Bloemenwinkels in Apeldoorn

Zoek je een bloemenwinkel in Apeldoorn? Hieronder vind je een overzicht van alle bloemenwinkels in Apeldoorn.

In Apeldoorn zoek ik een:

Dinsdag 13 september 2016

Amsterdamse Bloemenmarkt
Opgericht in januari 2016

De onderneming Amsterdamse Bloemenmarkt is gevestigd op Asselsestraat 101 te Apeldoorn en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Apeldoorn > West > Brinkhorst > 7311EG

Donderdag 1 januari 2015

Intratuin Apeldoorn B.V.
Opgericht in april 2013

De besloten vennootschap Intratuin Apeldoorn B.V. is gevestigd op De Voorwaarts 420 te Apeldoorn en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Apeldoorn > Oost > De Voorwaarts > 7321MG
Bloemisterij Labberton
Opgericht in april 2013

De onderneming Bloemisterij Labberton is gevestigd op Julianalaan 11 te Apeldoorn en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Apeldoorn > Noord > Loolaan-Noord > 7315CC
Gorkink Natuurlijk
Opgericht in april 2013

De onderneming Gorkink Natuurlijk is gevestigd op Asselsestraat 192 te Apeldoorn en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Apeldoorn > West > Driehuizen > 7312DA
Vijvercentrum Apeldoorn V.O.F.
Opgericht in april 2013

De vennootschap onder firma Vijvercentrum Apeldoorn V.O.F. is gevestigd op Deventerstraat 477-1 te Apeldoorn en is actief in de branche bloemenwinkels.

Apeldoorn > Noordoost > Zuidbroek - De Wellen > 7323PV
Bloemsierkunst Scherling
Opgericht in april 2013

De onderneming Bloemsierkunst Scherling is gevestigd op Ugchelseweg 153 te Ugchelen en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Apeldoorn > Zuidwest > Ugchelen > 7339CT
Bellaflor Bloemerie-Kado
Opgericht in april 2013

De onderneming Bellaflor Bloemerie-Kado is gevestigd op Korianderplein 25 te Apeldoorn en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Apeldoorn > Noordoost > De Mheen > 7322NA
Groenrijk Malkenschoten C.V.
Opgericht in april 2013

De commanditaire vennootschap Groenrijk Malkenschoten C.V. is gevestigd op Malkenschoten 9 te Apeldoorn en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Apeldoorn > Zuid > Malkenschoten > 7333NL
Tuincentrum/Hoveniersbedrijf Lieren
Opgericht in april 2013

De onderneming Tuincentrum/Hoveniersbedrijf Lieren is gevestigd op Lierderstraat 23C te Lieren en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Apeldoorn > Lieren en omgeving > Lieren > 7364BJ
Bloemenmagazijn 'De Eeuwige Lente' B.V.
Opgericht in april 2013

De besloten vennootschap Bloemenmagazijn 'De Eeuwige Lente' B.V. is gevestigd op Stationsstraat 150 te Apeldoorn en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Apeldoorn > Centrum > De Haven > 7311MJ
Bloemsierkunst Daan Meurs
Opgericht in april 2013

De onderneming Bloemsierkunst Daan Meurs is gevestigd op Badhuisweg 45 te Apeldoorn en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Apeldoorn > West > Brinkhorst > 7311BW
Hauk Dierenspeciaalzaak B.V.
Opgericht in april 2013

De besloten vennootschap Hauk Dierenspeciaalzaak B.V. is gevestigd op Klein Paradijs 44 te Beekbergen en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Apeldoorn > Beekbergen en omgeving > Bosgebied Beekbergen-Zuid > 7361TD
Pelgrim
Opgericht in april 2013

De onderneming Pelgrim is gevestigd op Klarenbeekseweg 125 te Klarenbeek en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Apeldoorn > Klarenbeek en omgeving > Klarenbeek > 7381BE
De Koischuur
Opgericht in april 2013

De onderneming De Koischuur is gevestigd op Condorweg 8a te Apeldoorn en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Apeldoorn > Zuid > Kayersmolen-Noord > 7332AC
Groencentra De Barnewinkel
Opgericht in april 2013

De onderneming Groencentra De Barnewinkel is gevestigd op Barnewinkel 13 te Apeldoorn en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Apeldoorn > Oost > Groot Zonnehoeve > 7325AD

Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Apeldoorn

Instellen

Meer nieuws in Apeldoorn

© 2012 - 2020 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement