Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Bedrijven in Holtenbroek IV

Wil je weten welke bedrijven er in Holtenbroek IV zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Holtenbroek IV.

In Holtenbroek IV zoek ik een:

  Autostad Zwolle
  februari 2018

  De onderneming Autostad Zwolle is gevestigd op Wanningstraat 58 te Zwolle en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s (geen import van nieuwe).

  8031ZXZwolleHoltenbroekHoltenbroek IV
  Nari Store B.V.
  januari 2018

  De besloten vennootschap Nari Store B.V. is gevestigd op Chopinstraat 56 te Zwolle en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  8031ZKZwolleHoltenbroekHoltenbroek IV
  Ontw.bedrijf Varkenshouderij Zuid NL B.V.
  december 2017

  De besloten vennootschap Ontw.bedrijf Varkenshouderij Zuid NL B.V. is gevestigd op Zwartewaterallee 14 te Zwolle en is actief in de branche Vervaardiging van artikelen van hout, kurk, riet en vlechtwerk (geen meubels).

  8031DXZwolleHoltenbroekHoltenbroek IV
  Ontw.bedrijf Varkenshouderij Oost NL B.V.
  december 2017

  De besloten vennootschap Ontw.bedrijf Varkenshouderij Oost NL B.V. is gevestigd op Zwartewaterallee 14 te Zwolle en is actief in de branche Vervaardiging van artikelen van hout, kurk, riet en vlechtwerk (geen meubels).

  8031DXZwolleHoltenbroekHoltenbroek IV
  Ontw.bedrijf Varkenshouderij Overig NL B.V.
  december 2017

  De besloten vennootschap Ontw.bedrijf Varkenshouderij Overig NL B.V. is gevestigd op Zwartewaterallee 14 te Zwolle en is actief in de branche Vervaardiging van artikelen van hout, kurk, riet en vlechtwerk (geen meubels).

  8031DXZwolleHoltenbroekHoltenbroek IV
  BabyGrow Infant Formula B.V.
  november 2017

  De besloten vennootschap BabyGrow Infant Formula B.V. is gevestigd op Wanningstraat 11 te Zwolle en is actief in de branche Gespecialiseerde winkels in overige voedings- en genotmiddelen n.e.g..

  8031ZNZwolleHoltenbroekHoltenbroek IV
  Heldzorg
  september 2017

  De onderneming Heldzorg is gevestigd op Mendelssohnstraat 1 te Zwolle en is actief in de branche Ambulante jeugdzorg.

  8031ZGZwolleHoltenbroekHoltenbroek IV
  Sipma Fotografie
  september 2017

  De onderneming Sipma Fotografie is gevestigd op Middelweg 269 te Zwolle en is actief in de branche Fotografie.

  8031DAZwolleHoltenbroekHoltenbroek IV
  S.K. Allround Klussenbedrijf
  augustus 2017

  De onderneming S.K. Allround Klussenbedrijf is gevestigd op Gombertstraat 212 te Zwolle en is actief in de branche Loodgieters- en fitterswerk; installatie van sanitair.

  8031MGZwolleHoltenbroekHoltenbroek IV
  Taxi Roseboom
  augustus 2017

  De onderneming Taxi Roseboom is gevestigd op Verhulststraat 18 te Zwolle en is actief in de branche Vervoer per taxi.

  8031EVZwolleHoltenbroekHoltenbroek IV
  Houthandel Zwolle
  augustus 2017

  De onderneming Houthandel Zwolle is gevestigd op Mendelssohnstraat 5 te Zwolle en is actief in de branche Groothandel in hout en plaatmateriaal.

  8031ZGZwolleHoltenbroekHoltenbroek IV
  J. van der Graaf
  augustus 2017

  De onderneming J. van der Graaf is gevestigd op Gombertstraat 252 te Zwolle en is actief in de branche Dienstverlening voor uitvoerende kunst.

  8031MHZwolleHoltenbroekHoltenbroek IV
  Rick Horst Transport
  augustus 2017

  De onderneming Rick Horst Transport is gevestigd op Ravelstraat 6A te Zwolle en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

  8031DDZwolleHoltenbroekHoltenbroek IV
  Erdem Market
  juli 2017

  De vennootschap onder firma Erdem Market is gevestigd op Obrechtstraat 317 te Zwolle en is actief in de branche supermarkten.

  8031AVZwolleHoltenbroekHoltenbroek IV
  Road to Health
  juni 2017

  De onderneming Road to Health is gevestigd op Straussplein 30 te Zwolle en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

  8031ACZwolleHoltenbroekHoltenbroek IV
  POV Uitvoering B.V.
  mei 2017

  De besloten vennootschap POV Uitvoering B.V. is gevestigd op Zwartewaterallee 14 te Zwolle en is actief in de branche Bedrijfs- en werkgeversorganisaties.

  8031DXZwolleHoltenbroekHoltenbroek IV
  Locomotions
  april 2017

  De onderneming Locomotions is gevestigd op Lassuslaan 44 te Zwolle en is actief in de branche Productie van films (geen televisiefilms).

  8031XGZwolleHoltenbroekHoltenbroek IV
  EM Consultancy
  april 2017

  De onderneming EM Consultancy is gevestigd op Gombertstraat 324 te Zwolle en is actief in de branche Vertalers en tolken.

  8031MJZwolleHoltenbroekHoltenbroek IV
  Holink
  maart 2017

  De onderneming Holink is gevestigd op Obrechtstraat 361 te Zwolle en is actief in de branche Bedrijfsopleiding en -training.

  8031AXZwolleHoltenbroekHoltenbroek IV
  Lieke Radstaak Music
  maart 2017

  De onderneming Lieke Radstaak Music is gevestigd op Monteverdilaan 55 te Zwolle en is actief in de branche Beoefening van podiumkunst.

  8031DHZwolleHoltenbroekHoltenbroek IV

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Holtenbroek IV

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  Oozo.nl is een product van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158

  © 2012 - 2018 OOZO.nl - info@oozo.nl - Helpdesk