Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Gezochte personen in Apeldoorn

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in Apeldoorn of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

  Maandag 22 oktober 2018

  Inbraak in cafetaria Apeldoorn

  Apeldoorn - In de nacht van zaterdag 25 op zondag 26 augustus 2018 slaat een onbekende man het raam van de toegangsdeur in van een cafetaria aan de Imkersplaats in Apeldoorn.

  Apeldoorn

  Woensdag 17 oktober 2018

  Babbeltruc bij 93-jarige vrouw

  Apeldoorn - Op woensdag 27 juni 2018 wordt bij het appartement van een 93-jarige dame, aan de Loolaan in Apeldoorn, aangebeld. Een onbekende man laat eerst via de intercom en later bij de woning van deze mevrouw op de 1e verdieping van het complex weten dat hij bloemen verkoopt voor een goed doel.

  Apeldoorn

  Maandag 1 oktober 2018

  Man pint met een gestolen pinpas

  Apeldoorn - Een man pint op dinsdagavond 1 mei 2018 rond 21.45 uur met een gestolen pinpas in een supermarkt aan de Talingweg in Apeldoorn.

  Apeldoorn
  Diefstal producten drogisterij

  Apeldoorn - In een drogist aan het Mercatorplein in Apeldoorn, op dinsdagmiddag 31 juli, vertoont een man opvallend gedrag. De man blijkt later scheermesjes en opzet tandenborstels gestolen te hebben.

  Apeldoorn

  Vrijdag 28 september 2018

  Diefstal volle kar boodschappen

  Apeldoorn - Op woensdagmiddag 16 mei 2018 steelt een man in een grijs vest en een man in een wit shirt een volle kar met levensmiddelen in een supermarkt aan de Linie in Apeldoorn. De man in het grijze vest verlaat met volle kar de winkel via de zelfscan.

  Apeldoorn

  Maandag 17 september 2018

  Jongen beroofd op straat

  Apeldoorn - Op zondag 26 augustus rond 00.35 uur wordt er een 17-jarige jongen beroofd aan het Kanaal Noord in Apeldoorn.

  Apeldoorn

  Dinsdag 11 september 2018

  Diefstal elektrische fietsen uit wooncomplex

  Apeldoorn - Twee onbekende mannen stelen op donderdag 5 juli 2018 twee elektrische fietsen en twee accu's uit een appartementencomplex aan de Burgemeester des Tombeplein in Apeldoorn.

  Apeldoorn

  Vrijdag 27 juli 2018

  Pinnen met gestolen pinpas

  Apeldoorn - Tussen dinsdag 6 en donderdag 8 maart 2018 werd de bankpas van een 16-jarige inwoner van Apeldoorn gestolen.

  Apeldoorn

  Zondag 24 juni 2018

  Vier overvallen in korte tijd op winkels Apeldoorn

  Apeldoorn - In korte tijd werden in Apeldoorn vier overvallen op winkels gepleegd. We vragen met name aandacht voor de camerabeelden die beschikbaar zijn van de overval op 18 juni jl. waarop de verdachte man goed zichtbaar is.

  Apeldoorn

  Donderdag 17 mei 2018

  Winkeldiefstal

  Apeldoorn - Een onbekende vrouw steelt in januari meerdere keren dekbedovertrekken bij een winkel aan de Linie.

  Apeldoorn

  Dinsdag 29 mei 2018

  Duo breekt in bij snackbar

  Apeldoorn - Op maandagmorgen 26 februari breken twee onbekende personen in bij een snackbar aan de Snijdersplaats. Op bewakingsbeelden is te zien hoe de twee rond 03.40 uur komen aanlopen, een ruit verbreken en naar binnen klimmen. Na korte tijd verdwijnen de twee weer met hun buit.

  Apeldoorn

  Dinsdag 1 mei 2018

  Diefstal uit winkel

  Apeldoorn - Op zondag 11 en zaterdag 24 maart steelt een onbekende man een partij vlees bij een supermarkt aan de Talingweg. Op bewakingsbeelden van de winkel is duidelijk te zien hoe de man de winkel binnenkomt, het vlees in een tas stopt en de winkel ook weer, zonder af te rekenen, via de toegangspoortjes verlaat.

  Apeldoorn

  Maandag 7 mei 2018

  Man steelt partij scheermesjes uit supermarkt

  Apeldoorn - Een onbekende man steelt op woensdag 3 januari een partij scheermesjes bij een supermarkt aan de Talingweg. Op bewakingsbeelden is duidelijk te zien dat de man meerdere keren naar het schap loopt en scheermesjes onder zijn jas stopt. Daarna loopt hij, zonder de mesjes af te rekenen, de winkel uit.

  Apeldoorn

  Maandag 23 april 2018

  Gewapende overval op supermarkt

  Apeldoorn - Op vrijdagavond 9 februari wordt een supermarkt aan de Imkersplaats overvallen door een gemaskerde en gewapende overvaller. Onder bedreiging van een vuurwapen weet de overvaller enkele honderden euro’s buit te maken. Korte tijd later word in bosschages aan de Gruttersdreef zwarte kleding gevonden. De hele overval is vastgelegd door bewakingscamera’s.

  Apeldoorn

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Apeldoorn

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?