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s (geen import van nieuwe).

  Zwolle » Diezerpoort » Indischebuurt » 8022PC

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Indischebuurt

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?