Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Bedrijven in Holtenbroek III

Wil je weten welke bedrijven er in Holtenbroek III zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Holtenbroek III.

In Holtenbroek III zoek ik een:

  Leiqo B.V.
  november 2017

  De besloten vennootschap Leiqo B.V. is gevestigd op Pergolesistraat 50 te Zwolle en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

  8031VTZwolleHoltenbroekHoltenbroek III
  The Skinzone
  november 2017

  De onderneming The Skinzone is gevestigd op Telemannstraat 115 te Zwolle en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

  8031KDZwolleHoltenbroekHoltenbroek III
  Quivooy Consultancy
  oktober 2017

  De onderneming Quivooy Consultancy is gevestigd op Telemannstraat 35 te Zwolle en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

  8031KBZwolleHoltenbroekHoltenbroek III
  RV Creations
  oktober 2017

  De onderneming RV Creations is gevestigd op Pergolesistraat 46 te Zwolle en is actief in de branche Reclamebureaus.

  8031VTZwolleHoltenbroekHoltenbroek III
  Stichting Holtenbroek.com
  oktober 2017

  De stichting Stichting Holtenbroek.com is gevestigd op Morleystraat 2 te Zwolle en is actief in de branche Uitgeverijen van kranten.

  8031KSZwolleHoltenbroekHoltenbroek III
  R.Smith
  oktober 2017

  De onderneming R.Smith is gevestigd op Palestrinalaan 1105 te Zwolle en is actief in de branche Leggen van elektriciteits- en telecommunicatiekabels.

  8031VHZwolleHoltenbroekHoltenbroek III
  Puella Massage
  september 2017

  De onderneming Puella Massage is gevestigd op Purcellstraat 12 te Zwolle en is actief in de branche Sauna’s, solaria, baden e.d..

  8031WSZwolleHoltenbroekHoltenbroek III
  Stichting Mutiara Yang Indah
  augustus 2017

  De stichting Stichting Mutiara Yang Indah is gevestigd op Praetoriusstraat 16 te Zwolle en is actief in de branche Steunfondsen (niet op het gebied van welzijnszorg).

  8031KRZwolleHoltenbroekHoltenbroek III
  Agnes Hoving
  augustus 2017

  De onderneming Agnes Hoving is gevestigd op Telemannstraat 281 te Zwolle en is actief in de branche Maatschappelijk werk.

  8031KJZwolleHoltenbroekHoltenbroek III
  Ruben Oosting
  augustus 2017

  De onderneming Ruben Oosting is gevestigd op Telemannstraat 129 te Zwolle en is actief in de branche Beoefening van podiumkunst.

  8031KDZwolleHoltenbroekHoltenbroek III
  Huo Da B.V.
  juni 2017

  De besloten vennootschap Huo Da B.V. is gevestigd op Rossinistraat 6 te Zwolle en is actief in de branche Groothandel in voedings- en genotmiddelen algemeen assortiment.

  8031TMZwolleHoltenbroekHoltenbroek III
  Wout Schutte Freelance Sport Instructie
  mei 2017

  De onderneming Wout Schutte Freelance Sport Instructie is gevestigd op Telemannstraat 31 te Zwolle en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

  8031KAZwolleHoltenbroekHoltenbroek III
  Martens tuinen
  maart 2017

  De onderneming Martens tuinen is gevestigd op Frobergerstraat 102 te Zwolle en is actief in de branche Landschapsverzorging.

  8031WNZwolleHoltenbroekHoltenbroek III
  Wilmer Klein Heerenbrink
  februari 2017

  De onderneming Wilmer Klein Heerenbrink is gevestigd op Kuhnaustraat 26 te Zwolle en is actief in de branche Grondverzet.

  8031WTZwolleHoltenbroekHoltenbroek III
  K.O.M. Keep on Moving
  september 2016

  De vennootschap onder firma K.O.M. Keep on Moving is gevestigd op Lassuslaan 119 te ZWOLLE en is actief in de branche Jeugdzorg met overnachting en dagverblijven voor jeugdzorg.

  8031XCZwolleHoltenbroekHoltenbroek III
  E.S. Basic Zorg
  september 2016

  De onderneming E.S. Basic Zorg is gevestigd op Lassuslaan 119 te ZWOLLE en is actief in de branche Jeugdzorg met overnachting en dagverblijven voor jeugdzorg.

  8031XCZwolleHoltenbroekHoltenbroek III
  Van der Burg advocatuur
  september 2016

  De onderneming Van der Burg advocatuur is gevestigd op Pergolesistraat 57 te ZWOLLE en is actief in de branche Advocatenkantoren.

  8031VVZwolleHoltenbroekHoltenbroek III
  Waarborg Zorg
  augustus 2016

  De onderneming Waarborg Zorg is gevestigd op Praetoriusstraat 85 te ZWOLLE en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

  8031KPZwolleHoltenbroekHoltenbroek III
  Kickboxing Sansaar
  juli 2016

  De onderneming Kickboxing Sansaar is gevestigd op Telemannstraat 189 te ZWOLLE en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

  8031KGZwolleHoltenbroekHoltenbroek III
  Marloes-made
  juni 2016

  De onderneming Marloes-made is gevestigd op Frobergerstraat 73 te ZWOLLE en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst.

  8031WHZwolleHoltenbroekHoltenbroek III

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Holtenbroek III

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  Oozo.nl is een product van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158

  © 2012 - 2017 OOZO.nl - info@oozo.nl - Helpdesk