Bedrijven in Stadshagen

Wil je weten welke bedrijven er in Stadshagen zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Stadshagen.

Filter Filter

Dinsdag 11 juni 2024

Appartementsgebouw Milligenlaan II
Opgericht in December 2000

De vereniging Appartementsgebouw Milligenlaan II is gevestigd op Dotterbloem 2 te Zwolle en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

SAMPR B.V. i.o.
Opgericht in Januari 2024

De onderneming SAMPR B.V. i.o. is gevestigd op Buckhorstlaan 30 te Zwolle en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

DropshipBenelux
Opgericht in Mei 2024

De vennootschap onder firma DropshipBenelux is gevestigd op Slotenhagenstraat 65 te Zwolle en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Hofmannagement B.V.
Opgericht in Mei 2024

De besloten vennootschap Hofmannagement B.V. is gevestigd op Frankhuizerallee 424 te Zwolle en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

OptiBlue - HR Procesoptimalisatie
Opgericht in Mei 2024

De onderneming OptiBlue - HR Procesoptimalisatie is gevestigd op Havezathenallee 53A te Zwolle en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

DBG Freelance
Opgericht in Mei 2024

De onderneming DBG Freelance is gevestigd op Van Disselstraat 35 te Zwolle en is actief in de branche Eventcatering.

Bedrijfscyberplan
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Bedrijfscyberplan is gevestigd op Bussenmakerstraat 5 te Zwolle en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

livelystoryline
Opgericht in Mei 2024

De onderneming livelystoryline is gevestigd op Veenmos 9 te Zwolle en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst.

Filipijnse street food
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Filipijnse street food is gevestigd op Elzenmos 160 te Zwolle en is actief in de branche Cafetaria’s, lunchrooms, snackbars, eetkramen e.d..

13creative Europe B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap 13creative Europe B.V. is gevestigd op Hasselterdijk 20K te Zwolle en is actief in de branche Opslag in distributiecentra en overige opslag (niet in tanks, koelhuizen e.d.).

2easy4vending
Opgericht in April 2024

De onderneming 2easy4vending is gevestigd op Veldbeemdgras 20C te Zwolle en is actief in de branche Detailhandel via overige distributievormen.

JaHillegonda Kinder- en Jongerencoach
Opgericht in April 2024

De onderneming JaHillegonda Kinder- en Jongerencoach is gevestigd op Veenmos 45 te Zwolle en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

Parel aan de IJssel B.V.
Opgericht in December 2020

De besloten vennootschap Parel aan de IJssel B.V. is gevestigd op Boswalstraat 55 te Zwolle en is actief in de branche Financiële holdings.

Shotify company
Opgericht in Maart 2024

De onderneming Shotify company is gevestigd op Frankhuizerallee 37 te Zwolle en is actief in de branche Groothandel in dranken (geen zuivel).

Pollux Waarneming
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Pollux Waarneming is gevestigd op Zeilmakerstraat 3 te Zwolle en is actief in de branche huisartsen.

Meer nieuws in Stadshagen

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement