Gezochte personen in Apeldoorn

Onderstaande personen worden verdacht van een misdrijf in Apeldoorn of zijn juist slachtoffer van een misdrijf. Ook vind je hier personen die zijn veroordeeld voor een misdrijf, maar die vluchtten voor ze hun straf konden uitzitten.

  Maandag 20 januari 2020

  Mannen stelen opzetborstels bij supermarkt

  Apeldoorn - Zowel op 19 juli als op 27 juli 2019 stelen twee mannen een behoorlijke partij opzetstukken voor tandenborstels.

  Apeldoorn

  Maandag 13 januari 2020

  Man steelt tas vol vlees uit supermarkt

  Apeldoorn - Op vrijdag 19 juli 2019 doet een man boodschappen bij een supermarkt aan de Linie in Apeldoorn. Hij legt onder andere voor een groot bedrag aan vlees in zijn winkelmandje.

  Apeldoorn

  Woensdag 18 december 2019

  Vrouwen stelen bankpas en pinnen groot bedrag

  Apeldoorn - Op de parkeerplaats van een supermarkt aan De Eglantier in Apeldoorn mist op 12 juli 2019 een vrouw ineens haar telefoon.

  Apeldoorn

  Dinsdag 22 oktober 2019

  Jonge overvaller slaat slag in supermarkt

  Apeldoorn - Op maandag 23 september 2019 rond 21.45 uur komt een man in donkere kleding en gezichtsbedekking een supermarkt aan de Salom├ęstraat binnen met een mes.

  Apeldoorn

  Donderdag 16 maart 2017

  Straatroof Apeldoorn

  Apeldoorn - Een 46-jarige Apeldoorner wordt in de nacht van zaterdag 21 op zondag 22 november aan de Koning Stadhouderlaan in Apeldoorn slachtoffer van een gewelddadige straatroof. Daarbij wordt hij door drie mannen buiten westen geslagen waarna ze er met zijn telefoon en portemonnee vandoor gaan.

  Apeldoorn

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Apeldoorn

  Instellen

  Meer nieuws in Apeldoorn

  © 2012 - 2020 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement