Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in Holtenbroek

Wil je weten welke bedrijven er in Holtenbroek zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Holtenbroek.

In Holtenbroek zoek ik een:

  Maandag 15 oktober 2018

  Mathyn Codes
  Opgericht in oktober 2018

  De onderneming Mathyn Codes is gevestigd op Bachlaan 99 te Zwolle en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

  Zwolle » Holtenbroek » Holtenbroek II » 8031HA
  Y.H.D.
  Opgericht in oktober 2018

  De onderneming Y.H.D. is gevestigd op Porporastraat 89 te Zwolle en is actief in de branche Overige gespecialiseerde werkzaamheden in de bouw n.e.g..

  Zwolle » Holtenbroek » Holtenbroek II » 8031HM
  Cillysnails
  Opgericht in oktober 2018

  De onderneming Cillysnails is gevestigd op Gombertstraat 85 te Zwolle en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

  Zwolle » Holtenbroek » Holtenbroek IV » 8031LC
  Lupos B.V.
  Opgericht in september 2018

  De besloten vennootschap Lupos B.V. is gevestigd op Gombertstraat 120 te Zwolle en is actief in de branche Maatschappelijk opvang met overnachting.

  Zwolle » Holtenbroek » Holtenbroek IV » 8031MD
  ALL-IN VLOEREN
  Opgericht in september 2018

  De vennootschap onder firma ALL-IN VLOEREN is gevestigd op Schubertstraat 18 te Zwolle en is actief in de branche Winkels in vloerbedekking en gordijnen.

  Zwolle » Holtenbroek » Holtenbroek IV » 8031ZD
  No-Nonsensezorg B.V. i.o.
  Opgericht in september 2018

  De onderneming No-Nonsensezorg B.V. i.o. is gevestigd op Handellaan 239A te Zwolle en is actief in de branche Jeugdzorg met overnachting en dagverblijven voor jeugdzorg.

  Zwolle » Holtenbroek » Holtenbroek I » 8031EL
  Duurzaam Vervoerd
  Opgericht in september 2018

  De onderneming Duurzaam Vervoerd is gevestigd op Lortzinghof 29 te Zwolle en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

  Zwolle » Holtenbroek » Holtenbroek I » 8031PJ
  Blieb Onlineshop
  Opgericht in september 2018

  De onderneming Blieb Onlineshop is gevestigd op Beethovenlaan 442 te Zwolle en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  Zwolle » Holtenbroek » Holtenbroek II » 8031CD
  Morren Clean Air
  Opgericht in september 2018

  De onderneming Morren Clean Air is gevestigd op Vivaldistraat 24 te Zwolle en is actief in de branche Installatie van verwarmings- en luchtbehandelingsapparatuur.

  Zwolle » Holtenbroek » Holtenbroek II » 8031JC
  Maal Twee
  Opgericht in september 2018

  De onderneming Maal Twee is gevestigd op Palestrinalaan 37 te Zwolle en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst.

  Zwolle » Holtenbroek » Holtenbroek II » 8031RB
  Kim Mode
  Opgericht in augustus 2018

  De onderneming Kim Mode is gevestigd op Obrechtstraat 317 te Zwolle en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  Zwolle » Holtenbroek » Holtenbroek IV » 8031AV
  Kritika
  Opgericht in augustus 2018

  De onderneming Kritika is gevestigd op Klooienberglaan 631 te Zwolle en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

  Zwolle » Holtenbroek » Holtenbroek II » 8031GE

  Vrijdag 24 augustus 2018

  M. de Faria
  Opgericht in juli 2018

  De onderneming M. de Faria is gevestigd op Beethovenlaan 512 te Zwolle en is actief in de branche Beoefening van podiumkunst.

  Zwolle » Holtenbroek » Holtenbroek II » 8031CH
  Netblue B.V.
  Opgericht in juli 2018

  De besloten vennootschap Netblue B.V. is gevestigd op Palestrinalaan 76 te Zwolle en is actief in de branche Financiƫle holdings.

  Zwolle » Holtenbroek » Holtenbroek II » 8031VN
  Brutecrm B.V.
  Opgericht in juli 2018

  De besloten vennootschap Brutecrm B.V. is gevestigd op Palestrinalaan 76 te Zwolle en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

  Zwolle » Holtenbroek » Holtenbroek II » 8031VN
  DR Vloeren
  Opgericht in juli 2018

  De onderneming DR Vloeren is gevestigd op Frobergerstraat 89 te Zwolle en is actief in de branche Afwerking van vloeren en wanden.

  Zwolle » Holtenbroek » Holtenbroek III » 8031WJ
  Thriver
  Opgericht in juli 2018

  De vennootschap onder firma Thriver is gevestigd op Zwartewaterallee 44 te Zwolle en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

  Zwolle » Holtenbroek » Holtenbroek IV » 8031DX
  Urszula Rakowska vertalen
  Opgericht in augustus 2018

  De onderneming Urszula Rakowska vertalen is gevestigd op Handellaan 201 te Zwolle en is actief in de branche Vertalers en tolken.

  Zwolle » Holtenbroek » Holtenbroek I » 8031EL
  Leliya
  Opgericht in augustus 2018

  De onderneming Leliya is gevestigd op Beethovenlaan 352 te Zwolle en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

  Zwolle » Holtenbroek » Holtenbroek II » 8031BX
  PA Crew
  Opgericht in augustus 2018

  De vennootschap onder firma PA Crew is gevestigd op Mozartlaan 62 te Zwolle en is actief in de branche Bedrijfsopleiding en -training.

  Zwolle » Holtenbroek » Holtenbroek I » 8031EX

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Holtenbroek

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2018 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?