Bedrijven in Stadshagen

Wil je weten welke bedrijven er in Stadshagen zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Stadshagen.

Filter Filter

Dinsdag 14 maart 2023

Latigo B.V.
Opgericht in Februari 2023

De besloten vennootschap Latigo B.V. is gevestigd op Havezathenallee 106 te Zwolle en is actief in de branche Financiƫle holdings.

LSB Tech Holding B.V.
Opgericht in Februari 2023

De besloten vennootschap LSB Tech Holding B.V. is gevestigd op Ahnemstraat 19 te Zwolle en is actief in de branche Holdings (geen financiƫle).

Thulden Design
Opgericht in Februari 2023

De onderneming Thulden Design is gevestigd op Raaigras 50 te Zwolle en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

Elmare Shipping B.V.
Opgericht in Februari 2023

De besloten vennootschap Elmare Shipping B.V. is gevestigd op Havezathenallee 106 te Zwolle en is actief in de branche Binnenvaart (vrachtvaart).

Remco makes sense
Opgericht in Maart 2023

De onderneming Remco makes sense is gevestigd op Frankhuizerallee 188 te Zwolle en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

NOBIMA
Opgericht in Februari 2023

De onderneming NOBIMA is gevestigd op Belvederelaan 277 te Zwolle en is actief in de branche Handelsbemiddeling in textiel, kleding, schoeisel en lederwaren.

Lak.t Zwolle
Opgericht in Februari 2023

De onderneming Lak.t Zwolle is gevestigd op Buidelmos 8 te Zwolle en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

Zeliha Training & Coaching
Opgericht in Februari 2023

De onderneming Zeliha Training & Coaching is gevestigd op Smienthof 25 te Zwolle en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Hanzesupport
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Hanzesupport is gevestigd op Hasselterhaven 65 te Zwolle en is actief in de branche Algemene metaalbewerking.

Huisarts Koelewijn
Opgericht in Maart 2023

De onderneming Huisarts Koelewijn is gevestigd op Frankhuizerallee 107 te Zwolle en is actief in de branche huisartsen.

DeniSign
Opgericht in Maart 2023

De onderneming DeniSign is gevestigd op Benthuislaan 50 te Zwolle en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

Hade Transport
Opgericht in Februari 2023

De vennootschap onder firma Hade Transport is gevestigd op Boogmakerstraat 39 te Zwolle en is actief in de branche Koeriers.

La jefa administraties
Opgericht in Februari 2023

De onderneming La jefa administraties is gevestigd op Koperslagerstraat 97 te Zwolle en is actief in de branche Brede administratieve dienstverlening.

Studio Dee
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Studio Dee is gevestigd op Bultkroos 104 te Zwolle en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

PuurAnnemiek
Opgericht in Februari 2023

De onderneming PuurAnnemiek is gevestigd op Binnendijkstraat 3 te Zwolle en is actief in de branche Public relationsbureaus.

 

Meer nieuws in Stadshagen

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent