Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Bedrijven in Frankhuis

Wil je weten welke bedrijven er in Frankhuis zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Frankhuis.

In Frankhuis zoek ik een:

  Ay-Care
  februari 2018

  De onderneming Ay-Care is gevestigd op Broderiestraat 15 te Zwolle en is actief in de branche Ondersteuning en begeleiding van gehandicapten.

  8043PJZwolleStadshagenFrankhuis
  Stukadoorsbedrijf van Kommer
  februari 2018

  De onderneming Stukadoorsbedrijf van Kommer is gevestigd op Fruitweidestraat 43 te Zwolle en is actief in de branche stukadoors.

  8043XDZwolleStadshagenFrankhuis
  Wagenaar Tekst en communicatie
  februari 2018

  De onderneming Wagenaar Tekst en communicatie is gevestigd op Frankhuizerallee 93 te Zwolle en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

  8043HNZwolleStadshagenFrankhuis
  Marijn Franssen
  februari 2018

  De onderneming Marijn Franssen is gevestigd op Hasselterdijk 37 te Zwolle en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

  8043PEZwolleStadshagenFrankhuis
  Dineke Sollie B.V.
  januari 2018

  De besloten vennootschap Dineke Sollie B.V. is gevestigd op Erfwal 6 te Zwolle en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

  8043XLZwolleStadshagenFrankhuis
  El Paisaje B.V.
  december 2017

  De besloten vennootschap El Paisaje B.V. is gevestigd op Tiendschuurstraat 50 te Zwolle en is actief in de branche Beleggingsinstellingen met beperkte toetreding.

  8043XSZwolleStadshagenFrankhuis
  FLOWHR B.V.
  december 2017

  De besloten vennootschap FLOWHR B.V. is gevestigd op Fruitweidestraat 87A te Zwolle en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

  8043XDZwolleStadshagenFrankhuis
  GPFS Holding B.V.
  december 2017

  De besloten vennootschap GPFS Holding B.V. is gevestigd op Frankhuizerallee 404 te Zwolle en is actief in de branche Financiële holdings.

  8043VKZwolleStadshagenFrankhuis
  Steen Holding B.V.
  november 2017

  De besloten vennootschap Steen Holding B.V. is gevestigd op Wildwalstraat 21 te Zwolle en is actief in de branche Financiële holdings.

  8043VLZwolleStadshagenFrankhuis
  tavinski
  november 2017

  De onderneming tavinski is gevestigd op Tiendschuurstraat 165 te Zwolle en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

  8043XZZwolleStadshagenFrankhuis
  Grain Data Consultants B.V.
  oktober 2017

  De besloten vennootschap Grain Data Consultants B.V. is gevestigd op Akkerbergplein 52 te Zwolle en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

  8043XMZwolleStadshagenFrankhuis
  IJntema Tech and Data B.V.
  oktober 2017

  De besloten vennootschap IJntema Tech and Data B.V. is gevestigd op Akkerbergplein 52 te Zwolle en is actief in de branche Financiële holdings.

  8043XMZwolleStadshagenFrankhuis
  Juud film en fotografie
  oktober 2017

  De onderneming Juud film en fotografie is gevestigd op Gemaalpad 12 te Zwolle en is actief in de branche Fotografie.

  8043GRZwolleStadshagenFrankhuis
  Ming Yao B.V.
  oktober 2017

  De besloten vennootschap Ming Yao B.V. is gevestigd op Bronstraat 24 te Zwolle en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

  8043GKZwolleStadshagenFrankhuis
  K.M. Sow B.V.
  oktober 2017

  De besloten vennootschap K.M. Sow B.V. is gevestigd op Bronstraat 24 te Zwolle en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

  8043GKZwolleStadshagenFrankhuis
  Swollenaer B.V.
  oktober 2017

  De besloten vennootschap Swollenaer B.V. is gevestigd op Tolhekstraat 70 te Zwolle en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

  8043VTZwolleStadshagenFrankhuis
  Stichting Kunstproject Rodetorenplein Zwolle
  oktober 2017

  De stichting Stichting Kunstproject Rodetorenplein Zwolle is gevestigd op Tjaskerstraat 26 te Zwolle en is actief in de branche Steunfondsen (niet op het gebied van welzijnszorg).

  8043HHZwolleStadshagenFrankhuis
  Woonvereniging Buurman en Buurman
  oktober 2017

  De vereniging Woonvereniging Buurman en Buurman is gevestigd op Twistvlietpad 67 te Zwolle en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

  8043HTZwolleStadshagenFrankhuis
  Monique Duffhues t.h.o.d.n. The Travel Club
  oktober 2017

  De onderneming Monique Duffhues t.h.o.d.n. The Travel Club is gevestigd op Akkerbergplein 10 te Zwolle en is actief in de branche reisbureaus.

  8043XMZwolleStadshagenFrankhuis
  Fijnlijf
  oktober 2017

  De onderneming Fijnlijf is gevestigd op Citadelstraat 10 te Zwolle en is actief in de branche Preventieve gezondheidszorg (geen arbobegeleiding).

  8043PRZwolleStadshagenFrankhuis

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Frankhuis

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  Oozo.nl is een product van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158

  © 2012 - 2018 OOZO.nl - info@oozo.nl - Helpdesk