Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Bedrijven in Holtenbroek

Wil je weten welke bedrijven er in Holtenbroek zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Holtenbroek.

In Holtenbroek zoek ik een:

  Marketingkings
  februari 2018

  De onderneming Marketingkings is gevestigd op Beethovenlaan 576 te Zwolle en is actief in de branche Handel in advertentieruimte en -tijd.

  8031CKZwolleHoltenbroekHoltenbroek II
  Zorg Zeker Zwolle
  februari 2018

  De onderneming Zorg Zeker Zwolle is gevestigd op Morleystraat 2 te Zwolle en is actief in de branche Rechtskundige adviesbureaus.

  8031KSZwolleHoltenbroekHoltenbroek III
  Stads Telecom
  februari 2018

  De onderneming Stads Telecom is gevestigd op Scarlattistraat 10 te Zwolle en is actief in de branche Winkels in telecommunicatieapparatuur.

  8031JRZwolleHoltenbroekHoltenbroek II
  Autostad Zwolle
  februari 2018

  De onderneming Autostad Zwolle is gevestigd op Wanningstraat 58 te Zwolle en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s (geen import van nieuwe).

  8031ZXZwolleHoltenbroekHoltenbroek IV
  NurseOnFlow
  januari 2018

  De onderneming NurseOnFlow is gevestigd op Klooienberglaan 104 te Zwolle en is actief in de branche Thuiszorg.

  8031GMZwolleHoltenbroekHoltenbroek II
  Nari Store B.V.
  januari 2018

  De besloten vennootschap Nari Store B.V. is gevestigd op Chopinstraat 56 te Zwolle en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  8031ZKZwolleHoltenbroekHoltenbroek IV
  Saving Arms Nederland
  januari 2018

  De stichting Saving Arms Nederland is gevestigd op Beethovenlaan 510 te Zwolle en is actief in de branche Steunfondsen (niet op het gebied van welzijnszorg).

  8031CHZwolleHoltenbroekHoltenbroek II
  PTC Zwolle B.V.
  januari 2018

  De besloten vennootschap PTC Zwolle B.V. is gevestigd op Obrechtstraat 153 te Zwolle en is actief in de branche Uitleenbureaus.

  8031ANZwolleHoltenbroekHoltenbroek I
  Beheerver. Schumannln. 1-29/Handelln. 80-86
  december 2017

  De vereniging Beheerver. Schumannln. 1-29/Handelln. 80-86 is gevestigd op Schumannlaan 21 te Zwolle en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

  8031EZZwolleHoltenbroekHoltenbroek I
  Sylla Imex B.V.
  december 2017

  De besloten vennootschap Sylla Imex B.V. is gevestigd op Telemannstraat 167 te Zwolle en is actief in de branche Groothandel in groenten en fruit.

  8031KEZwolleHoltenbroekHoltenbroek III
  Ontw.bedrijf Varkenshouderij Zuid NL B.V.
  december 2017

  De besloten vennootschap Ontw.bedrijf Varkenshouderij Zuid NL B.V. is gevestigd op Zwartewaterallee 14 te Zwolle en is actief in de branche Vervaardiging van artikelen van hout, kurk, riet en vlechtwerk (geen meubels).

  8031DXZwolleHoltenbroekHoltenbroek IV
  Ontw.bedrijf Varkenshouderij Oost NL B.V.
  december 2017

  De besloten vennootschap Ontw.bedrijf Varkenshouderij Oost NL B.V. is gevestigd op Zwartewaterallee 14 te Zwolle en is actief in de branche Vervaardiging van artikelen van hout, kurk, riet en vlechtwerk (geen meubels).

  8031DXZwolleHoltenbroekHoltenbroek IV
  Ontw.bedrijf Varkenshouderij Overig NL B.V.
  december 2017

  De besloten vennootschap Ontw.bedrijf Varkenshouderij Overig NL B.V. is gevestigd op Zwartewaterallee 14 te Zwolle en is actief in de branche Vervaardiging van artikelen van hout, kurk, riet en vlechtwerk (geen meubels).

  8031DXZwolleHoltenbroekHoltenbroek IV
  BabyGrow Infant Formula B.V.
  november 2017

  De besloten vennootschap BabyGrow Infant Formula B.V. is gevestigd op Wanningstraat 11 te Zwolle en is actief in de branche Gespecialiseerde winkels in overige voedings- en genotmiddelen n.e.g..

  8031ZNZwolleHoltenbroekHoltenbroek IV
  Leiqo B.V.
  november 2017

  De besloten vennootschap Leiqo B.V. is gevestigd op Pergolesistraat 50 te Zwolle en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

  8031VTZwolleHoltenbroekHoltenbroek III
  The Skinzone
  november 2017

  De onderneming The Skinzone is gevestigd op Telemannstraat 115 te Zwolle en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

  8031KDZwolleHoltenbroekHoltenbroek III
  FL Consultancy
  november 2017

  De onderneming FL Consultancy is gevestigd op Palestrinalaan 459 te Zwolle en is actief in de branche Overige dienstverlening n.e.g..

  8031SKZwolleHoltenbroekHoltenbroek II
  H&K Telecom B.V.
  november 2017

  De besloten vennootschap H&K Telecom B.V. is gevestigd op Bachlaan 349 te Zwolle en is actief in de branche Winkels in telecommunicatieapparatuur.

  8031HKZwolleHoltenbroekHoltenbroek II
  H&K Beheer B.V.
  november 2017

  De besloten vennootschap H&K Beheer B.V. is gevestigd op Bachlaan 349 te Zwolle en is actief in de branche Financiële holdings.

  8031HKZwolleHoltenbroekHoltenbroek II
  E.R. Hoogterp Holding B.V.
  november 2017

  De besloten vennootschap E.R. Hoogterp Holding B.V. is gevestigd op Beethovenlaan 199 te Zwolle en is actief in de branche Beleggingsinstellingen met beperkte toetreding.

  8031CAZwolleHoltenbroekHoltenbroek II

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Holtenbroek

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  Oozo.nl is een product van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158

  © 2012 - 2018 OOZO.nl - info@oozo.nl - Helpdesk