Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Nieuws over Frankhuis

Blijf 24 uur per dag op de hoogte van het laatste politie nieuws over Frankhuis. Dit overzicht wordt continu bijgewerkt met de laatste nieuwsberichten van politie en andere instanties van Justitie.

Filter nieuwsberichten over Frankhuis op onderwerp:

  Vrijdag 30 juni 2017

  Politie zoekt anonieme tipgever overval bloemenhandelaar
  Politienieuws
  Vrijdag 30 juni 2017 om 10:37

  Zwolle, Enschede, Nederland - De politie is op zoek naar de schrijver of schrijfster van een anonieme brief. In de brief staat informatie over een overval die op 10 juli 2003 plaatsvond. Een 79-jarige bloemenhandelaar werd toen in zijn woning overvallen door twee mannen.

  Zwolle » Stadshagen » Frankhuis

  Donderdag 15 juni 2017

  Man aangehouden in cold case overval bloemenhandelaar
  Politienieuws
  Donderdag 15 juni 2017 om 08:58

  Zwolle, Engeland - De politie heeft woensdagavond 14 juni een 39-jarige man uit Engeland aangehouden. Hij wordt er van verdacht dat hij op 10 juli 2003 een 79-jarige bloemenhandelaar uit Zwolle heeft overvallen. De Zwollenaar raakte tijdens deze gewelddadige overval gewond.

  Zwolle » Stadshagen » Frankhuis

  Dinsdag 1 november 2016

  Politie houdt voortvluchtige aan
  Politienieuws
  Dinsdag 1 november 2016 om 16:35

  Zwolle - Een speciale aanhoudingseenheid van Politie Oost-Nederland heeft maandagavond 31 oktober op de Cascadestraat een 20-jarige man uit Zwolle aangehouden. De man werd gezocht omdat hij is veroordeeld voor poging moord.

  Zwolle » Stadshagen » Frankhuis
  Mannen aangehouden na vernieling
  Politienieuws
  Dinsdag 1 november 2016 om 12:03

  Zwolle - De politie heeft maandagavond 31 oktober vijf mannen aangehouden nadat zij op de Broderiestraat de bestrating hadden verwijderd.

  Zwolle » Stadshagen » Frankhuis

  Zondag 28 augustus 2016

  Twee aanhoudingen voor mishandeling
  Politienieuws
  Zondag 28 augustus 2016 om 13:04

  Zwolle - Een 18-jarige man uit Deurne en een 15-jarige jongen uit Zwolle zijn in de nacht van zaterdag 27 op zondag 28 augustus aangehouden voor mishandeling. Een 47-jarige man uit Zwolle raakte daarbij gewond.

  Zwolle » Stadshagen » Frankhuis

  Maandag 13 juli 2015

  Alerte reactie leidt tot aanhouding verdachten
  Politienieuws
  Maandag 13 juli 2015 om 11:35

  Zwolle - Een getuige belde zondagavond 12 juli de politie omdat hij drie mannen zag die zich verdacht gedroegen bij de woning van zijn buurman. Dankzij de melding en een duidelijk signalement konden agenten op de Frankhuizerallee twee jongens van 16 jaar uit Zwolle aanhouden voor heling.

  Zwolle » Stadshagen » Frankhuis

  Woensdag 22 april 2015

  Verdachte aangehouden voor woningoverval 2003
  Politienieuws
  Woensdag 22 april 2015 om 16:09

  Zwolle - In een onderzoek naar een woningoverval in Zwolle in 2003 heeft het coldcase team van de eenheid Oost-Nederland een verdachte aangehouden. De gewelddadige woningoverval op een destijds 79-jarige bloemenhandelaar aan de Biltweg in Zwolle vond plaats in de vroege morgen van 10 juli 2003. De man werd, toen hij wakker werd van het gestommel in huis, door twee onbekende mannen overvallen, mishandeld en gekneveld. Hierbij werd het slachtoffer ook met een mes gestoken. Uiteindelijk ging het tweetal er zonder buit vandoor.

  Zwolle » Stadshagen » Frankhuis

  Vrijdag 12 december 2014

  Twee verdachten aangehouden in onderzoek naar moordaanslag Robert Voorhorst
  Politienieuws
  Vrijdag 12 december 2014 om 14:25

  Zwolle - Op vrijdagochtend 12 december zijn twee verdachten aangehouden in het onderzoek naar de moordaanslag op Zwollenaar Robert Voorhorst op 3 september jl. Die ochtend rond 05.45 uur werd het 48-jarige slachtoffer, nadat hij in zijn auto was gestapt, bij zijn woning aan de Akkerbergstraat onder vuur genomen met een automatisch wapen. Zijn auto kwam hierna tot stilstand in de tuin van de overburen. Korte tijd later overleed het slachtoffer aan zijn verwondingen.

  Zwolle » Stadshagen » Frankhuis
  Verwisseling bij moord op Robert Voorhorst lijkt onaannemelijk
  Politienieuws
  Vrijdag 12 september 2014 om 13:27

  Zwolle - Uitgebreid onderzoek naar de moord op Zwollenaar Robert Voorhorst heeft uitgewezen dat een persoonsverwisseling, waarover uitvoerig werd bericht in de media, hoogst onwaarschijnlijk is. Er is na zeer intensief speurwerk door de recherche tot op heden geen enkel bewijs voor dit scenario gevonden. Het uitblijven van tips in die richting na oproepen in onder meer Opsporing Verzocht versterken en bevestigen deze uitkomsten van het onderzoek.

  Zwolle » Stadshagen » Frankhuis

  Vrijdag 5 september 2014

  Moord op Zwollenaar Robert Voorhorst in Opsporing Verzocht
  Politienieuws
  Vrijdag 5 september 2014 om 19:05

  Zwolle - De moordaanslag op de 48-jarige Zwollenaar Robert Voorhorst zal komende dinsdagavond 9 september aan de orde komen in het programma Opsporing Verzocht. Robert Voorhorst werd op woensdagochtend 3 september rond 05.45 uur nadat hij in zijn auto was gestapt met een automatisch wapen beschoten op de Akkerbergstraat. Zijn auto kwam hierna tot stilstand in de tuin van de overburen. Korte tijd later overleed hij aan zijn verwondingen.

  Zwolle » Stadshagen » Frankhuis

  Woensdag 3 september 2014

  Zwollenaar overleden na beschieting in auto
  Politienieuws
  Woensdag 3 september 2014 om 09:42

  Zwolle - Vanmorgen, woensdag 3 september, heeft er aan de Akkerbergstraat een schietincident plaatsgevonden waarbij een 48-jarige man uit Zwolle om het leven is gekomen. De man werd even voor 6 uur in zijn auto beschoten door (een) nog onbekende dader(s).

  Zwolle » Stadshagen » Frankhuis

  Woensdag 26 maart 2014

  Man aangehouden voor heling
  Politienieuws
  Woensdag 26 maart 2014 om 11:38

  Zwolle - Een 34-jarige man uit Zwolle is in de nacht van dinsdag 25 op woensdag 26 maart in een steeg achter de woningen aan de Boswalstraat aangehouden op verdenking van heling.

  Zwolle » Stadshagen » Frankhuis

  Zaterdag 16 november 2013

  Getuigenoproep belaagd meisje
  Politienieuws
  Zaterdag 16 november 2013 om 09:35

  Zwolle - De politie is op zoek naar getuigen - waarvan twee specifieke – in verband met de belaging van een 16-jarig meisje uit Hattemerbroek op de de Frankhuizerallee vrijdagochtend 15 november rond 6.45 uur.

  Zwolle » Stadshagen » Frankhuis

  Donderdag 24 oktober 2013

  Autokrakers aangehouden
  Politienieuws
  Donderdag 24 oktober 2013 om 14:32

  Zwolle - De politie heeft donderdagochtend 24 oktober twee mannen aangehouden op verdenking van auto-inbraak. De politie onderzoek of ze mogelijk verantwoordelijk zijn voor meerdere inbraken.

  Zwolle » Stadshagen » Frankhuis

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Frankhuis

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?